Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Pako ma sie dobrze , przeszedł kastracje nadal jest bez problemowy jak by ktoś kiedyś mial chwilke i jakies ogłoszenia mial czas machnąc to podaje tekst i zdjecia do ogloszen :)
Tekst :
"Pako to cudowny pies , uwielbia kontakt z człowiekiem , jest psim dżentelmenem jest spokojny, opanowany, w domu umie sie grzecznie zachować , zostawiony sam nic nie niszczy , zachowuje czystość. Świetnie dogaduje się z innymi psami oraz kotami. W stosunku do dzieci bardzo delikatny.
Waży około 7 kg, ma około 2 lat.
Pako został uratowany przez wolontariuszu z jednego z Polskich schronisk.
Pies jest zaszczepiony , odrobaczony oraz wykastrowany, przebywa w Domu Tymczasowym w Świeciu (kuj-pom)
Kontakt w sprawie adopcji:
[email protected]

79 805 77 78"

Posted

Mam wykupiony pakiet 90 ogłoszeń na bazarku , zaraz wstawię zdjęcia i tekst .
Chcesz sama aktywować i odświeżać ogłoszenia ?
to mało pracy a masz kontrole nad ogłoszeniami ja tak robię

Posted

sonia1974 napisał(a):
Mam wykupiony pakiet 90 ogłoszeń na bazarku , zaraz wstawię zdjęcia i tekst .
Chcesz sama aktywować i odświeżać ogłoszenia ?
to mało pracy a masz kontrole nad ogłoszeniami ja tak robię

O dziękuje serdecznie !! :loveu: a moge prosić np na woj mazowieckie ? bo ja na kuj-pom kupiłam 60 ogłoszen. Jesli mozna to poprosze na moj mail:)

Posted

[quote name='sonia1974']Kasiu czy Pako dobrze dogaduje się z starszymi dziećmi i czy jest możliwość transportu aż do Gdańska .
Jest Rodzina która poszukuje psiaka , będę im przesyłać propozycję może wklej tam chłopaka
Ludzie wdają się oki
Więcej tu http://www.dogomania.pl/forum/threads/234924-Gdańsk-rodzina-poszukuje-psa-przyjaciela

Pako nie jest problemowy w stosunkach do dzieci, w kontaktach z moja 2 letnia Córka jest delikatny i cierpliwy w razie juz kiedy ma dość raczej unika juz kontaktu niz pokazuje zabki ;) Dziękuje za cynk zaraz go tam umieszcze :) Moge dowieść go do Gdańska - jesli rodzina pokryłaby koszta to juz wogule by byla bajka :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pako w sobote pojechał do swojego domu :) Mieszka w niedalekiej okolicy wiec obieciałam go owiedzić w nowym roku . Państwo mieli wczesniej psa 13lat , ponad 3 lata nie mieli zadnego zwierza, decyzje o posiadaniu znowu psa podejmowali 2 tygodnie wiec byla ona w pelni swiadoma, w domu jest dwoje dzieci 3 letnia dziewczynka i 10 letni chłopiec.
Państwo sa znajomymi Państwa ktorzy adoptowali wczesniej z Punktu Misia , zadzwonili do mnie ze szukaja psa ktory kocha dzieci wiec podesłalam im zdjecia Pako i od razu powiedzieli TAK :) Jestesmy w stalym kontakcie tel, Panstwo sa zachwyceni Pakiem maja przeslać fotki w tym tyg wiec sie nimi podziele :)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Pako w sobote pojechał do swojego domu :) Mieszka w niedalekiej okolicy wiec obieciałam go owiedzić w nowym roku . Państwo mieli wczesniej psa 13lat , ponad 3 lata nie mieli zadnego zwierza, decyzje o posiadaniu znowu psa podejmowali 2 tygodnie wiec byla ona w pelni swiadoma, w domu jest dwoje dzieci 3 letnia dziewczynka i 10 letni chłopiec.
Państwo sa znajomymi Państwa ktorzy adoptowali wczesniej z Punktu Misia , zadzwonili do mnie ze szukaja psa ktory kocha dzieci wiec podesłalam im zdjecia Pako i od razu powiedzieli TAK :) Jestesmy w stalym kontakcie tel, Panstwo sa zachwyceni Pakiem maja przeslać fotki w tym tyg wiec sie nimi podziele :)[/QUOTE]
ale cudne wieści:)