Gosia67 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Dziewczyny,czytam to o tej"zainteresowanej" szczeniaczkami(szczególnie suczkami) i coś mnie się tu bardzo nie podoba. Tak,że potwierdzam Wasze myślenie i oby ta baba nie dostała w łapy tych biedactw,bo po co mają być skazane od początku na jakieś dziwne eksperymenty a później gdzieś"zaginąć"! NIE I JUŻ! Rozumiem,że czas goni bo zima tuż tuż,ale my na Pati poczekamy ile będzie trzeba. Nie może to być pierwszy lepszy domek dla jej dzieci,nie taki..... Quote
karolciasz28 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Pongo też ma pakiet. Beciu żadnego zainteresowania nie ma?? Quote
Becia66 Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 (edited) Małe szczylki chodzą po mokrym boksie i szaleją, Pati zakopana w budzie nawet nie wyszła się przywitać. Martwi mnie to trochę czy aby jej nic nie dolega. Zainteresowania z ogłoszeń minimalne, miałam 2 telefony, jeden w sprawie Pepsi, drugi Pandy ale tez i miałam podejrzenie, że chcieli pieski niekoniecznie do domu. Budki stoją w każdym razie na podwórkach. Czekamy więc dalej... Edited October 28, 2012 by Becia66 Quote
Becia66 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 (edited) słuchajcie, z naszymi ogłoszeniami coś nie tak. To niemożliwe, żeby w sprawie takich maluszków nikt nie dzwonił. Do Przemyśla przyjeżdża szczeniak z Radomia, dostałam prośbę o sprawdzenie domku w Trzebownisku dla szczeniaka z Kielc, po którego Państwo sami mają jechać lada dzień. I te szczeniaki wcale nie fajniejsze od naszych, czy to normalne ? gdzie możemy je jeszcze ogłosić żeby odzew był większy ? Edited October 28, 2012 by Becia66 Quote
Gosia67 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Jeju,coś tu nie gra ,ze ludzie aż tak z daleka szukają szczeniaczków a nasze umykają uwadze.Sądziłam,że one pójdą na dniach.Martwi mnie czy Pati czasem nie dokucza ból cycuchów,bo na ostatnich zdjęciach ma nabrzmiałe a szczylki może już ich tak nie opróżniają.No i zimno........Oby jakiegoś zapalenia nie dostała.Chyba,że ostatnio to była tylko chwilowa jej apatia i już jest dobrze. Tak czy siak nie zmienia to tego,że córka niezmiennie czeka na nią Quote
Agula99 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Kurcze, no co się dzieje??? Wczoraj patrzyłam na nią,nie rzuciło mi się nic w oczy, raczej wszystko w normie (chociaż ja się nie znam), ale wszystko na brzuchu wygląda normalnie, ona taka jest bojaźliwa, ale jak człowiek przychodzi, to ona się łasi, drapie żeby ją głaskać, przytulać, trzymałam ją wczoraj chwilę na kolanach, głaskałam, przytulałam, biegała z małymi i pudelkiem, który ją adoruje jak mało kto, po spacerze natychmiast poszła do budki i razem ze szczeniaczkami tam już została, ale już się ściemniało. Myślę, że to taki charakter, że jak już będzie w kochającym domku, razem z ludźmi, to się otworzy i zrobi weselsza. Quote
Agula99 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Słuchajcie, może by ich na Fejsa wrzucić?? Wszędzie trzeba próbować, już lecę na główny wątek prosić o pomoc Gunię!!! Quote
karolciasz28 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Ja też nie wiem o co chodzi, ogłoszenia robię na jak najbardziej chodliwych stronach i nic. Robię je tam gdzie wszyscy, ale odzew słaby. Spróbuję jutro po szkole zrobić od nowa, może to coś da. Quote
Agula99 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='karolciasz28']Ja też nie wiem o co chodzi, ogłoszenia robię na jak najbardziej chodliwych stronach i nic. Robię je tam gdzie wszyscy, ale odzew słaby. Spróbuję jutro po szkole zrobić od nowa, może to coś da.[/QUOTE] No to niedobrze, może coś z tego FB będzie, kurcze, dobrze by było żeby maluchy już były w domkach..ech :shake: Quote
Becia66 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 dalej cisza, a ni jednego maila czy telefonu...:shake: Quote
karolciasz28 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Zrobiłam szczeniakom nowe tablicę ( najbardziej chodliwy portal z możliwych) wszystkie trzy na inne miasta: Rzeszów, Kraków, Lublin. Quote
Becia66 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='karolciasz28']Zrobiłam szczeniakom nowe tablicę ( najbardziej chodliwy portal z możliwych) wszystkie trzy na inne miasta: Rzeszów, Kraków, Lublin.[/QUOTE] Dzięki Karolciu, Kraków nam życzliwy, może tam się uda.... Quote
Agula99 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 No nie, można się załamać, już myślałam, że maluchy szybciutko pójdą, że mamcia już będzie w ciepłym domku ze swoim człowiekiem a tu....matkooo, niech coś ruszy!! Litości!!! :( Quote
Agula99 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='zakonna']one mają aktualne ogłoszenia?[/QUOTE] No niby mają, Karolcia im robiła. Quote
karolciasz28 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ja już sama nie wie, myślałam, że może ja coś robię źle, ale raczej nie bo na inne moje ogłoszenia jest odzew i psy "schodzą" tylko w Boguchwale taki zastój.... Quote
majuska Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Zbiorcze foty gównażerii do ogłoszeń :) [IMG]http://img715.imageshack.us/img715/3388/dscf1244q.jpg[/IMG] [IMG]http://img706.imageshack.us/img706/7434/dscf1250i.jpg[/IMG] [IMG]http://img840.imageshack.us/img840/1081/dscf1251e.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Zrobiłam im tablicę na podkarpacie, rzeszowiaka, brzozowiaka, krosno24 i tarnowiaka ...no i niech spadają do nowych domów..myk, myk!!!! Quote
Becia66 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 o jejku jakie cudne foty :loveu:. Jest nadzieja dla Pongo ale o tym będę wiedzieć wieczorem. Quote
Becia66 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [B]Pongo już zarezerwowany[/B] :multi:, jutro lub pojutrze pojedzie do nowego domku !!! Quote
majuska Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 No to super, niech teraz dziewczynki znikają, raz, raz, już was tu nie ma :) Quote
karolciasz28 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Super!:multi: Jak znalazł dom, z ogłoszeń? Podrosły nam szczyle podmienię foty w ogłoszeniach :). Quote
Gosia67 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Jakie małe cudności !!! :lol: Zdjęcia są rewelacyjne.Może one przyciągną domki i mamusia pójdzie do domku. Cieszę się,że Pongo ma nadzieję na domek :multi: Quote
Agula99 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Niech się maluchom wreszcie poszczęści!!! Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Zrobiłam kilka ogłoszeń z nowymi fotkami :). Quote
Recommended Posts