Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny,czytam to o tej"zainteresowanej" szczeniaczkami(szczególnie suczkami) i coś mnie się tu bardzo nie podoba. Tak,że potwierdzam Wasze myślenie i oby ta baba nie dostała w łapy tych biedactw,bo po co mają być skazane od początku na jakieś dziwne eksperymenty a później gdzieś"zaginąć"! NIE I JUŻ! Rozumiem,że czas goni bo zima tuż tuż,ale my na Pati poczekamy ile będzie trzeba. Nie może to być pierwszy lepszy domek dla jej dzieci,nie taki.....

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Małe szczylki chodzą po mokrym boksie i szaleją, Pati zakopana w budzie nawet nie wyszła się przywitać. Martwi mnie to trochę czy aby jej nic nie dolega.
Zainteresowania z ogłoszeń minimalne, miałam 2 telefony, jeden w sprawie Pepsi, drugi Pandy ale tez i miałam podejrzenie, że chcieli pieski niekoniecznie do domu. Budki stoją w każdym razie na podwórkach. Czekamy więc dalej...

Edited by Becia66
Posted (edited)

słuchajcie, z naszymi ogłoszeniami coś nie tak. To niemożliwe, żeby w sprawie takich maluszków nikt nie dzwonił. Do Przemyśla przyjeżdża szczeniak z Radomia, dostałam prośbę o sprawdzenie domku w Trzebownisku dla szczeniaka z Kielc, po którego Państwo sami mają jechać lada dzień. I te szczeniaki wcale nie fajniejsze od naszych, czy to normalne ? gdzie możemy je jeszcze ogłosić żeby odzew był większy ?

Edited by Becia66
Posted

Jeju,coś tu nie gra ,ze ludzie aż tak z daleka szukają szczeniaczków a nasze umykają uwadze.Sądziłam,że one pójdą na dniach.Martwi mnie czy Pati czasem nie dokucza ból cycuchów,bo na ostatnich zdjęciach ma nabrzmiałe a szczylki może już ich tak nie opróżniają.No i zimno........Oby jakiegoś zapalenia nie dostała.Chyba,że ostatnio to była tylko chwilowa jej apatia i już jest dobrze. Tak czy siak nie zmienia to tego,że córka niezmiennie czeka na nią

Posted

Kurcze, no co się dzieje??? Wczoraj patrzyłam na nią,nie rzuciło mi się nic w oczy, raczej wszystko w normie (chociaż ja się nie znam), ale wszystko na brzuchu wygląda normalnie, ona taka jest bojaźliwa, ale jak człowiek przychodzi, to ona się łasi, drapie żeby ją głaskać, przytulać, trzymałam ją wczoraj chwilę na kolanach, głaskałam, przytulałam, biegała z małymi i pudelkiem, który ją adoruje jak mało kto, po spacerze natychmiast poszła do budki i razem ze szczeniaczkami tam już została, ale już się ściemniało. Myślę, że to taki charakter, że jak już będzie w kochającym domku, razem z ludźmi, to się otworzy i zrobi weselsza.

Posted

[quote name='karolciasz28']Ja też nie wiem o co chodzi, ogłoszenia robię na jak najbardziej chodliwych stronach i nic. Robię je tam gdzie wszyscy, ale odzew słaby.
Spróbuję jutro po szkole zrobić od nowa, może to coś da.[/QUOTE]

No to niedobrze, może coś z tego FB będzie, kurcze, dobrze by było żeby maluchy już były w domkach..ech :shake:

Posted

[quote name='karolciasz28']Zrobiłam szczeniakom nowe tablicę ( najbardziej chodliwy portal z możliwych) wszystkie trzy na inne miasta: Rzeszów, Kraków, Lublin.[/QUOTE]

Dzięki Karolciu, Kraków nam życzliwy, może tam się uda....

Posted

No nie, można się załamać, już myślałam, że maluchy szybciutko pójdą, że mamcia już będzie w ciepłym domku ze swoim człowiekiem a tu....matkooo, niech coś ruszy!! Litości!!! :(

Posted

Zbiorcze foty gównażerii do ogłoszeń :)

[IMG]http://img715.imageshack.us/img715/3388/dscf1244q.jpg[/IMG]

[IMG]http://img706.imageshack.us/img706/7434/dscf1250i.jpg[/IMG]

[IMG]http://img840.imageshack.us/img840/1081/dscf1251e.jpg[/IMG]

Posted

Jakie małe cudności !!! :lol: Zdjęcia są rewelacyjne.Może one przyciągną domki i mamusia pójdzie do domku. Cieszę się,że Pongo ma nadzieję na domek :multi: