Klaudus__ Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Bruno bardzo marznie. Poza tym ma straszne biegunki. Zakupiłyśmy karmę Gastro Intestinal z Royala. Niestety to koszt prawie 300 zł :( Quote
__Lara Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Bruno bardzo marznie. Poza tym ma straszne biegunki. Zakupiłyśmy karmę Gastro Intestinal z Royala. Niestety to koszt prawie 300 zł :([/I][/QUOTE] Biedak :( co tu zrobić :( Quote
Klaudus__ Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [I]Mi się marzy dla Bruna ciepłe i suche miejsce...[/I] Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [I]Dzisiaj jak byłam rano w schronie, to potwornie przeraziłam się,że nasz dziadzio... [/I]:angel: [I]Prędko pobiegłam do budy... A On spał jak suseł... Wtulony w słomę.[/I] Quote
__Lara Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Dzisiaj jak byłam rano w schronie, to potwornie przeraziłam się,że nasz dziadzio... [/I]:angel: [I]Prędko pobiegłam do budy... A On spał jak suseł... Wtulony w słomę.[/I][/QUOTE] Biedaczysko.... Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='__Lara']Biedaczysko....[/QUOTE][I]No straszne... Ciepłe pomieszczenie dla Niego mi się marzy... :( A Bruno jest teraz na nas obrażony :lol: Bo to straszny łakomczuch i potrafi zjeść na raz ze dwie pełne michy. A teraz jest na Royalu i niestety nie dostaje tyle ile by sobie wymarzył :lol: I ma straszne muchy w nosie :evil_lol:[/I] Quote
Avilia Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]No straszne... Ciepłe pomieszczenie dla Niego mi się marzy... :( A Bruno jest teraz na nas obrażony :lol: Bo to straszny łakomczuch i potrafi zjeść na raz ze dwie pełne michy. A teraz jest na Royalu i niestety nie dostaje tyle ile by sobie wymarzył :lol: I ma straszne muchy w nosie :evil_lol:[/I][/QUOTE] On się zachowuje jakbyśmy go głodziły!!! Nienażarty wiecznie :P Quote
Isiak Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Oj wy niedobre ciotki! Odmawiacie głodnemu psu? Michę makaronu z mięskiem i pachnącą wątróbką - ale by wcinał :megagrin: a nie garstka jakichś tam plastikowych chrupek :) To jest zdanie wszystkich moich poprzednich i obecnego psa. No ale niestety w tego obecnego muszę raz dziennie wmusić "plastikowego" żarełka - drugi posiłek to kurczak - w przeciwnym razie od razu jest sra...a Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [I]Ostatnio na sam koniec jeszcze mnie ochrzanił... Pamiętasz Olka? Nie mam już sił do tego cwaniaczka ;) Tak bardzo chcę,aby był w ciepełku... Kocham strasznie takie staruszki, które zniszczyło życie...[/I] Quote
Avilia Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Klaudus__']Ostatnio na sam koniec jeszcze mnie ochrzanił... Pamiętasz Olka? Nie mam już sił do tego cwaniaczka ;) Tak bardzo chcę,aby był w ciepełku... Kocham strasznie takie staruszki, które zniszczyło życie... Tjaaa łobuz jeden :) Szkoda, że nikt go nie chce :( Starość w schronisku :( Quote
Klaudus__ Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='__Lara']Jaki smutny wzrok :( :( :(Bo Brunek się ożywia jak wychodzi na spacer - wtedy nawet podskakuje! :o Uwielbia być głaskany Biedulek. Quote
__Lara Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='asiuniab']staruszki mają najgorzej:([/QUOTE] Dokładnie, mało perspektyw na zmianę sytuacji :( Quote
Klaudus__ Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Niestety Brunek jest coraz gorszy... Nie chce jeść, cały czas poleguje w budzie... Bardzo się o Niego martwię... Quote
Avilia Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 A tu ruch taki, że masakra...:roll: Quote
Avilia Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Faktura za karmę GASTRO INTESTINAL, specjalistyczną. Troszkę obawiamy się o zdrowie naszego dziadzia. Ale w warunkach schroniskowych za wiele zrobić nie możemy :( On potrzebuje ciepła...nikt nie ma choćby wolnego garażu aby go przyjąć? Nie wiadomo ile życia mu jeszcze zostało... Czy ma spędzić ostatnie chwile życia w schronisku? Quote
Klaudus__ Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Błagamy o pomoc dla Brunka w postaci ciepłego kawałka podłogi... Quote
__Lara Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Klaudus__ napisał(a):Niestety Brunek jest coraz gorszy... Nie chce jeść, cały czas poleguje w budzie... Bardzo się o Niego martwię... To się może źle skończyć :( Quote
Lobaria Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 __Lara napisał(a):To się może źle skończyć :( Punkt pełny!!!! W Mysłowicach nie przeżyje ....Pewnie uśpią Go na wejściu... Quote
__Lara Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Lobaria napisał(a):Punkt pełny!!!! W Mysłowicach nie przeżyje ....Pewnie uśpią Go na wejściu... Musimy działać!!!!!! Macie jakieś propozycje dt dla Bruno??? Quote
Avilia Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Na razie nic nie mamy :( Szukamy domowego hotelu... Quote
Recommended Posts