__Lara Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Avilia napisał(a):Na razie nic nie mamy :( Szukamy domowego hotelu... No właśnie, a o takie ciężko :( będę myśleć, szukać... Quote
Emiś Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Bruno ma taki motorek w tyłku, że na kilkadziesiąt fot tylko jedna wyszła ostra.... Quote
__Lara Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ma tak przeraźliwie smutny wzrok :placz::placz::placz::placz: Quote
Lobaria Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 asiuniab napisał(a):Kto pokocha Bruna???? Ja już pokochałam... Kochani, chyba pojedzie do hoteliku pod Tomaszowem Mazowieckim, prosimy o pomoc w deklaracjach!!! Quote
Lobaria Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 zaczęły się schody... Z hotelikiem... Chce za Brunka brać 340 zł/mies bez karmy... A specjalistyczna karma dla chłopaka kosztuje krocie... Innym dużym psiakom / a Bruno nie jest aż tak ogromny / oferuje 300 zł bez karmy... Postawiłam sprawę jasno - 250 zł bez karmy... Pani ma odpowiedzieć w ciągu kilku dni... Pani chyba wyczuła, że bardzo zależy nam na Brunku... Argumentowała Oli, że taki psiak wymaga dużo pracy, wybiegu... A Brunek potrzebuje tylko ciepła... I badań, za które i tak my musimy zapłacić... Quote
__Lara Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 To już jakieś przegięcie - zaczynam mieć coraz bardziej negatywny stosunek do wszelkich dt płatnych - czyhają tylko żeby zarobić na psach i ich nieszczęściu :shake: Quote
Avilia Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Bruno w hoteliku za 290zł miesięcznie z naszą karmą. Jest w pomieszczeniu ogrzewanym :) Mamy pierwsze fotki. Nieustannie prosimy o wsparcie dla Brunka, karmą (musi jeść Gastro Intestinal Low Fat z Royala) lub grosikiem (trzeba mu koniecznie wykonać badania krwi no i oczywiście opłacać hotelik...). Podróżnik - był baaaardzo, baaaardzo grzeczny. Pies który samochodu od środka na oczy nie widział zachowywał się jak anioł. Quote
__Lara Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Cudownie, że jest w hoteliku :) tak, trzeba powalczyć o deklaracje, jakieś wpłaty, ja deklaruję ogłoszenia. Quote
Avilia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Bruno ma teraz +20 stopni w pomieszczeniu :) On zapewne nie wie co się dzieje, jak całe życie na łańcuchu wisiał... Podobno już się zaaklimatyzował w nowym miejscu. Czekam na nowe foty. Przymierzamy się do wykonania Brunowi pełnej morfologii i biochemii. Koszt: 50zł... Quote
__Lara Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Tak, prosimy o lepsze zdjęcia to porobi się ogłoszenia :) Quote
Avilia Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Lobaria']Ależ On smutny!!!!:shake: Po czym wnosisz? W hoteliku czuje się bardzo dobrze. To skrzywdzony staruszek, nie będzie pałał entuzjazmem na widok człowieka z migawką...U nas aparat jednak unikał. Quote
__Lara Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Fakt, oczka ma smutnawe. Ale pewnie będzie jeszcze lepiej :) może poczekać na nieco lepsze zdjęcia Bruna? Quote
Avilia Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='__Lara']Fakt, oczka ma smutnawe. Ale pewnie będzie jeszcze lepiej :) może poczekać na nieco lepsze zdjęcia Bruna?[/QUOTE] Wiesz co Laro, wcześniej były bardzo ładne zdjęcia Brunka robione przez Emiś, są tu na wątku. Uważam, że lepszych nie będzie i można by je wykorzystać. Bo z tego co mi się wydaje...Bruno wcale nie był ogłaszany. Quote
Amadorka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Lobaria']Ależ On smutny!!!!:shake: Z hotelu-Brunek nie jest smutny tylko spał jak weszłam robić zdjęcia,on większość dnia śpi bo ma cieplo.Na spacerach jest bardzo ożywiony ale jest teraz zła pogoda do zdjęć-pochmurno.Jutro jedzie na badania. Quote
Lobaria Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Jak przejrzeć Jego wcześniejsze zdjęcia, to on ZAWSZE miał takie smutne, melancholijne oczęta... Jak dobrze, że jest już bezpieczny i w ciepełku... Trzymamy kciuki za badania :) I proszę wycmokać Brunka w fafle :loveu: Quote
Amadorka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Wszyscy go bardzo polubiliśmy i jest dość głaskany i przytulany,że nieraz myślę że ma dość, bo aż wzdycha,ale jest zadowolony. Quote
Lobaria Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Amadorka']Wszyscy go bardzo polubiliśmy i jest dość głaskany i przytulany,że nieraz myślę że ma dość, bo aż wzdycha,ale jest zadowolony.[/QUOTE] Bo Brunka nie można NIE pokochać :) Dziękuję, że ma u Was dobrze :) Quote
__Lara Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Avilia']Wiesz co Laro, wcześniej były bardzo ładne zdjęcia Brunka robione przez Emiś, są tu na wątku. Uważam, że lepszych nie będzie i można by je wykorzystać. Bo z tego co mi się wydaje...Bruno wcale nie był ogłaszany.[/QUOTE] Dzięki Olu za info, to porobię ogłoszonka, bo Brunkowi jak najbardziej też się należą :) Quote
Avilia Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Ale tu pustka, a ja mam zdjęcia zadowolonego Brunka: Quote
Avilia Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Brunko niedawno miał lekki wylew :( Przyjmuje Karsivan. Na szczęście czuje się nie najgorzej. Niestety nam brakuje na utrzymanie chłopaka :( Quote
Recommended Posts