Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

zaczęły się schody... Z hotelikiem... Chce za Brunka brać 340 zł/mies bez karmy... A specjalistyczna karma dla chłopaka kosztuje krocie...
Innym dużym psiakom / a Bruno nie jest aż tak ogromny / oferuje 300 zł bez karmy... Postawiłam sprawę jasno - 250 zł bez karmy... Pani ma odpowiedzieć w ciągu kilku dni... Pani chyba wyczuła, że bardzo zależy nam na Brunku... Argumentowała Oli, że taki psiak wymaga dużo pracy, wybiegu... A Brunek potrzebuje tylko ciepła... I badań, za które i tak my musimy zapłacić...

Posted

To już jakieś przegięcie - zaczynam mieć coraz bardziej negatywny stosunek do wszelkich dt płatnych - czyhają tylko żeby zarobić na psach i ich nieszczęściu :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Bruno w hoteliku za 290zł miesięcznie z naszą karmą.
Jest w pomieszczeniu ogrzewanym :)

Mamy pierwsze fotki.
Nieustannie prosimy o wsparcie dla Brunka, karmą (musi jeść Gastro Intestinal Low Fat z Royala) lub grosikiem (trzeba mu koniecznie wykonać badania krwi no i oczywiście opłacać hotelik...).

Podróżnik - był baaaardzo, baaaardzo grzeczny. Pies który samochodu od środka na oczy nie widział zachowywał się jak anioł.

Posted

Bruno ma teraz +20 stopni w pomieszczeniu :) On zapewne nie wie co się dzieje, jak całe życie na łańcuchu wisiał...
Podobno już się zaaklimatyzował w nowym miejscu. Czekam na nowe foty.

Przymierzamy się do wykonania Brunowi pełnej morfologii i biochemii. Koszt: 50zł...

Posted

[quote name='Lobaria']Ależ On smutny!!!!:shake:

Po czym wnosisz?
W hoteliku czuje się bardzo dobrze. To skrzywdzony staruszek, nie będzie pałał entuzjazmem na widok człowieka z migawką...U nas aparat jednak unikał.

Posted

[quote name='__Lara']Fakt, oczka ma smutnawe. Ale pewnie będzie jeszcze lepiej :) może poczekać na nieco lepsze zdjęcia Bruna?[/QUOTE]

Wiesz co Laro, wcześniej były bardzo ładne zdjęcia Brunka robione przez Emiś, są tu na wątku. Uważam, że lepszych nie będzie i można by je wykorzystać. Bo z tego co mi się wydaje...Bruno wcale nie był ogłaszany.

Posted

[quote name='Lobaria']Ależ On smutny!!!!:shake:

Z hotelu-Brunek nie jest smutny tylko spał jak weszłam robić zdjęcia,on większość dnia śpi bo ma cieplo.Na spacerach jest bardzo ożywiony ale jest teraz zła pogoda do zdjęć-pochmurno.Jutro jedzie na badania.

Posted

Jak przejrzeć Jego wcześniejsze zdjęcia, to on ZAWSZE miał takie smutne, melancholijne oczęta...

Jak dobrze, że jest już bezpieczny i w ciepełku...

Trzymamy kciuki za badania :)

I proszę wycmokać Brunka w fafle :loveu:

Posted

[quote name='Amadorka']Wszyscy go bardzo polubiliśmy i jest dość głaskany i przytulany,że nieraz myślę że ma dość, bo aż wzdycha,ale jest zadowolony.[/QUOTE]

Bo Brunka nie można NIE pokochać :) Dziękuję, że ma u Was dobrze :)

Posted

[quote name='Avilia']Wiesz co Laro, wcześniej były bardzo ładne zdjęcia Brunka robione przez Emiś, są tu na wątku. Uważam, że lepszych nie będzie i można by je wykorzystać. Bo z tego co mi się wydaje...Bruno wcale nie był ogłaszany.[/QUOTE]

Dzięki Olu za info, to porobię ogłoszonka, bo Brunkowi jak najbardziej też się należą :)

• 1 month later...
  • 4 months later...