agaga21 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 zerduszko napisał(a):Ja też nie widzę, żeby drapały meble... ale ktoś musi to robić ;) Przez 4 miesiace raz dziennie każdy i tadam... Choć moja Jadźka mniej drapała, każdy kot inny. Ja chce psa :( przecież masz psa!:evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 agaga21 napisał(a):przecież masz psa!:evil_lol: Więcej psów, mniej kotów :eviltong: Quote
wilczy zew Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 zaciesz z domku :multi: czemu się smutasz,p.Prezes nie chce dać Ci psa? ;) Quote
malawaszka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 wilczy zew napisał(a): czemu się smutasz,p.Prezes nie chce dać Ci psa? ;) nie bluźnij dziecko drogie nie bluźnij!!! toż ja co drugiego jak widzę to w głowie mam "ooo tego bym do zerduszkowej wysłała" tylko co z tego jak przesyłka wróci nierozpakowana... Quote
WATACHA Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Fajnie, że Lady w domku. Zerduszko mało to piesków z długa, piękną sierścią w sam raz do pielęgnacji :)? Quote
zerduszko Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 wilczy zew napisał(a):czemu się smutasz,p.Prezes nie chce dać Ci psa? ;-) A co to p. Prezes ma monopol na psy? |Jak będę mogła, to sobie sama wezmę :D WATACHA napisał(a):Zerduszko mało to piesków z długa, piękną sierścią w sam raz do pielęgnacji :)? Specjalnie mnie drażnisz? :mad: ;) Quote
zerduszko Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Się wszystkie łobraziły? ;) Jutro rano kciuki proszę, za wydmuszki. Martin mnei zadziwił. Pije wodę z WC :crazyeye: Psy pija podobno, ale koty? Quote
wilczy zew Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 dlaczego koty nie mogą pic z sedesu? Quote
zerduszko Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 wilczy zew napisał(a):dlaczego koty nie mogą pic z sedesu? A nie mogą? Quote
malawaszka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 ooo uwaga bo jak kotek wpadnie to może się utopić - serio serio... bo tam slisko, no i chemia do mycia - co zap omysły, żeby pić wodę z klopa no trzymam kciuki za wydmuszki :lol: Quote
agaga21 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 o której zabiegi? będziesz je odbierała już wybudzone? ponoć koty kiepsko się budzą... Quote
zerduszko Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 malawaszka napisał(a):ooo uwaga bo jak kotek wpadnie to może się utopić - serio serio... bo tam slisko, no i chemia do mycia - co zap omysły, żeby pić wodę z klopa no Wiem, wiem, no i bakteriuchy. agaga21 napisał(a):o której zabiegi? będziesz je odbierała już wybudzone? ponoć koty kiepsko się budzą... Zabieg, jeden ;) Rano, a odbiorę dopiero po pracy. Nie zauważyłam, żeby koty gorzej się budziły. Na pewno nie gorzej od Sadie :shake: A jeszczo chłopaki, buła z masłem! Quote
agaga21 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 tak mnie na miau nastraszyły, że kot jak się budzi, to zaraz chce uciekać, wspinać się i może krzywdę sobie zrobić a pies jest zazwyczaj spokojny, najwyżej pawia puści albo się zsika i tyle. w każdym razie trzymam kciuki :) Quote
malawaszka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 no było coś takiego, że koty trzeba pilnować bardziej bo mogą mieć haluny :D Quote
WATACHA Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='zerduszko']A co to p. Prezes ma monopol na psy? |Jak będę mogła, to sobie sama wezmę :D Specjalnie mnie drażnisz? :mad: ;) Przecież uwielbiasz to :) Quote
zerduszko Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) Moje nie miały żadnych akcji, za to Sadie odwaliło jak trzeba. Czy ja już pisałam o mojej teorii nt wiedzy :eviltong: Im mniej wiesz, tym zdrowiej żyjesz. O możliwości odpałów u kotów nie wiedziałam i one ich nie miały. WATACHA napisał(a):Przecież uwielbiasz to :) Nooo... jak zimę i poranne wstawanie :diabloti: Edited January 15, 2013 by zerduszko Quote
malawaszka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 zerduszko napisał(a): im mniej wiesz, tym zdrowiej żyjesz. ament!!!!! :d Quote
wilczy zew Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 agaga21 napisał(a):tak mnie na miau nastraszyły, że kot jak się budzi, to zaraz chce uciekać, wspinać się i może krzywdę sobie zrobić a pies jest zazwyczaj spokojny, najwyżej pawia puści albo się zsika i tyle. może być agresywny lub łatwo się czegoś wystraszyć i uciekać,mogą mieć kłopoty z wybudzeniem się Quote
Saththa Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 no 3 mam kciuki za brak dodatkowych atrakcji;) Quote
zerduszko Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 No i żyjemy :lol: Wsio ok, tylko chyba ma te halucynacje, bo się łasi i tuli :evil_lol: Teraz niech się jajuszka ładnie goją :kciuki: Quote
agaga21 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 o to dobrze, że dobrze, bo ja właśnie przytuptałam spytać jak śpiący królewicz się ma Quote
malawaszka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 no to niech mu te halunki takie już zostaną :lol: Quote
Recommended Posts