Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='zerduszko'] Kiedy dostarczyć? :loveu: Ale nie mi;) Ja nie moge:( Serdecznie zapraszam Na Bazarek dla Shili z kosmetykami, Avonem, zegarkami, łańcuszkami i bransoletkami TUTAJ Oraz na Bazar dla Zefira i Shili - piórniki, skarpety, portfeliki, RYŚ i inne O TUTAJ Quote
agaga21 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 ostatnio anis miał sraqe. coś okropnego! uwalił sobie łapę i musiałam ją myć a on się bronił jak głupi. boże, jaki smród! nie do wytrzymania!!! i tak sobie pomyślałam o twoich sraqulcach, którym się kupy nie chcą unormować i wiesz.....szczerze ci zaczęłam współczuć:evil_lol: ale czytam, że się normuje :) oby tak dalej! i zdjęcia poproszę! Quote
zerduszko Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Saththa napisał(a):Ale nie mi;-) Ja nie moge:-( A myślisz, że ja mogę, trzy koty w kartonie? :shake: Ale chcieć znaczy móc :eviltong: agaga21 napisał(a):ostatnio anis miał sraqe. coś okropnego! uwalił sobie łapę i musiałam ją myć a on się bronił jak głupi. boże, jaki smród! nie do wytrzymania!!! i tak sobie pomyślałam o twoich sraqulcach, którym się kupy nie chcą unormować i wiesz.....szczerze ci zaczęłam współczuć:evil_lol: ale czytam, że się normuje :) oby tak dalej! i zdjęcia poproszę! Od września do grudnia... Teraz to pikuś, ale na początku jak ich było 4 małe + 2 dorosłe, to po 9h aż oczy szczypały i naciagało :shake: Zdjęcia będą kiedyś ;) Quote
Saththa Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 zerduszko napisał(a):A myślisz, że ja mogę, trzy koty w kartonie? :shake: Ale chcieć znaczy móc :eviltong: Jak widac możesz tylko o tym nie wiedziałas;) Quote
zerduszko Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Saththa napisał(a):Jak widac możesz tylko o tym nie wiedziałas;) Ty pewnie też :multi: Quote
zerduszko Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Ktoś chciał zdjęcia? :p Leń! Ruszyć tego kota, to nie lada wyczyn! Quote
zerduszko Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Wstał, ale dpą się obrócił :angryy: I Lejdusia, moja kochana :placz: Koci łapci :loveu: Quote
agaga21 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Ostojaki2/Kotyme061.jpg przez te oczy chyba jakoś tak egzotycznie wygląda to kocisko. a może to kształt głowy? sama nie wiem ale jest w nim coś takiego... Quote
zerduszko Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Ta to ma melodie do mycia, czasem jest taka mokra jakby się wykapała ;) Gonią Jadźkę :) :D I narka :lol: Quote
agaga21 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 jednak dobre foty to podstawa. koty przepiękne, nic tylko kochać. Quote
WATACHA Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Jakie cudne.Przyjedź do mnie porobić fotki ;) Quote
zerduszko Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 To Ty przyjedź żebym foty porobiła :D Szkoda tylko, ze dobre foty się na dobre domy nie przekładają :shake: Same gnioty dzwonią. Quote
malawaszka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Ostojaki2/Kotyme065.jpg aaaaa łaciate poduszki :loveu: Quote
Margi Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Aaaaaaaaaaaaaaa kotecki.Śliczne maluchy.:loveu: Moja też się ciągle myje.;) Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 :loveu: http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Ostojaki2/Kotyme075.jpg Quote
zerduszko Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Ten mały gnojek mnie też tak gryzie! Końskie zaloty, a nie czułości. Ale już niedługo, bo idziemy niebawem do weta się umówić na ciach, ciach :diabloti: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 zerduszko napisał(a):Ten mały gnojek mnie też tak gryzie! Końskie zaloty, a nie czułości. Ale już niedługo, bo idziemy niebawem do weta się umówić na ciach, ciach :diabloti: Jajeczek nie lubisz :evil_lol:? Quote
zerduszko Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Chyba on sadysta :mad: Gryzoń. No jajuszka mogą być, ale niedługo to będą śmierdzące zbuki, a i by nas przybyło :razz: Także nie ma wyboru, trza odjajczyć chopaka. Quote
zerduszko Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Gdyby to był mój kot to bym poczekała nawet do lipca, ale w tej sytuacji to chyba koło marca. Jak coś urośnie ;) Ona chyba już miała rujkę, chyba ;) Jagodę sterylizowałam jak miała już ponad rok, bo się widocznej rujki nie doczekałam. Nic mnie nie goniło. Ale nie znam się u kotów to jest inaczej. Quote
Margi Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 No kotka ma urosnąć.:lol: Ja właśnie się zastanawiam kiedy swoją ciachnąć.Ona jeszcze taka drobniutka . Quote
Recommended Posts