Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']
Kiedy dostarczyć? :loveu:

Ale nie mi;) Ja nie moge:(

Serdecznie zapraszam

Na Bazarek dla Shili z kosmetykami, Avonem, zegarkami, łańcuszkami i bransoletkami

TUTAJ

Oraz na Bazar dla Zefira i Shili - piórniki, skarpety, portfeliki, RYŚ i inne

O TUTAJ

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatnio anis miał sraqe. coś okropnego! uwalił sobie łapę i musiałam ją myć a on się bronił jak głupi. boże, jaki smród! nie do wytrzymania!!! i tak sobie pomyślałam o twoich sraqulcach, którym się kupy nie chcą unormować i wiesz.....szczerze ci zaczęłam współczuć:evil_lol:
ale czytam, że się normuje :) oby tak dalej!

i zdjęcia poproszę!

Posted

Saththa napisał(a):
Ale nie mi;-) Ja nie moge:-(

A myślisz, że ja mogę, trzy koty w kartonie? :shake: Ale chcieć znaczy móc :eviltong:
agaga21 napisał(a):
ostatnio anis miał sraqe. coś okropnego! uwalił sobie łapę i musiałam ją myć a on się bronił jak głupi. boże, jaki smród! nie do wytrzymania!!! i tak sobie pomyślałam o twoich sraqulcach, którym się kupy nie chcą unormować i wiesz.....szczerze ci zaczęłam współczuć:evil_lol:
ale czytam, że się normuje :) oby tak dalej!

i zdjęcia poproszę!

Od września do grudnia... Teraz to pikuś, ale na początku jak ich było 4 małe + 2 dorosłe, to po 9h aż oczy szczypały i naciagało :shake:

Zdjęcia będą kiedyś ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ten mały gnojek mnie też tak gryzie! Końskie zaloty, a nie czułości. Ale już niedługo, bo idziemy niebawem do weta się umówić na ciach, ciach :diabloti:

Jajeczek nie lubisz :evil_lol:?

Posted

Gdyby to był mój kot to bym poczekała nawet do lipca, ale w tej sytuacji to chyba koło marca. Jak coś urośnie ;) Ona chyba już miała rujkę, chyba ;) Jagodę sterylizowałam jak miała już ponad rok, bo się widocznej rujki nie doczekałam. Nic mnie nie goniło. Ale nie znam się u kotów to jest inaczej.