Kryzia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Gdyby trafił do DT to i tak byłyby koszty leczenia i transportu, więc na to samo wychodzi Quote
iwonamaj Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Takiego maila dostałam, wynika z niego, że nie... Transport, wsparcie w leczeniu... Quote
sonia1974 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ja zrozumiałam że na transport musimy uzbierać a leczenie wspomagać Quote
Kryzia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 transport to ok 200zl w jedną stronę, chyba że się jakiś tańszy znajdzie kobietka a ta pani w 100% jest zdecydowana przeznaczyc te 600zl? Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Kryzia']Gdyby trafił do DT to i tak byłyby koszty leczenia i transportu, więc na to samo wychodzi[/QUOTE] dokladnie, a do tego u nich dostanie na pewno fachowa pomoc Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) [quote name='Kryzia']transport to ok 200zl w jedną stronę, chyba że się jakiś tańszy znajdzie kobietka a ta pani w 100% jest zdecydowana przeznaczyc te 600zl?[/QUOTE] pati jechala ostatnio za okolo 330 zl w obie, ale Emir jest troche za Wawa Edited October 8, 2012 by kolejna kobietka Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) [quote name='Kryzia']transport to ok 200zl w jedną stronę, chyba że się jakiś tańszy znajdzie kobietka a ta pani w 100% jest zdecydowana przeznaczyc te 600zl?[/QUOTE] nie wiem, przekazalam te wiadomosc w takiej formie jak dostalam, ale to bardzo duzo... :roll: Edited October 8, 2012 by kolejna kobietka Quote
Kryzia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 gdyby ta pani nadal była chętna, to ja uważam, że powinno się szukać transportu do Emira - toyota musi zadecydować Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 jak sie zdecyduje, sprobuje poszukac na fb rowniez bezplatnego, moze akurat ktos bedzie jechal... Quote
iwonamaj Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Rozmawiałam z Ewu, jest zdania, że Emir to jedyna szansa dla malucha... Ja też tak myślę... Quote
Kryzia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 PDT z Poznania odpada, mrowa23 napisała, że chorych zwierząt nie przyjmuje. Quote
mysza 1 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Jeśli Emir chce pomóc to pewnie, że nie ma na co czekać i nad czym myśleć tylko organizować transport i zbierać kasę. A może ta pani pokryje skoro oferowała pomoc. Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) podalam pani Agacie link do watku na dogo, zeby mogla sledzic nasze poczynania, oczywiscie wesprze fundacje w leczeniu malucha, jezeli do niej trafi! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:ps. i jezeli bedzie taka potrzeba, moze przewiezc malucha z Warszawy do Żabiej Woli. Edited October 8, 2012 by kolejna kobietka Quote
iwonamaj Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Czyli potrzebna nam decyzja Toyoty, bo my jesteśmy za Emirem... Ja niestety zaraz muszę wyjść i będę dopiero wieczorem. Gdyby Toyota chciała, żeby maluch jechał do Emira, trzeba wtedy jak najszybciej się z nimi skontaktować. Ja wysłałam maila na ten adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i odpisała mi pani Krystyna Sroczyńska. Tu są nr telefonów tel. 785 099 099, 601 300 726, gdyby sprawa była bardzo pilna. Napisałam tylko, że chodzi o szczeniaka z nużycą, któremu grozi eutanazja. Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 powiem wam, ze inaczej zbiera sie rowniez wplaty na fb na konto fundacyjne, na prywatne jest ciezej, jak juz bedzie postanowione co robimy, bede na fb prosic o wsparcie na leczenie badz transport, na razie umiescilam info odnosnie domku tymczasowego... o wsparciu na leczenie cos tylko napomknelam, bo bez domku i tak nie bylo sensu robic przeciez zbiorki... Quote
ewu Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='kolejna kobietka']powiem wam, ze inaczej zbiera sie rowniez wplaty na fb na konto fundacyjne, na prywatne jest ciezej, jak juz bedzie postanowione co robimy, bede na fb prosic o wsparcie na leczenie badz transport, na razie umiescilam info odnosnie domku tymczasowego... o wsparciu na leczenie cos tylko napomknelam, bo bez domku i tak nie bylo sensu robic przeciez zbiorki...[/QUOTE] Zdecydowanie ludzie chętniej wpłacają na konta Fundacji.Po drugie mały nie ma szansy być gdzie indziej, po trzecie i tak trzeba będzie zbierać na leczenie a odpadnie koszt hoteliku jeśli mały trafi do Emira. Czas działa na niekorzyść Mikusia, siedzi biedak w zimnej klatce, jest chory, osłabiony....:( [B]Uważam ,że trzeba na cito go zabrać , dostarczyć do Emira i cieszyć,że chcą się nim zająć. Każdy dzień w tej klatce to koszmar dla tego biednego maleństwa.[/B] Quote
ewu Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Wiem,że Toyota jest tam fizycznie sama i takie rady mogą Ją denerwować ale gdybym tylko była bliżej już gnałabym po Mikusia i wiozła do Emira.Noce są zimne, mały jest zestresowany, trzeba mu pomóc zanim nie będzie za późno.... Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 zanim sie nie wyjasni sytuacja odnosnie Emira, bede wklejac ewentualnie osoby, oferujace dt, ktore wyszukalam (nie ma zadnych info, czy sa to platne domy tymczasowe czy nie, stad: [url]http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=11®ion=2):[/url] [h=3]Informacje o uzytkowniku Ania+Milva i Ulver[/h]Ania Lokalizacja: Brodnica (kujawsko-pomorskie) Kontakt: [EMAIL="[email protected]"]E-mail[/EMAIL], [URL="http://dogomania.pl/forum/private.php?do=newpm&u=19491"]PW na Dogomanii[/URL], [URL="gg:3629676"]GaduGadu[/URL], tel.: 505720937 Komentarz: - [h=3]Oferowana pomoc:[/h]- [B]auto[/B] - [B]miejski, pkp, pks[/B] - [B]towarzystwo w podrozy[/B] - [B]pomoc fizyczna[/B] - [B]kojec[/B] - [B]dom[/B] - [B]wizytacja domow[/B] - [B]foto[/B] - [B]aukcje[/B] - [B]ogloszenia w internecie[/B] - [B]nocleg[/B] - [B]wklejanie zdjec[/B] - [B]opiekun watkow[/B] - [B]wolontariat profil: [/B][url]http://www.dogomania.pl/forum/members/19491-Ania-Milva-i-Ulver[/url] Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 z tej listy (odnosnie okolic kujawsko-pomorskiego) tylko te osobe przekierowuje na dogo, wiec pozostale chyba juz sa nieaktywne... Quote
Kryzia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Z kujawsko-pomorskiego jest Bazyliszek, dzisiaj umieściłam wpis [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233231-Dom-tymczasowy-lub-dom-stały-proszę-o-propozycję-kandydatów[/URL] Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 a odnosnie tej osoby, ktora podalam, to juz widze, ze sie dorobila hotelu, a cicho marzylam o domku tymczasowym :sad:, egh nieaktualne dane podaja na tamtej stronie :roll: : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/126059-MIZANTROPIA-czyli-psy-i-my-hotelowo-bartusiowo-Brodnica-woj-kuj-pom[/URL] Quote
Recommended Posts