Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kolejna kobietka']tym lepiej, jezeli Mikus ma byc przepisany na ciebie, bedziesz miala finanse pod kontrola :)[/QUOTE]
Podam Ci konto na pw, możesz wysłać do tej Pani z fb , która oferowała 600 zł?

Posted

Rozmawiałam z Jubu, koszt ok.520-530 złotych transport wtorek bądź środa (ma psiaka chorego i jutro musi jechać z nim do weta), tylko kasa musi być wcześniej wyjątkowo, bo Jubu nie ma jak założyć, jeżeli chcemy rachunek to trzeba doliczyć podatek. Jutro ok.17, 18 będzie wiadomo kiedy i czy na 100% się uda, bo jeśli się okaże, że Jubu będzie musiał dzień w dzień jeździć ze swoim staruszkiem do weta, to odpada.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ależ ten psiak ma pecha !!!!!!! co się pojawi nadzieja to zaraz macie pod górkę :([/QUOTE]

na razie nie ma co skreślać, bo może się okazać, że Jubu już we wtorek małego zabierze, na wszelki wypadek po prostu to zastrzegł.

Posted

[quote name='paula_t']Rozmawiałam z Jubu, koszt ok.520-530 złotych transport wtorek bądź środa (ma psiaka chorego i jutro musi jechać z nim do weta), tylko kasa musi być wcześniej wyjątkowo, bo Jubu nie ma jak założyć, jeżeli chcemy rachunek to trzeba doliczyć podatek. Jutro ok.17, 18 będzie wiadomo kiedy i czy na 100% się uda, bo jeśli się okaże, że Jubu będzie musiał dzień w dzień jeździć ze swoim staruszkiem do weta, to odpada.[/QUOTE]
Rachunek zbędny.

Posted

jutro dopiero będzie wiadomo koło 17, 18, bo jeden ze staruszków jest w nie najlepszym stanie. Pytałam Jubu od razu w jakim ma banku-Alior. Czy ktoś ma w Aliorze, żeby zbierać na jego kasę albo żeby na tych parę dni ewentualnie założyć? Wtedy kasa będzie w ciągu paru sekund u Niego.

Posted

[quote name='iwonamaj']Ale sie komplikuje z transportem...:-(
Trzeba zaczac zbierac konkretne deklaracje na Mikusia.
Znalazlam na transportowym jeszcze watek oferuje transport ... i namiary Mieszkam w Warszawie.
Kontakt mailem: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
lub tel. 698 616 250[/QUOTE]
Mam prośbę zadzwońcie jeszcze tu z rana bo ja mam zajęcia z grupą i nie będę mogła drinknąć. Warto też spytać.

Posted

[quote name='ewu']Niestety nie mam w Aliorze.[/QUOTE]

Ja też nie niestety:/

[quote name='ewu']Mam prośbę zadzwońcie jeszcze tu z rana bo ja mam zajęcia z grupą i nie będę mogła drinknąć. Warto też spytać.[/QUOTE]

Zadzwonię.

Posted

[quote name='ewu']Transport musimy załatwić. Jutro obdzwonię gdzie się da. Jeżeli ja podam siebie do adopcji , to [B]czy nie zostawicie mnie samej z kosztami hotelowania i leczenia?[/B][/QUOTE]

Ja pomogę bazarkami, ale nie obiecuję że co miesiąc, chyba że ktoś z Krakowa lub okolic poprowadzi bazarek to ja fanty będę co miesiąc kombinować bo nie wyrabiam się z wysyłkami :(

No kto jeszcze pomoże ? Ewa nie jest w stanie pokryć sama takich kosztów ...

[quote name='iwonamaj']Ale sie komplikuje z transportem...:-(
Trzeba zaczac zbierac konkretne deklaracje na Mikusia.
Znalazlam na transportowym jeszcze watek oferuje transport ... i namiary Mieszkam w Warszawie.
Kontakt mailem: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
lub tel. 698 616 250[/QUOTE]

Z tego co mi mówiła Toyota to chyba właśnie patic miała jechać w piątek , ale ustalcie to jeszcze bo nie chcę mieszać .

Ewu jesteś niesamowita :)
Trzymam kciuki żeby udało się wszystko załatwić .

Posted

[quote name='lika1771']natalia.aleksandrov jest z Poznania i wozi psiaki oferuję transport za zwrot kosztów benzyny czy to nie bedzie blizej do Grudziadza niz Jubu?[/QUOTE]
Trzeba spytać o koszt.

Posted

[quote name='paula_t']Rozmawiałam z Jubu, koszt ok.520-530 złotych transport wtorek bądź środa (ma psiaka chorego i jutro musi jechać z nim do weta), tylko kasa musi być wcześniej wyjątkowo, bo Jubu nie ma jak założyć, jeżeli chcemy rachunek to trzeba doliczyć podatek. Jutro ok.17, 18 będzie wiadomo kiedy i czy na 100% się uda, bo jeśli się okaże, że Jubu będzie musiał dzień w dzień jeździć ze swoim staruszkiem do weta, to odpada.[/QUOTE]
Żeby Jubu go zawiózł, strasznie się denerwuję...

Posted

[h=2][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon1.png[/IMG] Oferuję transport w dowolne miejsce w Polsce[/h] [INDENT] Oferuję transport w dowolne miejsce.
Jestem z Radomia.
Przejazd samochodem osobowym z klimatyzacją, psiaki nie muszą być w transporterach.

Posiadam klatkę o wymiarach dł. x szer. x wys.: 78 x 55 x 61 cm oraz poduchy dla psiaków i specjalny materac.

KONTAKT: tel. 608-413-783 lub PW.

pozdrawiam pati [/INDENT]