Cantadorra Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Sprawdzać zawsze warto, bez dwóch zdań. Quote
yumanji Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Nie bylo mnie ,bo rzeczywistosc troche mnie przywalila.Psia szara rzeczywistosc.Urocze szczeniaki w worku wywalone do lasu,w tym jednemu"przy okazji"uszkodzono kregoslup.Musialam ogarnac. Quote
Jagoda1 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Witam, pan ze Starogardu Gdańskiego chciał od nas, z Olsztyna, psa w typie onka. Dom z terenem do biegania, w domu 2-letnie dziecko, państwo mieli onki. Mam wątpliwości, czy nasz Walie nadaje się do domu z dzieckiem, bo psiak został znaleziony. Za radą "kaj" zajrzałam tutaj. Moge podać nr tel. pana na priv. Quote
Cantadorra Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Napisz do anett na pw. Jak nie ten, to może pod jej opieką jest inny psiak, który by skorzystał. Quote
yumanji Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jagoda1 napisał(a):Witam, pan ze Starogardu Gdańskiego chciał od nas, z Olsztyna, psa w typie onka. Dom z terenem do biegania, w domu 2-letnie dziecko, państwo mieli onki. Mam wątpliwości, czy nasz Walie nadaje się do domu z dzieckiem, bo psiak został znaleziony. Za radą "kaj" zajrzałam tutaj. Moge podać nr tel. pana na priv. Podaj mi nr do Pana na moj tel 500 893 485 Quote
yumanji Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='kaj']Yumanji, dodzwoniłaś się do Starogardu?[/QUOTE] Nie dzwonilam i juz tlumacze dlaczego.Boje sie takich adopcji na odleglosc.To jest pies na moim utrzymaniu,nie jestem w stanie zaplacic za jego transport ,ani go zawiezc.Boje sie sytuacji,ktore juz pare razy mi sie zdarzyly,ze nagle ludzie dzwonia i kaza zabrac natychmiast psa.Nie chce z gory oceniac tych ludzi,ale po prostu nie bylabym w stanie odebrac psa z powrotem.Caly czas sie nad tym zastanawiam.Tydzien temu bylam z Vaderem na PA w nowym domu i podjelam decyzje ,ze nic z tego nie bedzie.To bylo raptem 40 km w jedna strone . Quote
anett Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Podesłałam Vadera panu z Wyszkowa, oby Stefcia rozpoczęła dobrą passę:lol: Quote
yumanji Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='anett']Podesłałam Vadera panu z Wyszkowa, oby Stefcia rozpoczęła dobrą passę:lol:[/QUOTE] Dobra,super ,szczekam:lol: Quote
yumanji Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Nikt nie dzwonil.Swieta minely,Nowy Rok sie zaczal,a Vader wciaz czeka..taki piekny,fajny pies... Quote
anett Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Właśnie miałam tel. o Vaderka, ale pani dzwoniła z Krakowa i to dla niej za daleko Asiu czy jest jakaś szansa na nowe fotki Vadera i pozostałych? trzeba ponownie ich poogłaszać, czekać czy robić ze starymi? Quote
yumanji Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='anett']Właśnie miałam tel. o Vaderka, ale pani dzwoniła z Krakowa i to dla niej za daleko Asiu czy jest jakaś szansa na nowe fotki Vadera i pozostałych? trzeba ponownie ich poogłaszać, czekać czy robić ze starymi?[/QUOTE] Zrobie nowe Vaderowi,Tobemu i moze sie uda Cedricowi,ale po przyszlym weekendzie.bo mam sesje egzaminacyjna.Na razie jakbys mogla puscic troche ze starymi,to byloby super. Quote
anett Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 ok, to zabieram się do roboty;) i trzymam kciuki za sesję:happy1: Quote
yumanji Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='anett']ok, to zabieram się do roboty;) i trzymam kciuki za sesję:happy1:[/QUOTE] Diagnostyka laboratoryjna i choroby duzych zwierzat,przyda sie. Quote
anett Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 u Vadera nadal cisza?? kurcze na tablicy ma prawie 600 wejść Quote
Cantadorra Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Yuma,jak tam sesja? Można gratulować? Vader, no co się dzieje, że tyle wejść, a odzewu zero? Quote
yumanji Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Cantadorra napisał(a):Yuma,jak tam sesja? Można gratulować? Vader, no co się dzieje, że tyle wejść, a odzewu zero? Nie gratulowac,jeszcze jeden zostal....w poprawkowej.Nikt,kurna ,nie zadzwonil...ani jednego telefonu....az dziwne.. Quote
anett Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 no to kciuki za ostatni:thumbs: a Vader czeka pewnie na jakiś szczególny, super-dom, tylko jemu pisany... Quote
anett Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 czeka i czeka, ileż można, nie rozumiem:shake: taki fajny psiak! Quote
yumanji Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='anett']czeka i czeka, ileż można, nie rozumiem:shake: taki fajny psiak![/QUOTE] Gadalam z tym facetem z Siedlec.tlumaczylam,ze Vader nie b lubi inne psy.Panstwo maja malutkiego pieska i zapowiedzieli,ze beda je wypuszczac na zmiane i pilnowac.Nie sadze,zebym byla wybredna,ale dalam sobie spokoj w tym przypadku. Quote
DONnka Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Czy Vaderowi przydałaby się karma ? Jaką teraz je ? Quote
anett Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 baaardzo by się przydała!!!:lol: DONnka wielkie dzięki:loveu: Quote
bela51 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Piękny Vader ciągle bez domu ? Dziękuje DONnko, ze pomyslałas o pomocy dla niego. Ta Skarpeta chyba jest bez dna :lol: Quote
Bonsai Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Ja chętnie zrobię zdjęcia Vaderowi, on jest piękny, trzeba go dobrze zaprezentować i będą się domki o niego bić. Tylko nie wiem czy yumanji będzie miała na paliwo do W-wy... Quote
Recommended Posts