Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie bylo mnie ,bo rzeczywistosc troche mnie przywalila.Psia szara rzeczywistosc.Urocze szczeniaki w worku wywalone do lasu,w tym jednemu"przy okazji"uszkodzono kregoslup.Musialam ogarnac.

• 3 weeks later...
Posted

Witam, pan ze Starogardu Gdańskiego chciał od nas, z Olsztyna, psa w typie onka. Dom z terenem do biegania, w domu 2-letnie dziecko, państwo mieli onki.
Mam wątpliwości, czy nasz Walie nadaje się do domu z dzieckiem, bo psiak został znaleziony. Za radą "kaj" zajrzałam tutaj. Moge podać nr tel. pana na priv.

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Witam, pan ze Starogardu Gdańskiego chciał od nas, z Olsztyna, psa w typie onka. Dom z terenem do biegania, w domu 2-letnie dziecko, państwo mieli onki.
Mam wątpliwości, czy nasz Walie nadaje się do domu z dzieckiem, bo psiak został znaleziony. Za radą "kaj" zajrzałam tutaj. Moge podać nr tel. pana na priv.

Podaj mi nr do Pana na moj tel 500 893 485

Posted

[quote name='kaj']Yumanji, dodzwoniłaś się do Starogardu?[/QUOTE]

Nie dzwonilam i juz tlumacze dlaczego.Boje sie takich adopcji na odleglosc.To jest pies na moim utrzymaniu,nie jestem w stanie zaplacic za jego transport ,ani go zawiezc.Boje sie sytuacji,ktore juz pare razy mi sie zdarzyly,ze nagle ludzie dzwonia i kaza zabrac natychmiast psa.Nie chce z gory oceniac tych ludzi,ale po prostu nie bylabym w stanie odebrac psa z powrotem.Caly czas sie nad tym zastanawiam.Tydzien temu bylam z Vaderem na PA w nowym domu i podjelam decyzje ,ze nic z tego nie bedzie.To bylo raptem 40 km w jedna strone .

• 1 month later...
Posted

Właśnie miałam tel. o Vaderka, ale pani dzwoniła z Krakowa i to dla niej za daleko

Asiu czy jest jakaś szansa na nowe fotki Vadera i pozostałych? trzeba ponownie ich poogłaszać, czekać czy robić ze starymi?

Posted

[quote name='anett']Właśnie miałam tel. o Vaderka, ale pani dzwoniła z Krakowa i to dla niej za daleko

Asiu czy jest jakaś szansa na nowe fotki Vadera i pozostałych? trzeba ponownie ich poogłaszać, czekać czy robić ze starymi?[/QUOTE]
Zrobie nowe Vaderowi,Tobemu i moze sie uda Cedricowi,ale po przyszlym weekendzie.bo mam sesje egzaminacyjna.Na razie jakbys mogla puscic troche ze starymi,to byloby super.

• 4 weeks later...
Posted

Cantadorra napisał(a):
Yuma,jak tam sesja? Można gratulować? Vader, no co się dzieje, że tyle wejść, a odzewu zero?

Nie gratulowac,jeszcze jeden zostal....w poprawkowej.Nikt,kurna ,nie zadzwonil...ani jednego telefonu....az dziwne..

• 1 month later...
Posted

[quote name='anett']czeka i czeka, ileż można, nie rozumiem:shake: taki fajny psiak![/QUOTE]
Gadalam z tym facetem z Siedlec.tlumaczylam,ze Vader nie b lubi inne psy.Panstwo maja malutkiego pieska i zapowiedzieli,ze beda je wypuszczac na zmiane i pilnowac.Nie sadze,zebym byla wybredna,ale dalam sobie spokoj w tym przypadku.

Posted

Ja chętnie zrobię zdjęcia Vaderowi, on jest piękny, trzeba go dobrze zaprezentować i będą się domki o niego bić.

Tylko nie wiem czy yumanji będzie miała na paliwo do W-wy...