anett Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 no niestety wszystko rozbija się o kasę... Bonsai a Ty nie dałabyś rady pojechać do yumanji i zrobić zdjęcia hurtowo? bardzo by się przydałyby też Tobiemu i Cedrikowi, Misiek ma świetne te, które wstawiłaś ale przy okazji i jemu nowe można by zrobić[FONT="][/FONT]:cool3: Quote
Bonsai Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 No, to najsensowniejsze rozwiązanie. Problem w tym, że musiałabym wykroić na to cały dzień, a nie dam rady do połowy lipca co najmniej (magisterka, praktyki, egzaminy i inne bzdety związane z zakończeniem studiów, a do tego mam jeszcze pracę, psy i potrzebuję spać :) ). Quote
yumanji Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='DONnka']Czy Vaderowi przydałaby się karma ? Jaką teraz je ?[/QUOTE] Karmie psy surowym miesem mieszanym z supermarketowa sucha,a teraz to tym "co laska".Jak sie pewnie zdazylas zorientowac,to mam na swoim wlasnym utrzymaniu kilkanascie psow i w wiekszosci to psy ok 30-35 kg,czesc moja,czesc zostawiona ,a czesc znaleziona.Musze jezdzic trasa lubelska z zamknietymi oczami chyba. Quote
anett Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='Bonsai']No, to najsensowniejsze rozwiązanie. Problem w tym, że musiałabym wykroić na to cały dzień, a nie dam rady do połowy lipca co najmniej (magisterka, praktyki, egzaminy i inne bzdety związane z zakończeniem studiów, a do tego mam jeszcze pracę, psy i potrzebuję spać :) ).[/QUOTE] wielka szkoda:-( w lipcu dalej będzie pewnie u yumanji stado potrzebujące fotek ale Vader mógłby wreszcie się ruszyć do domu... Bonsai a nie masz jeszcze w archiwach jakiś fotek?:lol: Quote
Bonsai Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Mam - ale psów, które już poszły do DS. ;) Vadera nie miałam okazji poznać osobiście, tak jak Tobiego i pewnie jeszcze kilku nowszych rezydentów u yumanji. Quote
anett Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 yumanji zrobiła wczoraj sesję Vaderowi telefonem ale fotki i tak wyszły rewelacyjnie!:lol: podziwiajcie Pana Vadera:B-fly: Quote
anett Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Vader wygląda świetnie!! nawet umaszczenie sprawdzałam czy yumanji psa nie podmieniła;) Quote
anett Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Przepiękny!!:lol: i kochany! Zrobiłam Vaderowi ogłoszenia na głównych portalach i myślałam, że yumanji nie będzie odkładać telefonu ale na razie nic... Quote
anett Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 ... aż w końcu zadzwonił chyba TEN telefon:lol: Quote
yumanji Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 anett napisał(a):... aż w końcu zadzwonił chyba TEN telefon:lol: Jestem umowiona na 1 maja na wizyte u Panstwa zainteresowanych adopcja.Jedziemy z Vaderem,zeby mogl poznac ludzi i miejsce.Panstwo maja 19 letniego syna,w grudniu musieli uspic swojego owczarka z powodu nowotworu.Wydaje mi sie,ze to bedzie strzal w dziesiatke.Vader bedzie mieszkal na dworzu,ale to nie jest zle rozwiazanie,bo on nigdy nie przebywal w mieszkaniu.Zadnego kojca,duzy ogrod,Pani pracuje w domu.Zobaczymy. Quote
DONnka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='yumanji']Jestem umowiona na 1 maja na wizyte u Panstwa zainteresowanych adopcja.Jedziemy z Vaderem,zeby mogl poznac ludzi i miejsce.Panstwo maja 19 letniego syna,w grudniu musieli uspic swojego owczarka z powodu nowotworu.Wydaje mi sie,ze to bedzie strzal w dziesiatke.Vader bedzie mieszkal na dworzu,ale to nie jest zle rozwiazanie,bo on nigdy nie przebywal w mieszkaniu.Zadnego kojca,duzy ogrod,Pani pracuje w domu.Zobaczymy. A przytulne M1 jest ? :eviltong: Najważniejsze, żeby miał kontakt z człowiekiem Trzymamy :thumbs: Quote
stzw Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='egradska']czy ten piesek sie wyadoptowal?[/QUOTE] A czemu nie? :-) Oczywiście, że tak. Quote
Recommended Posts