Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no niestety wszystko rozbija się o kasę... Bonsai a Ty nie dałabyś rady pojechać do yumanji i zrobić zdjęcia hurtowo? bardzo by się przydałyby też Tobiemu i Cedrikowi, Misiek ma świetne te, które wstawiłaś ale przy okazji i jemu nowe można by zrobić[FONT=&quot][/FONT]:cool3:

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, to najsensowniejsze rozwiązanie. Problem w tym, że musiałabym wykroić na to cały dzień, a nie dam rady do połowy lipca co najmniej (magisterka, praktyki, egzaminy i inne bzdety związane z zakończeniem studiów, a do tego mam jeszcze pracę, psy i potrzebuję spać :) ).

Posted

[quote name='DONnka']Czy Vaderowi przydałaby się karma ?
Jaką teraz je ?[/QUOTE]
Karmie psy surowym miesem mieszanym z supermarketowa sucha,a teraz to tym "co laska".Jak sie pewnie zdazylas zorientowac,to mam na swoim wlasnym utrzymaniu kilkanascie psow i w wiekszosci to psy ok 30-35 kg,czesc moja,czesc zostawiona ,a czesc znaleziona.Musze jezdzic trasa lubelska z zamknietymi oczami chyba.

Posted

[quote name='Bonsai']No, to najsensowniejsze rozwiązanie. Problem w tym, że musiałabym wykroić na to cały dzień, a nie dam rady do połowy lipca co najmniej (magisterka, praktyki, egzaminy i inne bzdety związane z zakończeniem studiów, a do tego mam jeszcze pracę, psy i potrzebuję spać :) ).[/QUOTE]

wielka szkoda:-( w lipcu dalej będzie pewnie u yumanji stado potrzebujące fotek ale Vader mógłby wreszcie się ruszyć do domu...

Bonsai a nie masz jeszcze w archiwach jakiś fotek?:lol:

Posted

Mam - ale psów, które już poszły do DS. ;) Vadera nie miałam okazji poznać osobiście, tak jak Tobiego i pewnie jeszcze kilku nowszych rezydentów u yumanji.

Posted

Przepiękny!!:lol: i kochany!
Zrobiłam Vaderowi ogłoszenia na głównych portalach i myślałam, że yumanji nie będzie odkładać telefonu ale na razie nic...

Posted

anett napisał(a):
... aż w końcu zadzwonił chyba TEN telefon:lol:

Jestem umowiona na 1 maja na wizyte u Panstwa zainteresowanych adopcja.Jedziemy z Vaderem,zeby mogl poznac ludzi i miejsce.Panstwo maja 19 letniego syna,w grudniu musieli uspic swojego owczarka z powodu nowotworu.Wydaje mi sie,ze to bedzie strzal w dziesiatke.Vader bedzie mieszkal na dworzu,ale to nie jest zle rozwiazanie,bo on nigdy nie przebywal w mieszkaniu.Zadnego kojca,duzy ogrod,Pani pracuje w domu.Zobaczymy.

Posted

[quote name='yumanji']Jestem umowiona na 1 maja na wizyte u Panstwa zainteresowanych adopcja.Jedziemy z Vaderem,zeby mogl poznac ludzi i miejsce.Panstwo maja 19 letniego syna,w grudniu musieli uspic swojego owczarka z powodu nowotworu.Wydaje mi sie,ze to bedzie strzal w dziesiatke.Vader bedzie mieszkal na dworzu,ale to nie jest zle rozwiazanie,bo on nigdy nie przebywal w mieszkaniu.Zadnego kojca,duzy ogrod,Pani pracuje w domu.Zobaczymy.

A przytulne M1 jest ? :eviltong:
Najważniejsze, żeby miał kontakt z człowiekiem
Trzymamy :thumbs:

• 1 month later...
  • 10 months later...