Matusz Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 [SIZE=5]pokaż się wszystkim na pierwszej stronie !!!:multi::multi: Quote
Matusz Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 BONIEK i truchcikiem na pierwszą stronę...i tak trzymaj !! Quote
BosiaB_86 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Bonieczku zapraszam na wieczorne bieganie :Dog_run: PS wujaszek chyba pomylił imiona :evil_lol: Quote
Matusz Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 ewatr napisał(a):on ma allegro ? niestety Boniek nie ma allegro:shake: Quote
ewatr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 matusz5 napisał(a):niestety Boniek nie ma allegro:shake: a moge dac namiary na allegro na Ciebie ? Quote
Matusz Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='ewatr']a moge dac namiary na allegro na Ciebie ? tak :) Mateusz 508-380-684 [email protected] dzięki ewatr za pomoc :Rose: Quote
ewatr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 http://www.allegro.pl/item194520417_boniek_pies_z_klasa_ale_samotny_jak_pies_.html oby pomogło :p Quote
Matusz Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='ewatr']http://www.allegro.pl/item194520417_boniek_pies_z_klasa_ale_samotny_jak_pies_.html oby pomogło :p bardzo dziękuje ewatr ! :Rose: Quote
rotek_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 http://labradory.info/viewtopic.php?t=6653 wkleiłam na labradory w potrzebie Quote
Rinuś Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ojejku ale on jest piękny :loveu::loveu: super jest ta fotka jak się wyciąga :loveu: mam nadzieję że szybko znajdzie domek :) Quote
goldenka245 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Podnosimy Bonia ślicznego:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Witam cioteczki u Bońka !! :) Potrzebne są jeszcze jakieś ogłoszenia w necie ! Pomożecie ?? Quote
BosiaB_86 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Boniuś późno już trochę ale pobiegniemy jeszcze na pierwszą... :Dog_run: Quote
Matusz Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Boniek, kochany psiaku szybko wędruj na górę !! Kto pomoże w ogłoszeniach ???? Boniek ma tylko allegro Quote
BosiaB_86 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Boniuś zapraszam na wieczorne bieganie kochany :Dog_run: Quote
ewatr Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 rotek_ napisał(a):http://labradory.info/viewtopic.php?t=6653 [SIZE=2]wkleiłam na labradory w potrzebie [SIZE=2]i ma allegro ............ kto jeszcze pomoże w ogłaszaniu ? Quote
BosiaB_86 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czarujemy, czarujemy... nowy domek dla Bońka cioteczko :evil_lol: Quote
Matusz Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 dostałem maila w sprawie Bońka, ale zbytnio z nim nadziei nie wiążę, jakoś tak mało treściwy ten mail - ja w sprawie tego pięknego psa Bońka, bardzo mi się spodobał, chętnie go adoptuję, proszę o podstawowe informacje o nim i zdjęcia czekam...." co o tym sądzicie ??? juz odpisałem i podesłałem zdjęcia Quote
ewatr Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 matusz5 napisał(a):dostałem maila w sprawie Bońka, ale zbytnio z nim nadziei nie wiążę, jakoś tak mało treściwy ten mail - ja w sprawie tego pięknego psa Bońka, bardzo mi się spodobał, chętnie go adoptuję, proszę o podstawowe informacje o nim i zdjęcia czekam...." co o tym sądzicie ??? juz odpisałem i podesłałem zdjęcia fakt trzeba czekać bo dośc ten mail lakoniczny ;) Quote
Matusz Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Jest taki piękny tekst....nie wiemy czyjego autorstwa...(jest na stronie afn-u w dziale porady abc wirtualnych adopcji)... "Usiądź przed siatką schroniska i spójrz w kocie lub psie oczy, te zielone, bursztynowe, a czasem niebieskie. Co w nich czytasz? Co Ci mówią? Posłuchaj. Nie zamykaj uszu nawet, gdybyś chciał uciec. Wysłuchaj ich historii - historii bólu, cierpienia, głodu, zimna, i tego co najgorsze - porzucenia. Posłuchaj co my, ludzie zgotowaliśmy naszym braciom mniejszym. Posłuchaj o zamurowanych w piwnicach i cudem z nich wyciągniętych, o porzuconych w lesie, o potrąconych i pozostawionych na poboczu, i o zwyczajnie oddanych - bo się znudziły, jak zabawka. Mówisz - nie mogę tego słuchać, za dużo, za bolesne, co ja mogę zrobić. Ja, jeden człowiek wobec morza cierpienia. Tak, dużo nie możesz. Nie zabierzesz wszystkich, nie nakarmisz, nie wyleczysz. Nie możesz, nie masz środków, nie masz możliwości. Ale coś możesz. Mało ale i dużo zarazem. Możesz wziąć jedno z tych stworzeń do domu, odchuchać, zwrócić wiarę w człowieka. A jeśli i tego nie możesz - bo masz już jednego czy dwa i więcej sobie nie wyobrażasz, albo nie możesz mieć ani jednego - bo alergia, bo masz taką pracę, że nigdy Cię nie ma w domu - wtedy też coś możesz. Możesz jedno, jedyne zwierzątko wspomóc wirtualnie, stać się jego opiekunem na odległość, możesz wstrząśnięty jego historią, łożyć na karmę, na leczenie, na zabawki nawet. To nie jest dużo. Te zwierzęta nie jedzą tonami, nie bawią się lalkami barbi i nie grają w gry komputerowe. Im tak niewiele potrzeba. Jeżeli Ty i jeszcze ktoś drugi, trzeci, dziesiąty pomoże jednemu, jedynemu zwierzakowi - o ileż poprawi się ich los. Wyleczone, zadbane, będą miały większą szansę na adopcję rzeczywistą, na to, że ktoś zauroczony ich spojrzeniem weźmie je do domu już na zawsze. Więc - zatrzymaj się... spójrz przez siatkę schroniska w te błagające oczy... i pomyśl... czy naprawdę nie możesz pomóc???" Quote
ewatr Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 matusz5 napisał(a):Jest taki piękny tekst....nie wiemy czyjego autorstwa...(jest na stronie afn-u w dziale porady abc wirtualnych adopcji)... biore ;) tekst przyda się !!! Quote
Recommended Posts