Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boniek dalej czeka na domek, dzisiaj chciał podejść do mnie, wołałem go żeby zszedł z budy, miał chęć ale jednak nie zszedł, mam nadzieję, że za jakiś czas zejdzie do mnie

A na budzie rozciąga mięśnie i prostuje kości:loveu:

Posted

Schronisko, jakich niby wiele. W nim...psy – też ich nie brakuje. A wśród nich – Boniek.
Boniek to nie jest zwykły, porzucony pies - to pies którego serce zamarło z żalu i bólu. To pies, który stracił oparcie, opiekę, dach nad głową, miłość człowieka. Stracił wszystko co miał.
Pan Bońka umarł, nikt nie chciał zaopiekować się 2 –letnim osieroconym psem. Cóż, najprostsze rozwiązanie – oddano go do schroniska.
Boniek jeszcze nie wie, że Pan nie wróci, jeszcze czeka z nadzieją, wpatrzony w bramę wejściową, jeszcze wierzy, że wszystko się zmieni a on wróci do swego domu.
Smutny, bardzo smutny, spokojny pies – jakby zamknięty we własnej rozpaczy – nic...tylko czeka.
Czy długo będzie musiał czekać i czy doczeka się tego, co dla niego jest wszystkim – DOMU.
Boniek gdy już pokocha, pokocha na zawsze, pytanie tylko...kogo?
Dzisiaj piękny, samotny Boniek nadal tęskni, jakby zapomniał co to zabawa, co to merdanie psiego ogona – zresztą, z czego ma się cieszyć osierocony pies.
Dlatego tak bardzo prosimy, razem z nim – o pomoc, o opiekę, o dom, o własne posłanie i miski.
O NADZIEJĘ!
Nadzieję, dla Bońka, którego świat zagubił się i którego nie może dotąd odnaleźć.

Niestety zmogło mnie znów jakieś choróbsko - to zupełna masakra. Mózg odłączony od reszty ciała, ale próbuje go uruchomić. Tylko nie wiem jakie są efekty.

Posted

[quote name='supergoga']Schronisko, jakich niby wiele. W nim...psy – też ich nie brakuje. A wśród nich – Boniek.
Boniek to nie jest zwykły, porzucony pies - to pies którego serce zamarło z żalu i bólu. To pies, który stracił oparcie, opiekę, dach nad głową, miłość człowieka. Stracił wszystko co miał.
Pan Bońka umarł, nikt nie chciał zaopiekować się 2 –letnim osieroconym psem. Cóż, najprostsze rozwiązanie – oddano go do schroniska.
Boniek jeszcze nie wie, że Pan nie wróci, jeszcze czeka z nadzieją, wpatrzony w bramę wejściową, jeszcze wierzy, że wszystko się zmieni a on wróci do swego domu.
Smutny, bardzo smutny, spokojny pies – jakby zamknięty we własnej rozpaczy – nic...tylko czeka.
Czy długo będzie musiał czekać i czy doczeka się tego, co dla niego jest wszystkim – DOMU.
Boniek gdy już pokocha, pokocha na zawsze, pytanie tylko...kogo?
Dzisiaj piękny, samotny Boniek nadal tęskni, jakby zapomniał co to zabawa, co to merdanie psiego ogona – zresztą, z czego ma się cieszyć osierocony pies.
Dlatego tak bardzo prosimy, razem z nim – o pomoc, o opiekę, o dom, o własne posłanie i miski.
O NADZIEJĘ!
Nadzieję, dla Bońka, którego świat zagubił się i którego nie może dotąd odnaleźć.

Niestety zmogło mnie znów jakieś choróbsko - to zupełna masakra. Mózg odłączony od reszty ciała, ale próbuje go uruchomić. Tylko nie wiem jakie są efekty.

przepięknie !! Bardzo dziękuję cioteczko :) Na Ciebie zawsze można liczyć;)

:Rose::Rose:

Posted

Boniek pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :)

Już jutro będę u Ciebie, będę życzył Ci Wesołych Świąt, wiedząc i tak, że wcale one takie wesołe nie będą, bo spędzone w schronisku:-( Mam nadzieję, że jutro podejdziesz do mnie, tak bardzo bym tego chciał a jeszcze bardziej chciał bym dla Ciebie domku, który pomógłby Ci otrzeć łzy po stracie swojego pana...