Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boniek dalej czeka, a dziś taki upał u nas, 32 stopnie,a on nawet na spacer nie wychodzi, bo psy z boksów nie wychodzą, nawet gdyby, za mało rąk do pomocy jest...

Posted

[quote name='BosiaB_86']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no wiesz, nie każdego chłopa Bozia obdarzyła takim ciepłym i głębokim głosem ;)

dzięki:eviltong:

Posted

zobaczcie, to ten mail, pani mieszka w Andrychowie, to bardzo daleko od Ostródy ponad 400 km, myślę, że transport zawsze da się załatwić wspólnymi siłami, czy ktoś z okolic Andrychowa mógłby ewentualnie przeprowadzić wizytę przedadopcyjną???

to treść ostatniego maila"
"poszukuję psa domowego. boniek spełnia wszystkie moje wymagania. Nie mam zwierząt poza pięcioma kotami ( 2 duże i 3 malutkie) które swój domek mają w piwnicy. myślę że w domu mam dobre warunki. są tutaj 4 pokoje + duża kuchnia. pies miałby dobre warunki. jednak chciałabym zapytać czy jest przyzwyczajony do tego, że jeśli nikogo nie będzie w domu, czy wytrzyma sam około 2 godziny?? A w jaki sposób mogli by państwo pomóc w dostarczeniu bońka ??"

Posted

No nareszcie ktoś sie zainteresował Bońkiem :multi:
Wujaszku myślę, że wypowiedź tej Pani brzmi bardzo rozsądnie... Zawsze warto spróbować. W transporcie pewnie będzie można jakoś pomóc, tylko oczywiście OBOWIĄZKOWA wizyta przed adopcyjna kogoś mieszkającego w okolicy...

Posted

"Narazie nie jestem jeszcze pewna co do adopcji bońka. on jest juz dużym psem i pewnie ma też swoje nawyki, których się nie oduczy. Nie wiem czypotrafił by spełnić moje wymagania, jeśli sie zdecyduję_ dam znać. Dziękuję za informacje i poświęcenie mi czasu. Pozdrowienia dla boniusia ( bońka) :-) :-) :-)"

:roll: - mój komentarz

Posted

Boniek dzisiaj chciał zejść z budy do mnie, ale nie zrobił tego, nie wiem dlaczego...:shake::shake:

potem wstawię filmik, ale z góry uprzedzam, nie słuchajcie mojego głosu:oops::eviltong: najlepiej wyłączyć głośniki:diabloti:

Posted

Piękny psiak.......dam go do ogłoszeń do Naszego informatora Ożarowskiego (woj. mazowieckie)

A głos na filmiku też piękny :cool3: nie ściszajcie głośników :eviltong: