Matusz Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 u mnie na poczcie cisza, wiec tak jak wcześniej napisałem, od razu nie robiłem sobie zbytnio dużej nadziei... Quote
Matusz Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Boniek dalej czeka, a dziś taki upał u nas, 32 stopnie,a on nawet na spacer nie wychodzi, bo psy z boksów nie wychodzą, nawet gdyby, za mało rąk do pomocy jest... Quote
ewatr Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 zrobiłam z Bonia prawie biszkoptowego labka od razu ma wiecej wejśc ;) a ten upał to jest okropny dla tych biedaków co siedza w boksach :-( Quote
BosiaB_86 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Boniuś no gdzie ten twój domek??!! :-( :-( :-( mmm jaki sexy głos ma wujaszek ;) :evil_lol: Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 sexy?????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::eviltong::eviltong: Quote
BosiaB_86 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no wiesz, nie każdego chłopa Bozia obdarzyła takim ciepłym i głębokim głosem ;) Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='BosiaB_86']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no wiesz, nie każdego chłopa Bozia obdarzyła takim ciepłym i głębokim głosem ;) dzięki:eviltong: Quote
BosiaB_86 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 matusz5 napisał(a):dzięki:eviltong: ależ nie ma za co :lol: polecam sie na przyszłość ;) :evil_lol: Quote
ewatr Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 oczywiscie filmik tez dodałm do allegro :evil_lol: a dodam ze Boniu dorobił sie obserwatora :p Quote
Matusz Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 oby ten obserwator stał się nowym opiekunem :kciuki: Quote
Matusz Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 zobaczcie, to ten mail, pani mieszka w Andrychowie, to bardzo daleko od Ostródy ponad 400 km, myślę, że transport zawsze da się załatwić wspólnymi siłami, czy ktoś z okolic Andrychowa mógłby ewentualnie przeprowadzić wizytę przedadopcyjną??? to treść ostatniego maila" "poszukuję psa domowego. boniek spełnia wszystkie moje wymagania. Nie mam zwierząt poza pięcioma kotami ( 2 duże i 3 malutkie) które swój domek mają w piwnicy. myślę że w domu mam dobre warunki. są tutaj 4 pokoje + duża kuchnia. pies miałby dobre warunki. jednak chciałabym zapytać czy jest przyzwyczajony do tego, że jeśli nikogo nie będzie w domu, czy wytrzyma sam około 2 godziny?? A w jaki sposób mogli by państwo pomóc w dostarczeniu bońka ??" Quote
Matusz Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 co myślicie ??? już odpisałem, że Boniek na pewno jest przyzwyczajony zostać sam, przecież wcześniej mieszkał ze swoim panciem, Quote
BosiaB_86 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 No nareszcie ktoś sie zainteresował Bońkiem :multi: Wujaszku myślę, że wypowiedź tej Pani brzmi bardzo rozsądnie... Zawsze warto spróbować. W transporcie pewnie będzie można jakoś pomóc, tylko oczywiście OBOWIĄZKOWA wizyta przed adopcyjna kogoś mieszkającego w okolicy... Quote
Matusz Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 "Narazie nie jestem jeszcze pewna co do adopcji bońka. on jest juz dużym psem i pewnie ma też swoje nawyki, których się nie oduczy. Nie wiem czypotrafił by spełnić moje wymagania, jeśli sie zdecyduję_ dam znać. Dziękuję za informacje i poświęcenie mi czasu. Pozdrowienia dla boniusia ( bońka) :-) :-) :-)" :roll: - mój komentarz Quote
Matusz Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Doby wieczór psinko !!! [/FONT] Quote
ewatr Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Boniu 710 razy ogladany i narazie dobry domek sie jeszcze nie odezwał ale bedziemy wystawiac az do skutku ;) Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Boniek dzisiaj chciał zejść z budy do mnie, ale nie zrobił tego, nie wiem dlaczego...:shake::shake: potem wstawię filmik, ale z góry uprzedzam, nie słuchajcie mojego głosu:oops::eviltong: najlepiej wyłączyć głośniki:diabloti: Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Filmik proszę ściszyć dla własnego bezpieczeństwa głośniki:diabloti: Quote
Ziutka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Piękny psiak.......dam go do ogłoszeń do Naszego informatora Ożarowskiego (woj. mazowieckie) A głos na filmiku też piękny :cool3: nie ściszajcie głośników :eviltong: Quote
Ziutka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nikt nie chce BOŃKA......?? :mad: Przecież to cudne psisko. Hopaj na pierwszą.........domek potrzebny. Quote
Ziutka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Witam Bonieczka i skaczemy na pierwszą po domek......:roll: Quote
Recommended Posts