Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

w soboté 03.11.12 Bemus pojechal do swojego domu w Krakowie! Piékne dziéki dla Shy za wspaniale BDT i transport, mojej Eluni za adopcjé i Wellington za pomoc w wizycie.

od soboty 29.10.12 Bemuś przebywa na BDT u Shy w Janowie Podlaskim (spod Zamoscia przyjechal).

"Bemuś , tak ma wpisane w książeczce :) a maniery ma iście książęce , uwielbia ganiać po dworze , ale kanapą też nie gardzi :) nawet widzę , że bardzo mu odpowiada :) i jak prawdziwy książę , patrzy łaskawym okiem (albo mniej łaskawym ) na plebs ganiający niżej a gdy tylko ośmieli się zbliżyć taki delikwent , jest natychmiast ostrzegany takim głębokim , basowym , wydobywającym się z wnętrza Bemusia warczeniem , które mówi : spadać stąd , teraz ja tu leżę :) A tak w ogóle to jest kochany , łagodny , uwielbia zabawę i ganianie po dworze , moja Sami ma wreszcie kumpla do szaleństw , bo reszta to taka typowo kanapowa :)

Bemuś - piękny , cudowny charakter , przyjacielski i bardzo przytulaśny , bardzo żywy i ruchliwy psiak , zabrałam go prosto z kojca , wczoraj siq na ścianę ale jaką miał skruszoną i jednocześnie zdziwioną minę jak go okrochmaliłam , w nocy ok , bez wypadków , a teraz gania po ogrodzie i znaczy teren a Jurek krok w krok za nim i poprawia znaki :) Na powitanie Maksio powitał go szczekaniem !!! tak , ja też zrobiłam oczy , ale później doopina chodziła we wszystkie strony i było ok :) Później zrobię zdjęcia i Ci wyślę , ma ciemniejszą barwę niż Nuka i cudną gwiazdkę na czole . Niesamowity i przepiękny psiak :) "

Bemus ma 3 latka:

album Bemusia:
https://picasaweb.google.com/117537880231945609760/Bemus?authkey=Gv1sRgCKqEw7Wx5-yJqAE#

Bemus jest ogloszony na:

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Bemus-piekny-przyjacielski-cocker-spaniel-szuka-domu-W0QQAdIdZ418853298 - wyróznione
oraz na tych portalach:
tablica.pl - wyróznione
oglaszamy24 - wyróznione
lento - wyróznione
kupsprzedaj - wyróznione
OLX

Edited by emilia2280
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

w soboté 03.11.12 Bemus pojechal do swojego domu w Krakowie! Piékne dziéki dla Shy za wspaniale BDT i transport, mojej Eluni za adopcjé i Wellington za pomoc w wizycie.

miauuuu! wczoraj nasze 4 (CZTERY) psy pojechaly do domów :OOO 3 od Shy i 1 od Mirki :)

Posted

[quote name='emilia2280']w soboté 03.11.12 Bemus pojechal do swojego domu w Krakowie! Piékne dziéki dla Shy za wspaniale BDT i transport, mojej Eluni za adopcjé i Wellington za pomoc w wizycie.

miauuuu! wczoraj nasze 4 (CZTERY) psy pojechaly do domów :OOO 3 od Shy i 1 od Mirki :)[/QUOTE]
Jak miło się czyta takie wieści. :Rose:
Tyle psiaków będzie szczęśliwych. :p