Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=arial black]Jak żyć bezustannie w strachu ...? Bez marzeń...? Bez jutra...? Powiemy nie da się ,dla Kofiego to codzienność . Nie mam pojęcia co zgotował mu jego wcześniejszy właściciel dla mnie nędzna imitacja człowieka !Kofi nie chodzi tylko się czołga ,kazdemu kto podchodzi pokazuje brzuch ,a w oczach strach.To kawał psiaka fizycznie wszystko w porządku ,tylko w duszy mrok .Kofi nie jest psiakiem agresywnym ,Psiak potrzebuje tylko ścieżki która wyprowadzi go z ciemności .Chcesz coś więcej wiedzieć o tym wspaniały psie zadzwoń Iza
510 250 970

[/FONT]

[FONT=arial black]Jeśli przygarniesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz że zacznie mu się u ciebie dobrze powodzić-nie ugryzie.Na tym polega zasadnicza róznica między psem a człowiekiem. MARK TWAIN[/FONT]

Edited by izek77
  • Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Dziś Kofi zrobił WIELKIE postępy !!!:) Wziełyśmy go z Martusią na trawkę i doszłyśmy do wniosku że to chyba jego pierwszy spacer po tym zielontm dywanie.Troszkę czasu zajeło nam wyciągnięcie go z kojca ,ale hura udało się:) Kofi to młodziutki psiak do 2 lat góra cały czas bardzo przestraszony .Dziwie sie że po tym co przeszedł tak garnie się do człowieka agresja u Kofiego minus-1:)

Edited by izek77
Posted

Zachwuje się tak, jakby go w piwnicy chowali i trawy w życiu nie widział :-(. Pod koniec spaceru już na bardziej prostych łapach szedł, cały czas blisko nas. Wtykał wręcz łeb między nogi...

Posted

[quote name='szafra']Zachwuje się tak, jakby go w piwnicy chowali i trawy w życiu nie widział :-(. Pod koniec spaceru już na bardziej prostych łapach szedł, cały czas blisko nas. Wtykał wręcz łeb między nogi...[/QUOTE]

Bosz... zabiła bym tego co mu to zrobił :( trochę seca wolontariuszek i będzie z niego cudo pies...

Posted

o losie a gdzie Kofi był trzymany i jak do Was trafił
pełza zupełnie jak moja Misia rok temu ,tylko że Kofi ufa jeszcze człowiekowi w przeciwieństwie do Misi ,będzie łatwiej mu pokazać że ludzie jeszcze normalni na świecie są
Śliczny psiak :lol:

Posted

To pewnie będzie tak jak przypuszcza Szafra, że pies musiał byc trzymany w jakimś zamkniętym pomieszczeniu, piwnicy lub klatce i nie wie co to świat zewnetrzny.Może nigdy w życiu nie widział nieba, nie widział trawy i innych rzeczy i dlatego wszystko go tak przeraża.
Ale miłość naszych wolontariuszek zdziała cuda :fadein::fadein:

Posted

Ciekawe , jaką tajemnicę chowa ten pies? :-(
Pewnie jak dojdzie do siebie, to okaże się ,że jast cudowny.
Szanti musi mu znależc jakąś cudowną sunię do towarzystwa, która mu trochę pomoże ;) Tak, jak Hrabal pomaga Gapie

Posted

przydałby się bdt dla strachulca u mnie Misia i Fado to takie wypłochy ale każdy w inny sposób , jak będziecie zbierać kasę dla Kofika to pomogę skromnie , śliczny jest i mam słabość do wypłochów

Posted

Najgorsze jest to że ja już urlopu prawie 0 i mogę tylko w soboty i niedziele .Szukam chociaż tymczasu ,może ktoś ma jakiś pomysł gdzie jeszcze mogę zapukać gdzie napisać?