Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ub. miesiącu dotarły dla Darmy następujące wpłaty:
50,00 zł 07.10.13 Agata P.
50,00 zł 11.10.13 Karola S.
50,00 zł 12.10.13 Bartek S. i Ania G.
20,00 zł 14.10.13 Bożena S....
30,00 zł 24.10.13 Dagmara P.
Bardzo dziękuję. Ze stałych deklaracji udało się uzbierać tym razem tylko 120 zł. Mam nadzieję, że w listopadzie uda się zebrać więcej środków ze stałych deklaracji ... :( Może cioteczki przypomną sobie o Darmie? BARDZO PROSZĘ w jej imieniu ...

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-7r_tvf1LuT4/UnVRpjGLKtI/AAAAAAADcPE/YmWNTHrNJRs/s480/darma%2520u%2520ewy%25207.jpg[/IMG]

Posted

:( no ... rzeczywistość finansowa nie napawa mnie optymizmem :( Dla Darmy w listopadzie wpłynęła tylko jedna wpłata - moja, miesięczna deklaracja w wys. 50 zł ... Soboz wczoraj przelała 250 zł za pobyt Darmy w hoteliku w listopadzie. Skarpeta już prawie pusta - widać dno :( Na dzień dzisiejszy Darma jest posiadaczką kwoty w wys. 9,51 zł ... cioteczki!!!! pomocy!!! Szczególnie proszę o pamięć te cioteczki, które deklarowały stałe wpłaty - BARDZO PROSZĘ!!! Stan obecny pachnie bankructwem :( Nie pozwólmy wrócić jej do schroniska!!! :( :( :(

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-RhkfnMEwvak/UmKxmm0jgiI/AAAAAAADZ28/xcJXAVjhc1E/s512/P1030645.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Gosia.']Moja deklaracja stała nie wpłynęła w październiku ? :oops:[/QUOTE]

W październiku wpłynęły trzy stałe deklaracje: od soboz 20 zł, od Karoli S. 50 zł i ode mnie 50 zł.
Do września stałe wpłaty wpływały jeszcze od Karoliny Hannay Ł. 50 zł, , no i od Ciebie Gosiu 10 zł. Od Kasi K-O. przez paypal 20 zł ostatnio wpłynęła w sierpniu :(
Z info od Karoli S. wiem, że wpłaciła już za listopad - nie mam jeszcze historii wpłat od soboz więc nie mogę wciągnąć tej wpłaty na listę.
Mam nadzieję że jeśli byłyby jakieś wpłaty z pay pal we wrześniu, październiku i listopadzie od Kasi K-O to dostałabym od soboz stosowne informacje ...
:(

Posted

[quote name='__Lara']Romina, a może by tu więcej ludzi sprosić? :)[/QUOTE]

no ja tak słabo mam znajome dusze na Dogo :( sama, z racji ograniczonego dość czasu, bywam rzadko na wątkach, jedynie znajomych ze schroniska :( którzy praktycznie wszyscy na wątku Darmusiowym są i czytają ...

Posted

Dwie kolejne kochane Cioteczki zasiliły Darmoszkową skarpecinkę. Kasia K.-O. przez pay pal z dnia 20.10.2013 r. 20 zł (przepraszam za zwłokę w informacji) oraz Gosia. 20 zł. BARDZO DZIĘKUJĘ!!! Jesteście niezawodne :) Darma macha do Was ogonkiem. A w skarpecie na dziś babcia uciułała 99,51 zł ...

Posted (edited)

Nie wiem jak to się stało,że deklarowane co nieco nie przelałam :oops: no ale obiecane pieniążki poleciały :) i widzę, że są już w skarbonce Darmusiowej ;)

Edited by Gosia.
błąd
Posted

Jak co miesiąc CZTERNASTEGO, dotarła i wpłata 20 zł od niezawodnej soboz :) Dziękuję bardzo! W skarpecie babciowej na dziś 119,51 zł. Ciągle mało :( Może ktoś się dorzuci? Choć po 5 zł, po dyszku ... Co by na kolejny miesiąc w hoteliku było ...

• 3 weeks later...
Posted

:( Cisza, głuuuuuuuuucha cisza. Tylko rachunek z hoteliku dotarł za pobyt Darmy w grudniu - 250 zł. Na szczęście Mikołajki zgotowała Darmie ciocia Karola S., która wrzuciła 100 zł do skarpety babuni, Patrycja K. 50 zł dorzuciła, Gosia. 10 zł, no i ja 50 zł. Po opłaceniu hoteliku zostało bidulce jeszcze 79,51 zł. Nie zapominajcie o Darmosi proszę ...

• 3 weeks later...
Posted

Swięta, swięta i po swiętach. Darma spędziła je w hotelu Tymczasik, tak jak i Nowy Rok. Darmochna razem z innymi psimi staruszkami śpi w domu z Państwem. Ma się dobrze. Chciałam podziękować cioteczkom za wpłaty, o których jeszcze nie pisałam tj. soboz 20 zł (16.12.) oraz Gosia. i Mia85 20 zł (28.12) Bardzo dziękuję. W Nowy Rok Darma wkracza z 119,51 zł w swojej skarpecinie ... Aktualizacja rozliczenia - jak zwykle w pierwszym poście. Pozdrawiam.

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-LYusoACYYYs/UfAwIChzXWI/AAAAAAADLoo/WHrqnGrp46A/s640/SANY1287.JPG[/IMG]

Posted

Dobrze, że Darma ma kogoś, kto o nią dba. Szkoda tylko, że to nie jest prawdziwy dom. Gdzie ci ludzie, którzy ją pokochają? :shake:

Posted

Ech ... :( Dotarł rachunek za kolejny miesiąc pobytu Darmy w hoteliku tj. za styczeń 2014. Do 10.01. musimy przelać 250 zł, a u Darmy w skarpecie zaledwie 119 zł :( Zubożała nam babunia oj :(