Jump to content
Dogomania

Vega - czarna labradorka, szukamy domu na cito.MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vega zasługuje na to :) proszę ją od nas wszystkich wycałować i opiekować się nią tak dobrze jak do tej pory:) ja niestety ostatnio jestem tak zabiegana że nie mam na nic czasu i nie mogę na razie przyjechać. za niedługo synek Vegi jedzie do nowego domu do Łodzi i troszkę odetchnę i będę miała troszkę więcej czasu ;)

Posted

[quote name='asskasiek']Vega 12.11.2012 opuści przytulisko pojedzie do hoteliku, zostanie wysterylizowana, jest dobry człowiek Zygmunt użytkownik forum [URL]http://www.labradorretriever.com.pl/[/URL] który opłaci pobyt Vegi w hoteliku 600 zł/[/QUOTE]

jeszcze 4 dni w przytulsiku, a potem już tylko lepiej...:lol:
Dziękujemy bardzo Panu Zygmuntowi i Fundacji Prima za wzięcie jej pod swoją opiekę. :loveu:

Posted

[quote name='asskasiek']małe sprostowanie Fundacja Prima to nie to samo co Forum labradorretriever... one działają osobno i niezależnie :) tym razem to Forum labradorretriever pomaga Vedze ;)[/QUOTE]

W takim razie dziękujemy [B]Forum labradorretriever[/B] i tobie [B]asskasiek [/B]bo zdajemy sobie sprawę doskonale, że to twoja inicjatywa. :Rose:

Posted

u mnie pod pracą czekały na panią swoją dwa labki , czarny i biszkoptowy
tak na nie patrzyłam ciekawie jak grzecznie czekały i pomyślałam o Vedze i jej piaskowym synku
i mam nadzieję ,ze tez zaznają szczęścia

Posted

Vega to jest cholera!! Tak mnie dzisiaj upaćkała błotem, że myślałam, że ją zastrzelę, na szczęście odebrali mi kałacha w zeszłym tygodniu :evil_lol:, miała szczęście gówniara :diabloti:

Posted

[quote name='figa33']czyli poszukiwany amator biegów długodystansowych , najlepiej maratończyk ..:diabloti:[/QUOTE]

A co znasz takiego?? U was tam chyba takich wysyp ;) :cool1:

Posted

Agula , no ja tu widzę ,że co rusz muszę odpierać ataki na moją ukochaną Warszawę :diabloti:
czy to aby wynik wczorajszych relacji z badajże 12 manifestacji , co to człowiek ( czyli ja we własnej osobie ) nie wiedział na którą pójść
z nadmiaru możliwych atrakcji :diabloti: i wolał tak na wszelki wypadek omijać je z daleka

maratończyk może by się i jaki znalazł
może dać ogłoszenie ,ze potrzebny jest lekkoatleta o dużej pojemności płuc i silnych nogach dla jednej przepięknej labradorki :evil_lol:

Posted

[quote name='figa33']Agula , no ja tu widzę ,że co rusz muszę odpierać ataki na moją ukochaną Warszawę :diabloti:
[/QUOTE]

to raczej kompleks małego miasteczka :diabloti:
a tak na marginesie nie ma co Agula narzekać na Warszawę bo Vega w najbliższym czasie jedzie tam na BDT i będzie szkolona pod okiem behawiorysty. :lol:

Posted

[quote name='Becia66']
a tak na marginesie nie ma co Agula narzekać na Warszawę bo Vega w najbliższym czasie jedzie tam na BDT i będzie szkolona pod okiem behawiorysty. :lol:[/QUOTE]

czy [B]ten[/B] scenariusz jest na 100% pewny ? ...bo Wega właśnie wędruje na ciachanie....o ile dojdzie i nie przeciągnie Madzi po asfalcie:evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']czy [B]ten[/B] scenariusz jest na 100% pewny ? ...bo Wega właśnie wędruje na ciachanie....o ile dojdzie i nie przeciągnie Madzi po asfalcie:evil_lol:[/QUOTE]

chciałabym to zobaczyć :diabloti: