majuska Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 asskasiek wieści rewelacyjne, dziekujemy:loveu:, co my możemy jeszcze zrobić z naszej strony?? Quote
asskasiek Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Vega zasługuje na to :) proszę ją od nas wszystkich wycałować i opiekować się nią tak dobrze jak do tej pory:) ja niestety ostatnio jestem tak zabiegana że nie mam na nic czasu i nie mogę na razie przyjechać. za niedługo synek Vegi jedzie do nowego domu do Łodzi i troszkę odetchnę i będę miała troszkę więcej czasu ;) Quote
figa33 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 wieści nie mogą być lepsze , bardzo się cieszę:loveu: Quote
Becia66 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='asskasiek']Vega 12.11.2012 opuści przytulisko pojedzie do hoteliku, zostanie wysterylizowana, jest dobry człowiek Zygmunt użytkownik forum [URL]http://www.labradorretriever.com.pl/[/URL] który opłaci pobyt Vegi w hoteliku 600 zł/[/QUOTE] jeszcze 4 dni w przytulsiku, a potem już tylko lepiej...:lol: Dziękujemy bardzo Panu Zygmuntowi i Fundacji Prima za wzięcie jej pod swoją opiekę. :loveu: Quote
asskasiek Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 małe sprostowanie Fundacja Prima to nie to samo co Forum labradorretriever... one działają osobno i niezależnie :) tym razem to Forum labradorretriever pomaga Vedze ;) Quote
Becia66 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='asskasiek']małe sprostowanie Fundacja Prima to nie to samo co Forum labradorretriever... one działają osobno i niezależnie :) tym razem to Forum labradorretriever pomaga Vedze ;)[/QUOTE] W takim razie dziękujemy [B]Forum labradorretriever[/B] i tobie [B]asskasiek [/B]bo zdajemy sobie sprawę doskonale, że to twoja inicjatywa. :Rose: Quote
Agula99 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Mam nadzieję, że Vedze w końcu się uda, że się trochę po tej sterylce uspokoi i że wreszcie będzie miała super domek!!! Quote
figa33 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 u mnie pod pracą czekały na panią swoją dwa labki , czarny i biszkoptowy tak na nie patrzyłam ciekawie jak grzecznie czekały i pomyślałam o Vedze i jej piaskowym synku i mam nadzieję ,ze tez zaznają szczęścia Quote
Agula99 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Vega to jest cholera!! Tak mnie dzisiaj upaćkała błotem, że myślałam, że ją zastrzelę, na szczęście odebrali mi kałacha w zeszłym tygodniu :evil_lol:, miała szczęście gówniara :diabloti: Quote
figa33 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 energia ja rozpiera ? skacze na człowieka ? Quote
Agula99 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='figa33']energia ja rozpiera ? skacze na człowieka ?[/QUOTE] Tak, z tej radości że cię widzi, to norma :p kochana sunia!! :) Quote
figa33 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 po prostu labrador z krwi i kości , ułożyć ją , wybiegać , tak jak Borys , Budrys , Bono i będzie dziewczyna jak malina Quote
Becia66 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 ona jest super jak się ja wymęczy do upadłego :diabloti:. Quote
Agula99 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Becia66']ona jest super jak się ja wymęczy do upadłego :diabloti:.[/QUOTE] Tak, albo jak ciebie wymęczy :evil_lol: Quote
figa33 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 czyli poszukiwany amator biegów długodystansowych , najlepiej maratończyk ..:diabloti: Quote
Agula99 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='figa33']czyli poszukiwany amator biegów długodystansowych , najlepiej maratończyk ..:diabloti:[/QUOTE] A co znasz takiego?? U was tam chyba takich wysyp ;) :cool1: Quote
figa33 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Agula , no ja tu widzę ,że co rusz muszę odpierać ataki na moją ukochaną Warszawę :diabloti: czy to aby wynik wczorajszych relacji z badajże 12 manifestacji , co to człowiek ( czyli ja we własnej osobie ) nie wiedział na którą pójść z nadmiaru możliwych atrakcji :diabloti: i wolał tak na wszelki wypadek omijać je z daleka maratończyk może by się i jaki znalazł może dać ogłoszenie ,ze potrzebny jest lekkoatleta o dużej pojemności płuc i silnych nogach dla jednej przepięknej labradorki :evil_lol: Quote
Becia66 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='figa33']Agula , no ja tu widzę ,że co rusz muszę odpierać ataki na moją ukochaną Warszawę :diabloti: [/QUOTE] to raczej kompleks małego miasteczka :diabloti: a tak na marginesie nie ma co Agula narzekać na Warszawę bo Vega w najbliższym czasie jedzie tam na BDT i będzie szkolona pod okiem behawiorysty. :lol: Quote
figa33 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 o to super wiadomość ! ogromna szansa dla Vegi Quote
majuska Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Becia66'] a tak na marginesie nie ma co Agula narzekać na Warszawę bo Vega w najbliższym czasie jedzie tam na BDT i będzie szkolona pod okiem behawiorysty. :lol:[/QUOTE] czy [B]ten[/B] scenariusz jest na 100% pewny ? ...bo Wega właśnie wędruje na ciachanie....o ile dojdzie i nie przeciągnie Madzi po asfalcie:evil_lol: Quote
Becia66 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='majuska']czy [B]ten[/B] scenariusz jest na 100% pewny ? ...bo Wega właśnie wędruje na ciachanie....o ile dojdzie i nie przeciągnie Madzi po asfalcie:evil_lol:[/QUOTE] chciałabym to zobaczyć :diabloti: Quote
majuska Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 spotkałam ich jak szły...bez ekscesów było :D Quote
Becia66 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='majuska']spotkałam ich jak szły...bez ekscesów było :D[/QUOTE] szły ale nie widziałaś czy doszły :diabloti: Quote
figa33 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Becia66']szły ale nie widziałaś czy doszły :diabloti:[/QUOTE] dobiegły :diabloti: Quote
Recommended Posts