Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta była, ale oczywiście brak czasu i stąd cisza... Mironek został przez ciotki wygłaskany, wycałowany:) Jest pogodnym, ufnym, kochanym psiakiem. I jego kalectwo mu wcale nie przeszkadza. Jest najsłodszym psem pod słońcem. I najpiękniejszym.
[IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-9/10599505_820720751280408_6562049813338176773_n.jpg[/IMG]
[IMG]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10603519_822415444444272_4696495393984166913_n.jpg?oh=9113d053535752856c2c3e3c6cadf23e&oe=547BBBC1[/IMG]

Posted

Właśnie zajrzałam po urlopie, a tu takie piękne fotki. :) Te oczka Mironka urzekają po prostu. Zrobię chyba wydruk i powieszę jakieś ogłoszenie - może tak, jakimiś tradycyjnymi metodami?

Posted

[quote name='ulana']Właśnie zajrzałam po urlopie, a tu takie piękne fotki. :) Te oczka Mironka urzekają po prostu. Zrobię chyba wydruk i powieszę jakieś ogłoszenie - może tak, jakimiś tradycyjnymi metodami?[/QUOTE]

Pewnie, próbować trzeba :) Choć Mironek musi trafić na świadomą osobę, któa zaakceptuje jego chorobę, takich osób niestety nie jest zbyt wiele. Ale może w końcu mu się uda. Na plus przemawiają z pewnością jego niewielkie gabaryty :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ocelot,odpowiadam Ci skąd takie przypuszczenie z mojej strony,że

Miron nie chodzi na spacery.

Napisała Anja2201 w poście 415,cytuję"Miron na spacery raczej nie wychodzi,

niestety do każdego wyjazdu musiała bym go pakować w pampersa itd."

• 2 weeks later...
Posted

Ocelot,odpowiadam Ci skąd takie przypuszczenie z mojej strony,że

Miron nie chodzi na spacery.

Napisała Anja2201 w poście 415,cytuję"Miron na spacery raczej nie wychodzi,

niestety do każdego wyjazdu musiała bym go pakować w pampersa itd."

No tak.Ja za szybko zaglądam na wątki....
Mironek ma do dyspozycji wybieg i podwórko. Biega ile sił w łapkach. generalnie na smyczy chodzi ładnie,jeśli komuś nie przeszkadza jego chwiejny krok i padająca pupa czasami.