Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

gluchypies napisał(a):
Zaglądam i ja do Mironka, nie wiedziałam, że ma swój osobny wątek.

Może mu zrobić ogłoszenia nowe?? :)

Jak to zwykle bywa , pies bezpieczny , wątek umiera :(

Za ogłoszenia będziemy ogromnie wdzięczni :)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
co nowego u wiosennego Mironka?

Anja2201 napisał(a):
Jak to zwykle bywa , pies bezpieczny , wątek umiera :(

Za ogłoszenia będziemy ogromnie wdzięczni :)

piescofajnyjest napisał(a):
ale my tutaj na watku cały czas aktywnie się wypytujemy....

piescofajnyjest widzę, że wypytuje :) Może trzeba ożywić trochę wątek, fotki wrzucić i jakieś info, co porabia Mironek :)

ogłoszenia będę robić wieczorem, to wrzucę na wątek. Ale w sumie fajnie byłoby dać aktualne fotki, jakieś letnie :)

Posted

Zdjęcia wrzucę w tygodniu , a za ogłoszenia bardzo dziękuję :):)

Piescofajny jest , przepraszam , Ty jesteś z mirusiem cały czas :loveu:

Tylko u Mirona problem taki ,że on dzień w dzień to samo robi i co tu pisać , że z apetytem zjadł kolację ,że szczeka na rowerzystów ?Tak to jest z psami które długo siedzą w DT

Posted

Anja2201 napisał(a):
Tylko u Mirona problem taki ,że on dzień w dzień to samo robi i co tu pisać , że z apetytem zjadł kolację ,że szczeka na rowerzystów ?Tak to jest z psami które długo siedzą w DT

A w jakieś ciekawe miejsca na spacerki nie chodzicie? Na wycieczki do lasu, nad wodę? Albo może jakieś Ciocie Was odwiedzają? :) Na pewno coś się dzieje! :)

A Mironek już zakończył rehabilitację?

Posted

gluchypies napisał(a):
A w jakieś ciekawe miejsca na spacerki nie chodzicie? Na wycieczki do lasu, nad wodę? Albo może jakieś Ciocie Was odwiedzają? :) Na pewno coś się dzieje! :)

A Mironek już zakończył rehabilitację?

Miron na spacery raczej nie wychodzi ,niestety do każdego wyjazdu musiała bym go pakować w pampersa itd. Z odwiedzinami tez kiepsko , jakoś się ciocie wybrać nie mogą . Tak rehabilitacja zakończona , z jego diagnozą dalej nie ma co rehabilitować , bo i tak efektów nie będzie (przerwany rdzeń kręgowy )

Posted

Anja2201 napisał(a):
Miron na spacery raczej nie wychodzi ,niestety do każdego wyjazdu musiała bym go pakować w pampersa itd. Z odwiedzinami tez kiepsko , jakoś się ciocie wybrać nie mogą . Tak rehabilitacja zakończona , z jego diagnozą dalej nie ma co rehabilitować , bo i tak efektów nie będzie (przerwany rdzeń kręgowy )

ocelot napisał(a):
Oj wybierzemy się, ale jak znajdę chwilkę.... Może przyszły weekend?:)

No i super :) Będzie okazja, żeby napisać coś nowego, jak się Mironek zachowywał przy odwiedzinach cioci ocelot i porobić fotki ciekawe :)

A co do wyjazdów, to szkoda strasznie, on jest taki malutki i poręczny, że fajnie gdyby można było go zabierać ze sobą. Chłopak by skorzystał, a i życia więcej by było na wątku, gdybyś pisała, gdzie ten obieżyświat z wami się wybrał :p

Posted

ocelot napisał(a):
Oj wybierzemy się, ale jak znajdę chwilkę.... Może przyszły weekend?:)

Za tydzień ? Może być , za dwa mam chrzciny młodego więc nie da rady .

Posted

Na zdjęcia Mironka czekam z niecierpliwością. :) I nie przyjmuję do wiadomości, że nic się nie dzieje - z psem zawsze się coś dzieje. :)

Posted

ulana napisał(a):
Na zdjęcia Mironka czekam z niecierpliwością. :) I nie przyjmuję do wiadomości, że nic się nie dzieje - z psem zawsze się coś dzieje. :)

Ja też czekam na fotki Mironka :)

U psinków zawsze się coś dzieje. Moja Czara np. wczoraj "pomagała" mi układać puzzle... Puzzelek jest wymamlany, ale dałam radę go umieścić w całości :evil_lol:

Aha i zapomniałam napisać, że na olx z ogłoszenia Mironka został pobrany 3 razy telefon :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...