Donvitow Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Czekamy na fotki grubaski i trzymamy kciuki za remont. Fachowców "zryp" zawsze od rana. Napewno coś mają na sumieniu.:evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 na fachowców trzeba huknać - bez tego ani rusz - przekonałam się, że dopiero wtedy robota wre :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='caroolcia']na fachowców trzeba huknać - bez tego ani rusz - przekonałam się, że dopiero wtedy robota wre :evil_lol:[/quote] Tak, najpierw zdziwią się, że baba rozkazuje, a potem potulnieją... Jak to chłopy..:evil_lol: Quote
Donvitow Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Tak, najpierw zdziwią się, że baba rozkazuje, a potem potulnieją... Jak to chłopy..:evil_lol:[/quote] Oni się boją swoich kobiet. Jak czegoś nie mogłem przeforsować mówiłem / mnie się to nie podoba ale żona tak chce i natychmiast robili/ Ferrari wal ich równo.:loveu: Quote
Kate I Luka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cześc Asiu, wracaj już do nas z fotkami przyszłej mamusi i dumnego tatusia :p Quote
tygra Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 cześć jak tam przyszła mamusia się miewa. 3 małe kluseczki będą :) nie mogę się doczekać Quote
Imbirka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Asiu czekamy z niecierpliwością na nowe wieści i oczywiście mocno trzymamy kciuki żeby wszysko było ok. Quote
Donvitow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ja wiem. Wywaliła fachowców i sama lata z kielnią a boksie robią tynki drapane.:evil_lol: Quote
Evra Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wspaniałe wieści, będziemy zaglądać i czekać na maluszki. Chodzę z moją boksereczką na szkolenie, na szkolenie przychodzi też pani z śliczną żółtą bokserką Baffi. Usłyszałam jak pani mówiła, że matką Baffi jest Naomi wołana Nomką. Następnym razem spytam się czy Baffi pochodzi z waszej hodowli. Zdjęcia będą na "gajowym" wątku. Pozdrawiamy Quote
Jagoda1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ponieważ Asia nie ma głowy na dogo, pozwalam sobie przypomnieć jej psiaki, na zdjęciu jest również Kiri. To zdjęcie z ub. roku z końca października. Od lewej Kokunia ( czekamy na jej maluszki ), Gaston (wujaszek Kiri) i mama Baffi, Nomisia. [IMG]http://img341.imageshack.us/img341/3977/grupowenapowwi1.jpg[/IMG] Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [B][COLOR=Purple]witaaamyyy!!:multi: faaajne to ostatnie zdjątko:):):) och.. i nie możemy się doczekać maluszków:loveu: my teraz ciągle o maluszkach myśli, bo jak pisałam wcześniej, u nas też się urodziły bąbelki... czarnulki takie (u siostry znaczy się) także już umieram z niecierpliwości, aż i Wasze bąbelki ujrzę:loveu::loveu::loveu: trzymamy kciuki, żeby zdrowe się urodziły i żeby wszystko było ok:)[/COLOR][/B] Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Donvitow']Ja wiem. Wywaliła fachowców i sama lata z kielnią a boksie robią tynki drapane.:evil_lol:[/quote] kurcze a że ja nie wpadłam na taki pomysł :eviltong: zrobie z psami tynk strukturany w łazience Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 heloł boxiowa rodzinko:cool3::cool3::cool3::loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Mam miłą wiadomość, Kokunia i Gasio zostali rodzicami. :multi: Koka zdrowa, maluszki również. Asia napisze więcej. Przecież nie mogę Babci zabierać przyjemności pochwalenia się...;) Quote
bonita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :multi::multi::multi:GRATULEJSZYN!!!:multi::multi::multi: I czekamy na relację Asi :loveu: Quote
teqquila Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 GRATULACJE :Cool!::sweetCyb::klacz: to sie juz fotaskow nie moge doczekac :) by zobaczyc male kuseczki Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bonita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A jak to się ułożyło z płcią szczeniaczków ? Quote
bonita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 I kolorem? he, he przecież one żółte wszystkie pewno :cool3:, no chyba żeby prążki po Gasiu jakie odziedziczyły :loveu: Quote
e.v.a Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 za maluszki :beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug: Quote
ferraribox Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 :loveu:Malduję się z rodzinką w powiększonym troszkę składzie:loveu: W czwartek 0 20.00 Kokunia zostąła mamusią.Ponieważ ma ponad 5 lat zdecydowałam się na cesarkę.Właściwie to doradzili mi ją lekarze i zaprzyjaźnieni hodowcy.I tak zostałam babcią 5 wspaniałych maluszków [żółtej dziewczynki,3 żółtych chłopców i pręguska] Są to pierwsze dzieci Kokulca.Pierwsza noc po narkozie była męcząca.Do rana pilnowałam aby sunia nie przygniotła maluszków.Druga noc mniej nerwowa z płytkim snem też za nami.Dzisiejszy dzień zapowiadał się całkiem spokojnie a po 16 zomienił się w piekło.Koka urodziła martwego,żółtego chłopczyka.Znana w Olsztynie pani wet. przyznała się do popełnionego błędu-nie sprawdziła kanału rodnego.Do tej pory jestem w szoku. Jutro postaram się wstawić kilka fotek.Całuski dla Was kochani a mizianka dla wszystkich faflunów. Walcząca z robotnikami i od dzisiejszego dnia z wetami J.K. Quote
Recommended Posts