Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caroolcia']na fachowców trzeba huknać - bez tego ani rusz - przekonałam się, że dopiero wtedy robota wre :evil_lol:[/quote]
Tak, najpierw zdziwią się, że baba rozkazuje, a potem potulnieją...
Jak to chłopy..:evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Tak, najpierw zdziwią się, że baba rozkazuje, a potem potulnieją...
Jak to chłopy..:evil_lol:[/quote]

Oni się boją swoich kobiet. Jak czegoś nie mogłem przeforsować mówiłem / mnie się to nie podoba ale żona tak chce i natychmiast robili/ Ferrari wal ich równo.:loveu:

Posted

Wspaniałe wieści, będziemy zaglądać i czekać na maluszki.

Chodzę z moją boksereczką na szkolenie, na szkolenie przychodzi też pani z śliczną żółtą bokserką Baffi. Usłyszałam jak pani mówiła, że matką Baffi jest Naomi wołana Nomką. Następnym razem spytam się czy Baffi pochodzi z waszej hodowli.
Zdjęcia będą na "gajowym" wątku.

Pozdrawiamy

Posted

Ponieważ Asia nie ma głowy na dogo, pozwalam sobie przypomnieć jej psiaki, na zdjęciu jest również Kiri. To zdjęcie z ub. roku z końca października.

Od lewej Kokunia ( czekamy na jej maluszki ), Gaston (wujaszek Kiri) i mama Baffi, Nomisia.

[IMG]http://img341.imageshack.us/img341/3977/grupowenapowwi1.jpg[/IMG]

Posted

[B][COLOR=Purple]witaaamyyy!!:multi:
faaajne to ostatnie zdjątko:):):)
och.. i nie możemy się doczekać maluszków:loveu:
my teraz ciągle o maluszkach myśli, bo jak pisałam wcześniej, u nas też się urodziły bąbelki... czarnulki takie (u siostry znaczy się)
także już umieram z niecierpliwości, aż i Wasze bąbelki ujrzę:loveu::loveu::loveu:
trzymamy kciuki, żeby zdrowe się urodziły i żeby wszystko było ok:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Donvitow']Ja wiem. Wywaliła fachowców i sama lata z kielnią a boksie robią tynki drapane.:evil_lol:[/quote]

kurcze a że ja nie wpadłam na taki pomysł :eviltong: zrobie z psami tynk strukturany w łazience

Posted

Mam miłą wiadomość, Kokunia i Gasio zostali rodzicami. :multi:
Koka zdrowa, maluszki również.
Asia napisze więcej.
Przecież nie mogę Babci zabierać przyjemności pochwalenia się...;)

Posted

:loveu:Malduję się z rodzinką w powiększonym troszkę składzie:loveu:
W czwartek 0 20.00 Kokunia zostąła mamusią.Ponieważ ma ponad 5 lat zdecydowałam się na cesarkę.Właściwie to doradzili mi ją lekarze i zaprzyjaźnieni hodowcy.I tak zostałam babcią 5 wspaniałych maluszków [żółtej dziewczynki,3 żółtych chłopców i pręguska] Są to pierwsze dzieci Kokulca.Pierwsza noc po narkozie była męcząca.Do rana pilnowałam aby sunia nie przygniotła maluszków.Druga noc mniej nerwowa z płytkim snem też za nami.Dzisiejszy dzień zapowiadał się całkiem spokojnie a po 16 zomienił się w piekło.Koka urodziła martwego,żółtego chłopczyka.Znana w Olsztynie pani wet. przyznała się do popełnionego błędu-nie sprawdziła kanału rodnego.Do tej pory jestem w szoku.

Jutro postaram się wstawić kilka fotek.Całuski dla Was kochani a mizianka dla wszystkich faflunów.
Walcząca z robotnikami i od dzisiejszego dnia z wetami J.K.