caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 mam nadzieję, że remoncik się ostro posuwa do przodku i niebawem do nas wrócisz...... Quote
Kate I Luka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Czekamy:cool3::cool3:[/QUOTE] my też :) :) Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Remoncik posuwa się, ale jak to bywa, kłopoty z fachowcami typu "lubiał wypić". [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/8749/travaux1zd2.gif[/IMG] Asia ma męskie wsparcie,będzie dobrze... Przekazuję pozdrowienia... Asiu, ja cały czas trzymam kciuki... za wszystko...;) Quote
Kate I Luka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Remoncik posuwa się, ale jak to bywa, kłopoty z fachowcami typu "lubiał wypić". [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/8749/travaux1zd2.gif[/IMG] Asia ma męskie wsparcie,będzie dobrze... Przekazuję pozdrowienia... Asiu, ja cały czas trzymam kciuki... za wszystko...;)[/QUOTE] to my też trzymamy, za cokolwiek by to miało nie być ;) Quote
Agnieszka PPP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witamy się:pBuziolki przesyłamy dla boksiów:loveu::loveu::loveu: Quote
ferraribox Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Cześć wszystkim tu zaglądającym:loveu::loveu::loveu: Nie zdawałam sobie sprawy że będzie brakowało mi czasu.Chodzę spać z kurami:evil_lol: bo o 6 rano pojawia się w moim domu 6 budowlańców.Od Jadzi wiecie,że nie są aniołami:cool3:.Piwko , piwkiem ale trafiają się też inne niespodzianki.Np.niezgodności materiałów z fakturami:shake:.Udowodnił am im .że potrafię liczyć i nieźle ich ochrzaniać. Bardzo chciałam ogłosić Wam.że zostanę babcią.W 32 dniu po kryciu Nomki zrobiłam USG i okazało się,że jest ciąża mnoga. Przez 2 tygodnie Nomisię traktowałam jak przyszłą mamusię.Dziewczyna rosła mi w oczach:evil_lol:W poprzednią niedzielę jeszcze raz USG i okazało się ,że taki mały błąd lekarski-dzieci nie ma i nie było.Stosuję taką zasadę,że jak jestem na 100 % pewna, to dopiero oznajmiam iż będą maluchy.Jeździłam na krycie,pilnowałam przed Gackiem i nic z tego nie wyszło.W hodowli niestety czasami tak bywa.Jestem wściekła tylko na weta. Ale niespodzianka i tak jest.Moja 5 letnia Kokunia nosi w brzuszku Gasiowe maluchy.Koka wielokrotnie kryta różnymi psami nie miała nigdy dzieci,przeszła przez ręce wielu specjalistów i została uznana za niepłodną.Przyczyny niepłodności nie znałam. Teraz pozostaje czekanie.Najgorsze jest to .że nie znam dokładnej daty krycia.Gasio krył ją ok.2 tygodni.Trzymajcie ze mną kciuki;) CIEPLUTKO WAS POZDRAWIAM Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Trzymamy, trzymamy:kciuki: I gratulujemy;) Quote
caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 o rany rany!!!!!! GRATULACJE :multi::multi::multi: babuniu :eviltong: Ale się cieszę na maluszki - to ci niespodzianka :multi: Rany jak ja sie powstrzymam od skradnięcia wam jednego bąbelka :roll: Quote
Jagoda1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No to teraz wiecie!:razz: Będą urodziwe dzieciaczki, Gasio to harmonijnie zbudowany pies o wyjątkowo pięknej głowie, Kokusi też nic nie brakuje, rodowody również obiecujące. Zaciskam kciuki za tzw. rozwiązanie... Quote
Imbirka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 wow, ale wieści :multi::multi::multi::multi::multi: GRATULACJE:lol: Quote
basia2202 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [B][COLOR=Purple]bry wieczór boksiki!!:) wpadłyśmy do Was na chwilkę... a tu taka nowina!! wooow!! GRATULUJEMYYY!! i będziemy kciuki trzymać!! :loveu: [/COLOR][/B] Quote
teqquila Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witano Wielkie gartulacje :multi: bedziemy trzymac kciuki i pazury za maluszki :multi: Quote
drzalka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witamy i dzisiaj, i zapraszamy w nasze skromne prooogi ;) Quote
Kate I Luka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='ferraribox']Bardzo chciałam ogłosić Wam.że zostanę babcią.W 32 dniu po kryciu Nomki zrobiłam USG i okazało się,że jest ciąża mnoga. Przez 2 tygodnie Nomisię traktowałam jak przyszłą mamusię.Dziewczyna rosła mi w oczach:evil_lol:W poprzednią niedzielę jeszcze raz USG i okazało się ,że taki mały błąd lekarski-dzieci nie ma i nie było.Stosuję taką zasadę,że jak jestem na 100 % pewna, to dopiero oznajmiam iż będą maluchy.Jeździłam na krycie,pilnowałam przed Gackiem i nic z tego nie wyszło.W hodowli niestety czasami tak bywa.Jestem wściekła tylko na weta. Ale niespodzianka i tak jest.Moja 5 letnia Kokunia nosi w brzuszku Gasiowe maluchy.Koka wielokrotnie kryta różnymi psami nie miała nigdy dzieci,przeszła przez ręce wielu specjalistów i została uznana za niepłodną.Przyczyny niepłodności nie znałam. Teraz pozostaje czekanie.Najgorsze jest to .że nie znam dokładnej daty krycia.Gasio krył ją ok.2 tygodni.Trzymajcie ze mną kciuki;) CIEPLUTKO WAS POZDRAWIAM[/QUOTE] Asiu, ależ się cieszymy, że Gastuś junior bedzie miał przyszywane Rodzeństwo, a ty w szczególności, że zostaniesz babcią :multi::multi::multi: Co sie odwlecze nie uciecze - będą maluszki nie u tej , to u drugiej suni. Pomyśl tylko co by było, jakby u Nomci jeszcze te maluszki sie potwierdzily.... Ale miala bys roboty........ Buziaki w Kokusiowy brzusio, i trzymamy kciuki za zdrówko mamusi i maluszków w brzusiu :) Aha - no i dla Tatusia duuuuuuże głaski :) Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Asia ma odłączony internet, jak będą nowe wieści, przekażę. Trzymajcie kciuki za Kokunię. Przekażę jej Wasze ciepłe słowa. Gasio, gdy został tatusiem nomisiowych dzieci, to kiedy go otaczały , cały sztywniał i widać było, przerażenie na jego pyszczku (to szalenie mimiczny boksio), zobaczymy, czy teraz się ucieszy:evil_lol:... Quote
Aganiok Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Gasio, gdy został tatusiem nomisiowych dzieci, to kiedy go otaczały , cały sztywniał i widać było, przerażenie na jego pyszczku [/quote] chyba każdy facet tak ma :evil_lol: Quote
bonita Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Aganiok']chyba każdy facet tak ma :evil_lol:[/quote] Dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: My mocno trzymamy kciukaski za pierwsze szczeniaczki Kokusiowo-Gasiowe:loveu:, ale będzie super:multi::multi::multi: Pozdrawiamy:loveu: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 oj faktycznie gdyby obie dziewczynki miały sczeniaczki to byłaby kooopa roboty a gasiu to by chyba spakował walizki - stres w takiej ilości hi hi hi hi. Trzymamy kciuki za brzuszek przyszłej mamusi :loveu: Quote
tygra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ależ super wiesci Trzymam kciuki za mamusię :) a babcię pozdrawiam - dbajcie o suńkę Quote
Donvitow Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Trzymam kciuki. Kiedy rozwiązanie i kiedy chrzciny?. Na ludzkiego chrzestnego nie mamy z Karolą papierów ale na psiego:evil_lol: się nadamy/ no może sobie wlewam/ :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę i przepraszam że zaniedbałem Was.:oops: Quote
basia2202 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [B][COLOR=Purple]SŁONECZNE WITANKOOOO!! :loveu: Są już pierwsze foty maluszków!! :multi: Zapraszamy!! :loveu: Byłyśmy tu :cool3: ja i Zuzola :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
ferraribox Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 :multi:Buziaki od boksików i ich pańci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tęsknię za Wami. U nas remoncik na całego i potrwa jeszcze długo,długo.Maluszki jeszcze w brzuszku Kokulca.W sobotę USG pokazało 3 bijące serducha.POZDRAWIAM Quote
caroolcia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='ferraribox']:multi:Buziaki od boksików i ich pańci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tęsknię za Wami. U nas remoncik na całego i potrwa jeszcze długo,długo.Maluszki jeszcze w brzuszku Kokulca.W sobotę USG pokazało 3 bijące serducha.POZDRAWIAM[/quote] ach 3 cudne aniołeczki :loveu: juz sie nie mogę doczekać maluszków :multi: Quote
Recommended Posts