Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Remoncik posuwa się, ale jak to bywa, kłopoty z fachowcami typu "lubiał wypić".
[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/8749/travaux1zd2.gif[/IMG]
Asia ma męskie wsparcie,będzie dobrze...
Przekazuję pozdrowienia...

Asiu, ja cały czas trzymam kciuki... za wszystko...;)

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Remoncik posuwa się, ale jak to bywa, kłopoty z fachowcami typu "lubiał wypić".
[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/8749/travaux1zd2.gif[/IMG]
Asia ma męskie wsparcie,będzie dobrze...
Przekazuję pozdrowienia...

Asiu, ja cały czas trzymam kciuki... za wszystko...;)[/QUOTE]

to my też trzymamy, za cokolwiek by to miało nie być ;)

Posted

Cześć wszystkim tu zaglądającym:loveu::loveu::loveu:
Nie zdawałam sobie sprawy że będzie brakowało mi czasu.Chodzę spać z kurami:evil_lol: bo o 6 rano pojawia się w moim domu 6 budowlańców.Od Jadzi wiecie,że nie są aniołami:cool3:.Piwko , piwkiem ale trafiają się też inne niespodzianki.Np.niezgodności materiałów z fakturami:shake:.Udowodnił
am im .że potrafię liczyć i nieźle ich ochrzaniać.

Bardzo chciałam ogłosić Wam.że zostanę babcią.W 32 dniu po kryciu Nomki zrobiłam USG i okazało się,że jest ciąża mnoga. Przez 2 tygodnie Nomisię traktowałam jak przyszłą mamusię.Dziewczyna rosła mi w oczach:evil_lol:W poprzednią niedzielę jeszcze raz USG i okazało się ,że taki mały błąd lekarski-dzieci nie ma i nie było.Stosuję taką zasadę,że jak jestem na 100 % pewna, to dopiero oznajmiam iż będą maluchy.Jeździłam na krycie,pilnowałam przed Gackiem i nic z tego nie wyszło.W hodowli niestety czasami tak bywa.Jestem wściekła tylko na weta.
Ale niespodzianka i tak jest.Moja 5 letnia Kokunia nosi w brzuszku Gasiowe maluchy.Koka wielokrotnie kryta różnymi psami nie miała nigdy dzieci,przeszła przez ręce wielu specjalistów i została uznana za niepłodną.Przyczyny niepłodności nie znałam.
Teraz pozostaje czekanie.Najgorsze jest to .że nie znam dokładnej daty krycia.Gasio krył ją ok.2 tygodni.Trzymajcie ze mną kciuki;)
CIEPLUTKO WAS POZDRAWIAM

Posted

o rany rany!!!!!! GRATULACJE :multi::multi::multi: babuniu :eviltong:

Ale się cieszę na maluszki - to ci niespodzianka :multi:

Rany jak ja sie powstrzymam od skradnięcia wam jednego bąbelka :roll:

Posted

No to teraz wiecie!:razz:
Będą urodziwe dzieciaczki, Gasio to harmonijnie zbudowany pies o wyjątkowo pięknej głowie, Kokusi też nic nie brakuje, rodowody również obiecujące.
Zaciskam kciuki za tzw. rozwiązanie...

Posted

[quote name='ferraribox']Bardzo chciałam ogłosić Wam.że zostanę babcią.W 32 dniu po kryciu Nomki zrobiłam USG i okazało się,że jest ciąża mnoga. Przez 2 tygodnie Nomisię traktowałam jak przyszłą mamusię.Dziewczyna rosła mi w oczach:evil_lol:W poprzednią niedzielę jeszcze raz USG i okazało się ,że taki mały błąd lekarski-dzieci nie ma i nie było.Stosuję taką zasadę,że jak jestem na 100 % pewna, to dopiero oznajmiam iż będą maluchy.Jeździłam na krycie,pilnowałam przed Gackiem i nic z tego nie wyszło.W hodowli niestety czasami tak bywa.Jestem wściekła tylko na weta.
Ale niespodzianka i tak jest.Moja 5 letnia Kokunia nosi w brzuszku Gasiowe maluchy.Koka wielokrotnie kryta różnymi psami nie miała nigdy dzieci,przeszła przez ręce wielu specjalistów i została uznana za niepłodną.Przyczyny niepłodności nie znałam.
Teraz pozostaje czekanie.Najgorsze jest to .że nie znam dokładnej daty krycia.Gasio krył ją ok.2 tygodni.Trzymajcie ze mną kciuki;)
CIEPLUTKO WAS POZDRAWIAM[/QUOTE]
Asiu, ależ się cieszymy, że Gastuś junior bedzie miał przyszywane Rodzeństwo, a ty w szczególności, że zostaniesz babcią :multi::multi::multi: Co sie odwlecze nie uciecze - będą maluszki nie u tej , to u drugiej suni. Pomyśl tylko co by było, jakby u Nomci jeszcze te maluszki sie potwierdzily.... Ale miala bys roboty........

Buziaki w Kokusiowy brzusio, i trzymamy kciuki za zdrówko mamusi i maluszków w brzusiu :)
Aha - no i dla Tatusia duuuuuuże głaski :)

Posted

Asia ma odłączony internet, jak będą nowe wieści, przekażę.
Trzymajcie kciuki za Kokunię.
Przekażę jej Wasze ciepłe słowa.
Gasio, gdy został tatusiem nomisiowych dzieci, to kiedy go otaczały , cały sztywniał i widać było, przerażenie na jego pyszczku (to szalenie mimiczny boksio), zobaczymy, czy teraz się ucieszy:evil_lol:...

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Gasio, gdy został tatusiem nomisiowych dzieci, to kiedy go otaczały , cały sztywniał i widać było, przerażenie na jego pyszczku [/quote]

chyba każdy facet tak ma :evil_lol:

Posted

[quote name='Aganiok']chyba każdy facet tak ma :evil_lol:[/quote]

Dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

My mocno trzymamy kciukaski za pierwsze szczeniaczki Kokusiowo-Gasiowe:loveu:, ale będzie super:multi::multi::multi:

Pozdrawiamy:loveu:

Posted

oj faktycznie gdyby obie dziewczynki miały sczeniaczki to byłaby kooopa roboty a gasiu to by chyba spakował walizki - stres w takiej ilości hi hi hi hi.

Trzymamy kciuki za brzuszek przyszłej mamusi :loveu:

Posted

Trzymam kciuki. Kiedy rozwiązanie i kiedy chrzciny?. Na ludzkiego chrzestnego nie mamy z Karolą papierów ale na psiego:evil_lol: się nadamy/ no może sobie wlewam/ :evil_lol:
Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę i przepraszam że zaniedbałem Was.:oops:

Posted

:multi:Buziaki od boksików i ich pańci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tęsknię za Wami. U nas remoncik na całego i potrwa jeszcze długo,długo.Maluszki jeszcze w brzuszku Kokulca.W sobotę USG pokazało 3 bijące serducha.POZDRAWIAM

Posted

[quote name='ferraribox']:multi:Buziaki od boksików i ich pańci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tęsknię za Wami. U nas remoncik na całego i potrwa jeszcze długo,długo.Maluszki jeszcze w brzuszku Kokulca.W sobotę USG pokazało 3 bijące serducha.POZDRAWIAM[/quote]

ach 3 cudne aniołeczki :loveu: juz sie nie mogę doczekać maluszków :multi: