Jump to content
Dogomania

W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?  

102 members have voted

1. 1. W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?

• Warszawa
      35
    • Wrocław
      24
    • Olsztyn
      14
    • Lublin
      6
    • Poznań
      11
    • Kraków
      12

Recommended Posts

Posted

Zuza,nie wiem sama jak to będzie.Bardzo liczę na spadek,ale boję się,że Olsztyn zrobi nam psikusa i właśnie tutaj progi pójdą w górę.Bo to takie strasznie dziwne jak wysoki jest ten pierwszy próg...

Posted

[quote name='dorkadorka']Czy ktos wie kiedy bedzie lista w Poznaniu?[/QUOTE]
Lista jest 18-ego czyli jutro. Kolejna 24-ego. :)

[SIZE=1]Progu w Poznaniu, bądź łaskawy![/SIZE]

Posted

Hej ;)
Co, prawda mature będę pisać dopiero w 2015 roku, ale chciałam napisać że bardzo, ale to bardzo trzymam za Was kciuki. Szczególnie, za Zuze (micre) i Dominikę, bo jakoś tak wszystko jest, nie po waszej myśli. A widzę, że strasznie zależy Wam na tej weterynarii. Mam nadziej, że obie się dostaniecie i będę miała od kogo pożyczać notatki. :eviltong:
Nie martwcie się na zapas, bo pewnie próg w Olsztynie spadnie i jeszcze będziecie się razem z tego śmiać, że niepotrzebnie zjadłyście tyle nerwów.

Powodzenia !

Posted

[quote name='dorkadorka']Klaaudiak dziekuje za info - nie mogla tego odszukac.[/QUOTE]
Nie ma za co, tu jest cały harmonogram :
[URL]http://rekrutacja.puls.edu.pl/sites/default/files/terminarz%20rekrutacji%202013-I-stopnia_0.pdf[/URL]
:)

Posted (edited)

[quote name='Eva12']Hej ;)
Co, prawda mature będę pisać dopiero w 2015 roku, ale chciałam napisać że bardzo, ale to bardzo trzymam za Was kciuki. Szczególnie, za Zuze (micre) i Dominikę, bo jakoś tak wszystko jest, nie po waszej myśli. A widzę, że strasznie zależy Wam na tej weterynarii. Mam nadziej, że obie się dostaniecie i będę miała od kogo pożyczać notatki. :eviltong:
Nie martwcie się na zapas, bo pewnie próg w Olsztynie spadnie i jeszcze będziecie się razem z tego śmiać, że niepotrzebnie zjadłyście tyle nerwów.

Powodzenia ![/QUOTE]

Dziękuję bardzo za wsparcie i wiarę!To bardzo,bardzo miłe :)

[B]klaaudiak[/B],a ile masz osób przed sobą w Poznaniu?Ja 75 i nie wierzę żeby tyle odeszło :placz:

Edited by dominika405
Posted

[quote name='dominika405']

[B]klaaudiak[/B],a ile masz osób przed sobą w Poznaniu?Ja 75 i nie wierzę żeby tyle odeszło :placz:[/QUOTE]

Ja - 82.. i sama nie wiem w co mam już wierzyć.. 'podobno polowa nie doniosła', ale czy oni zwiększyli limit miejsc?
Przyjęli 112 + 28 rezerwa = większość musiałaby odpaść jak to na 60 miejsc będzie.

[B][COLOR=#ff0000]Czy ktoś będzie jutro w Up w Pń i mógłby zrobić zdjęcia?[/COLOR][/B] sama jestem w pracy i nie dam rady tam dojechać.

[FONT=arial narrow][SIZE=1]Czekając, bojąc się jutra.. i kolejnych list.[/SIZE][/FONT]

Posted (edited)

W Olsztynie "trochę" więcej musi odejść.
Też dziękuję za wsparcie ;)
Oby za parę dni już mogłyśmy się śmiać z tych stresów

radziłabym sie nie sugerować tym podobno połowa nie doniosła
gadali ze mało osób złożyło w Lublinie co się okazało nieprawdą bo próg nie zleciał dużo

Edited by micra
Posted

Zuza,ja już nic nie spekuluję. Jestem jakaś wykończona,coś na kształt depresji.Dlatego jutro wstaję rano i wracam do biegania(które porzuciłam lata świetlne temu).Może sport pomoże mi wrzucić na luz.

Klaudia,ja jestem z Warszawy,więc nie mam szans pojechać i zobaczyć(wiem,że i tak się teraz nie dostaniemy,więc nie miałoby to sensu)[SIZE=1].Ja również proszę Poznań o jutrzejszy łaskawy próg.Poznaniu zlituj się... [/SIZE]

Posted

Okej, okej ale chciałabym mieć jakąś inf. o progu.. Może ktoś inny? Albo ktoś kto ma konto na biologu? Bo nie wiem czy mam się już załamać czy czekać na kolejną listę i dopiero wtedy.. Oj nie Ty jedna masz dość.. mnie też wykańcza już to czekanie :( tym bardziej wiem że są małe szanse..

Posted

Tak, pierwszy raz. Dostałam się na politechnikę poznańską i w razie czego tam idę, ale nie wiem czy wtedy nie poprawiać matury. sama nei wiem co robić.. Ciężko zdawać matury podst. ( + ustne) + 2 razy R. no i skończyć 3 klasę z paskiem najlepiej.