danavas Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='AltaCaraya']oj tam oj tam ;) kosiam boczusia;) podtrzymuje ze dwie dyszki stale;) amen nr konta poprosze i prosze mi pisac kiedy i jak mam wplacac bo za jasna choilere nie pamietam nigdy:P[/QUOTE] :) jak teraz poleci to będzie za październik... Lucynka jest na wyjeździe jak wróci to wyśle dane do wpłaty... Quote
Wiola&Miłosz Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 I widzicie jak cialko sie przydaje?? no!! Ide wlasnie zrobic sobie kanapeczki;) Quote
Aimez_moi Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='AltaCaraya']I widzicie jak cialko sie przydaje?? no!! Ide wlasnie zrobic sobie kanapeczki;)[/QUOTE] Z boczusiem? Quote
Wiola&Miłosz Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 :D nie ale obiecuje ze sie poprawie;) Quote
piescofajnyjest Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 hehehhehehehh:) oj jak ja tutaj lubie zagladac.....!:) Quote
danavas Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Witam amatorki pulchnych ciałek:) Quote
Wiola&Miłosz Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 witamy witamy;) Ej dziewuszki chyba my sobie roimy takie podsmiechujki;) Dobra ciotki dawac te deklaracje by mojej milosci dupa nie zmalala;) Quote
Wiola&Miłosz Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 no i ja sie wyzylam;) Tylko tak jak napisalam czyja to fantazja??;) Quote
lucycabos Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Już jestem:) wyslalam prv z numerem konta i ślicznie dziękuje w imieniu Boczusia:)ja tez dokladam sie do interesu i dzis klikam kasiorke:) Quote
karmelcia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Witajcie amatorki Boczkowe....chlopak ma sie swietnie,chodzimy na coraz dluzsze spacerki,kalorie uciekaja i Pan Boczek jest coraz bardziej sprawny.wczoraj tradycyjnie wpadla moja kolezanka ze swoja astka i cala banda poszlismy na lake,psiaki wariowaly a Boczek najpierw probowal wykopac ciasto z torby a pozniej za przykladem mojej astki szukal kretow,z takim namaszczeniem kopal ze w pewnym momencie widac bylo tylko jego pulchny zadek,standardowo Freja probowala go molestowac ,skala przez niego(Boczek czasem robi za tor przeszkod)ale tylko burknal i dalej kopanie(fotki z tej ze wyprawy beda lada dzien)niestety wygonilo nas zachodzace slonko i przerazliwe zimno.Poza tym Boczkins jest psiakiem jednego Pana,toleruje domownikow tzn moje szkodniki ale tylko na moj widok merdoli ogonkiem i tylko ja zasluzylam sobie na cmokaski.w domu jest idealnym lokatorem ,duzo spi,nie absorbuje swoja osobka,tylko od czasu do czasu kontrolnie sprawdza co robie dostaje glaski i idzie na swoj materacyk. Quote
Wiola&Miłosz Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 jak ja sie ciesze ze boczus jest taki fajniusi;) Nr konta dostalam- dziekuje;) zaraz zrobie przelewik Quote
zioberek87 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 hmmm ciotka Ty to masz dobrze:) buziaki od Boczusia;D Quote
Wiola&Miłosz Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ciotki kochane a ja mam pytanko teoretyczne;) Czy dychacza za bazarek i 2 dyszki stalej moge wplacic razem? Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Kurcze....Boczus chudnie? A ciasto udalo Mu sie wykopac? Quote
Wiola&Miłosz Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Aimez_moi']Kurcze....Boczus chudnie? A ciasto udalo Mu sie wykopac?[/QUOTE] zabrzmialo to jakbys zalowala jego cialeczka;) Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Bo troszke sie z NIm identyfikuje..... a teraz piesio chudnie a ja NIE! Quote
Wiola&Miłosz Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 mam to samo;) moze zaczniemy cwiczyc z boczkiem? Albo mam inny pomysl za kazdy zgubiony kg boczka robimy godzine cwiczen:D Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Jessu......jak ja mam to zrobic? No jak? Jak TY to chcesz zrobic? Quote
piescofajnyjest Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 hehehhehehehehehh:) ja juz cwicze, bo nie mam nic innego do roboty:((( odkrylam milosc do silowni;) Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='piescofajnyjest']hehehhehehehehehh:) ja juz cwicze, bo nie mam nic innego do roboty:((( odkrylam milosc do silowni;)[/QUOTE] A cos juz schudlas? Quote
piescofajnyjest Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 chyba nie.....ale przynajmnie doopa mi juz nie wisi na lydkach Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ja jestem juz taka gruba, ze patrzec na siebie nie moge...... Quote
Wiola&Miłosz Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Aimez_moi']Ja jestem juz taka gruba, ze patrzec na siebie nie moge......[/QUOTE] jak to jak;) Karmelka musi napisac ile boczek schudl i my ciotka dymamy godzine dziennie za kazdy kilogram;) przynajmniej rowerki lub pajacyki:D Quote
Recommended Posts