Jump to content
Dogomania

Bezdomny Boczek z nadwagą.... pogryziony przez amstafa.... zbieramy stałe na dt....

Recommended Posts

Posted

[quote name='AltaCaraya']oj tam oj tam ;)
kosiam boczusia;)

podtrzymuje ze dwie dyszki stale;)
amen nr konta poprosze i prosze mi pisac kiedy i jak mam wplacac
bo za jasna choilere nie pamietam nigdy:P[/QUOTE]

:) jak teraz poleci to będzie za październik...
Lucynka jest na wyjeździe jak wróci to wyśle dane do wpłaty...

Posted

Witajcie amatorki Boczkowe....chlopak ma sie swietnie,chodzimy na coraz dluzsze spacerki,kalorie uciekaja i Pan Boczek jest coraz bardziej sprawny.wczoraj tradycyjnie wpadla moja kolezanka ze swoja astka i cala banda poszlismy na lake,psiaki wariowaly a Boczek najpierw probowal wykopac ciasto z torby a pozniej za przykladem mojej astki szukal kretow,z takim namaszczeniem kopal ze w pewnym momencie widac bylo tylko jego pulchny zadek,standardowo Freja probowala go molestowac ,skala przez niego(Boczek czasem robi za tor przeszkod)ale tylko burknal i dalej kopanie(fotki z tej ze wyprawy beda lada dzien)niestety wygonilo nas zachodzace slonko i przerazliwe zimno.Poza tym Boczkins jest psiakiem jednego Pana,toleruje domownikow tzn moje szkodniki ale tylko na moj widok merdoli ogonkiem i tylko ja zasluzylam sobie na cmokaski.w domu jest idealnym lokatorem ,duzo spi,nie absorbuje swoja osobka,tylko od czasu do czasu kontrolnie sprawdza co robie dostaje glaski i idzie na swoj materacyk.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ja jestem juz taka gruba, ze patrzec na siebie nie moge......[/QUOTE]

jak to jak;)
Karmelka musi napisac ile boczek schudl
i my ciotka dymamy godzine dziennie za kazdy kilogram;)
przynajmniej rowerki lub pajacyki:D