danavas Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 danavas napisał(a):no byłam mam foty...ale kurde wczoraj niepotrzebnie siedziałam...dzisiejsze wystąpienie przełożyli mi na jutro i murze trochę poczytać....czytam więc wiedzę tajemną i jedną ręką wysyłam zaproszenie na bazarki...jutro ciocie kochane po zajęciach opiszę Wam co widziałam i słyszałam.... ciała dałam i nie napisałam.... ale dziś wieczorem jak wrócę z pracy to już bankowo.... a teraz ćwiczonka:) i raz i dwa....;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 No to ja sie dolacze;) trzy i cztery... Boczek niech cwiczy z nami;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Aimez_moi napisał(a):Oj tam te cwiczonka....... Nie oj tam oj tam;) Choc ciotka na spacerek;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Jak tam po spacerku? Ja dzisiaj oszczednie wczoraj bylam poznawac mojego gadziora z innym w deszczu i chyba sie podziebilam. Quote
danavas Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Boczek Boczasty co się bał aparatu!!!!!! Quote
piescofajnyjest Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ale on ma uuuuusssszzzzzyyyyyyy!!!!!!!!!!!! Quote
danavas Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ale on ma uuuuusssszzzzzyyyyyyy!!!!!!!!!!!! bo on ma dusze nietoperza;) Boczuś się stresował jak go namierzałam żeby zrobić zdjęcie...narobiłam ich trochę ale tylko to jest w miarę fajne... widać że schudł sporo... mam tez zdjęcia jego gojących się blizn...są takie miejsca które chyba nie zarosną...wiec jak każdy twardziel będzie miał sznity!!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 wiesz no w jego wypadku walka z amstafem to jak walka z king kongiem;) Schudl chlopak.. Tak jakby caly zrobil sie mniej popuchniety;) Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 I wcale nie jest gruby.....wystarczy juz tego odchudzania....wyglada slicznie tak akuracik.....:) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 A jak jego kondycha?;) Mysmy sie pochorowali.. Quote
danavas Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 AltaCaraya napisał(a):A jak jego kondycha?;) Mysmy sie pochorowali.. jego forma coraz lepiej:) już potrafi dotknąć nosem zadzicho....:) nie ma chorowania!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 powiedz to wirusowi ktory sie do mnie przypaletal;) Dobrze mu idzie jak juz nos w zadzichu laduje;) Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jestescie niemozliwe...... Boczus to cudny nietoperek i prosze na tym poprzestac......:):) Quote
piescofajnyjest Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 czy te uszy moga klamac?????????????????? Quote
Aimez_moi Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 piescofajnyjest napisał(a):czy te uszy moga klamac?????????????????? Pewnie nie......:) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 czesc boczkens ;) Nie caluje cie bo kicham i prycham i nosia mi kapie.. Quote
danavas Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Boczuś ma nowego kumpla.... do domu pojechała szczeniorka Freja:):) która Boczka molestowała i zmuszała do zabawy, a przyjechał kolega Albert:):) poznajcie Alberta i Barrego.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/232834-Albert-i-Barry-zbieramy-sta%C5%82e-na-dt-inaczej-schron Quote
Wiola&Miłosz Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 ale roszada;) Boczkens badz uprzejmy;) Quote
Aimez_moi Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Boczus.....:) pokaz, ze jestes super chlopak....:):) Quote
piescofajnyjest Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 hop, hop, hop....lewa, prawa....i w gore;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 oj ciotka ale cie nauczyli wygibasow na tej silowni;) Ja mam pytanie czy jakies stale jeszcze sa czy tak skromniutko??;) Ktora ciocia sie jeszcze dolozy?? no pliissssss Quote
danavas Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Boczek to stary zgred!!!!! Albercik się z nim ładnie przywitał i chciał się poznać z ta menda mała na niego nafukała i 5 razy większy Albert zrobił się taaaaaaki malutki i już Boczka omija szerokim łukiem.... Quote
piescofajnyjest Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 bardzo nieelegancko Panie Bekon! Quote
Recommended Posts