Jump to content
Dogomania

Bezdomny Boczek z nadwagą.... pogryziony przez amstafa.... zbieramy stałe na dt....

Recommended Posts

Posted

danavas napisał(a):
no byłam mam foty...ale kurde wczoraj niepotrzebnie siedziałam...dzisiejsze wystąpienie przełożyli mi na jutro i murze trochę poczytać....czytam więc wiedzę tajemną i jedną ręką wysyłam zaproszenie na bazarki...jutro ciocie kochane po zajęciach opiszę Wam co widziałam i słyszałam....

ciała dałam i nie napisałam.... ale dziś wieczorem jak wrócę z pracy to już bankowo.... a teraz ćwiczonka:) i raz i dwa....;)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
ale on ma uuuuusssszzzzzyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

bo on ma dusze nietoperza;)

Boczuś się stresował jak go namierzałam żeby zrobić zdjęcie...narobiłam ich trochę ale tylko to jest w miarę fajne...
widać że schudł sporo...
mam tez zdjęcia jego gojących się blizn...są takie miejsca które chyba nie zarosną...wiec jak każdy twardziel będzie miał sznity!!!!!

Posted

AltaCaraya napisał(a):
A jak jego kondycha?;)
Mysmy sie pochorowali..

jego forma coraz lepiej:) już potrafi dotknąć nosem zadzicho....:)
nie ma chorowania!!!!

Posted

Boczek to stary zgred!!!!!
Albercik się z nim ładnie przywitał i chciał się poznać z ta menda mała na niego nafukała i 5 razy większy Albert zrobił się taaaaaaki malutki i już Boczka omija szerokim łukiem....