Wiola&Miłosz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='danavas']kurde...ale będziecie kochać Boczusia nawet jak zrzuci ciałka??? ;)[/QUOTE] Ja zdecydowanie tak;) dzieki niemu mam mobilizacje.. Quote
Wiola&Miłosz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 my tu tak pitu pitu a moze jeszcze ktos cos da boczkensowi? Wiecie te moje dwie dychy to szalu nie robia;) jedynie przeciag:D Quote
danavas Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='AltaCaraya']my tu tak pitu pitu a moze jeszcze ktos cos da boczkensowi? Wiecie te moje dwie dychy to szalu nie robia;) jedynie przeciag:D[/QUOTE] Lucynka dała jeszcze dwie ale to niestety nie wystarczy Boczusiowi.... trzeba pospraszać ludzi na wątek.... Quote
piescofajnyjest Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ja tez dam dwie:) stalej:) ........na paypalka moge wyslac????? ps. wrocilam z silowni bardzo sponiewierana:) Quote
Aimez_moi Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ja tez dam dwie:) stalej:) ........na paypalka moge wyslac????? ps. wrocilam z silowni bardzo sponiewierana:)[/QUOTE] O kurcze.......a co robilas? Quote
piescofajnyjest Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 hihihi:) dzisiaj mialam taka ostra trenerke;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='piescofajnyjest']hihihi:) dzisiaj mialam taka ostra trenerke;)[/QUOTE] trenerke czy trenera??;) To kto jeszcze cos rzuci??;) Quote
piescofajnyjest Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 no niestety same kobitki nas trenuja;) ale i tak jest na czym oko zawiesic..... pamietam, jak bylam jeszcze w Polsce, to faceci jacys tacy beznadziejni byli...nie dbali o siebie, a dziewczyny zawsze musialy byc zadbane i zrobione....perfect! jakos nie moglam sobie nikogo przygruchac, bo same ciule mi sie trafialy;) a tutaj....jest na odwrot!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 a mowia zeby nie zazdroscic!! A ja ci zazdroszcze i tyle;) Quote
piescofajnyjest Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 hehehehheh:) a ja Wam zazdroszcze:)......bardzo bym chciala wrocic............... Quote
Wiola&Miłosz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 to sie pakuj ciotka i wracaj ja cie przygarne;) Pod warunkiem ze nie chrapiesz:D Quote
Wiola&Miłosz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ja nie, ale moj maz tak;)[/QUOTE] to rozumiem ze mialabym kumulacje?;) Moj tez chrapie lacznie z psem i yorkiem.. Quote
danavas Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 (edited) [quote name='piescofajnyjest']ja tez dam dwie:) stalej:) ........na paypalka moge wyslac????? ps. wrocilam z silowni bardzo sponiewierana:)[/QUOTE] no jasne:):):) kochana jesteś:):) zanim nie założe sobie swojego to musze pomyśleć od kogo Ci podać.... jutro sprecyzuję...;) Edited October 3, 2012 by danavas Quote
zioberek87 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Boczek w górę:) podnoś pupke na schodach:D Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Boczek na pewno doskonale daje sobie rade....:) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Aimez_moi']Boczek na pewno doskonale daje sobie rade....:)[/QUOTE] Ciotka cwiczymy cosik dzisiaj??;) Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='AltaCaraya']Ciotka cwiczymy cosik dzisiaj??;)[/QUOTE] A ile masz do zrzucenia? Bo mnie juz sie cyferki poprzestawialy.....tyle tego jest. Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ja do zrzucenia . hm.... Nie wiem z 10? No to sie troszke poruszajmy. Podejrzewam tylko ze za kilka mc bede miala wiecej do zrzucenia.;) Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Czyli to bedzie "pozytywne tycie".....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 ;);) to akurat fakt;) Ja dzisiaj o 17 ide na godzinny spacerek. Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='AltaCaraya'];);) to akurat fakt;) Ja dzisiaj o 17 ide na godzinny spacerek.[/QUOTE] Czyli moja 16....ok...zbieram mojego prozniaka czyli corcie....drugiego prozniaka czyli laba..... i idziemy na godzinny spacer. Dzieki za zmotywowanie....:) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) prosze bardzo;) Bylismy 2 godzinki na spacerku:) Pytanko do Lucynki. Doszly te moje piniadze bo na jednym watku nie dotarly a wysylane w tym samym czasie;) Edited October 4, 2012 by Wiola&Miłosz Quote
Recommended Posts