danavas Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='AltaCaraya']prosze bardzo;) Bylismy 2 godzinki na spacerku:) Pytanko do Lucynki. Doszly te moje piniadze bo na jednym watku nie dotarly a wysylane w tym samym czasie;)[/QUOTE] Lucynka miała teraz napięty czas ;) bo się nam maleńka na inspektora szkoli i będzie lać po doopskach tych antyzwierzęcych.... wczoraj egzamin miała.... trzymta kciuki ciocie!!!! Quote
piescofajnyjest Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 ja tez dzisiaj zdajam egzamin ....:) ufff Ciocie kamien z serca!!!! Quote
danavas Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ja tez dzisiaj zdajam egzamin ....:) ufff Ciocie kamien z serca!!!![/QUOTE] a co za egzamin? czemu się nic nie chwalisz? Quote
Wiola&Miłosz Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 no to trzymam kciukasy;) a teraz jak wam poszlo no jak no jak no jak:D Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 A ja mam dola.....:( Po wczorajszym 1.5 godzinnym spacerze mam dzis 0.5 kg wiecej....:( Quote
Wiola&Miłosz Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 po co sie wazysz ciotka;) najwazniejsze ze sie ruszasz;) Quote
lucycabos Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Witam drogie Panie :) wiec tak na konto Boczusia wpłyneło: ALTA CARAYA ,,BOCZEK---30 zł lucycabos ,,boczek '' ---40 zl Quote
Wiola&Miłosz Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 czyli moja stala 20 za pazdziernik plus 10 z bazarku ;) Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='AltaCaraya']po co sie wazysz ciotka;) najwazniejsze ze sie ruszasz;)[/QUOTE] No wlasnie....glupia jestem i tyle...... Quote
Wiola&Miłosz Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 tam od razu glupia;) przesadzasz.. Nie waz sie za czesto bo mowia ze wtedy czlowiek widzi same negatywy;) No ja sie dzisiaj tyle naspacerowalam ze dobijam do boczka;) Quote
piescofajnyjest Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 :) czesc Ciocie..... egzamin to duzo powiedziane;) ale tak to tutaj nazywaja....dostalam wize na pobyt staly! w koncu...... ech....a Boczek to jest wesoly i sie nie stresuje:) aaaaa:) na silowni juz dzisiaj bylam Quote
Wiola&Miłosz Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 prawidlowo spelniasz boczkowe obietnice. On chudnie my sie ruszamy;) wiecie silownia seks spacer wsio dziala;) Gratuluje gratuluje gratuluje jak bedziech chciala wrocic pamietaj nie chrapiesz mam dla ciebie miejsce;) Quote
piescofajnyjest Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 ja chce wrocic caly czas....:( szkoda gadac... a ten seks to ze niby na silownie, czy tak w ogole??? Quote
danavas Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 ciocie to się trza mierzyć a nie ważyć.... celem jest obwód a nie waga... tak mówi moja pani od aerobiku...cokolwiek to oznacza...dodam że byłam 4 razy i go olałam...nadal jem i tyje;) a mnie się na starość uczyć zachciało...i tez mnie egzaminy czekają.... wszystkie moje dotychczasowe etapy edukacji zlewałam z góry na dół,...więc tym razem postanowiłam sobie być sumienna.... i na postanowieniu się skończyło...... jak zwykle na ostatnią chwile i nieprzygotowana... jutro od rana trzymta kciuki bo będę się pocić przy tablicy..;) Quote
piescofajnyjest Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 hehhehheh:) na starosc?????? a ile Ty masz latek kochana???:eviltong: kciuki beda trzymane:) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ja chce wrocic caly czas....:( szkoda gadac... a ten seks to ze niby na silownie, czy tak w ogole???[/QUOTE] Cioteczko kochana mam ci tlumaczyc jak na zmarchy i obwod w dupsku dziala seksior??;) Danavas - zdasz napewno;) ja3 mamkciuki Quote
Aimez_moi Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Danavas tyje....... o Boziu....chyba w uszach....:):) Piescofajny jest gratulacje za pobyt staly..... Quote
danavas Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='piescofajnyjest']hehhehheh:) na starosc?????? a ile Ty masz latek kochana???:eviltong: kciuki beda trzymane:)[/QUOTE] no kurde...już zapomniałam jak to było w szkole...heheh Quote
danavas Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Aimez_moi']Danavas tyje....... o Boziu....chyba w uszach....:):) Piescofajny jest gratulacje za pobyt staly.....[/QUOTE] w uszach też:) Quote
piescofajnyjest Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 i jak tam chlopak???? gadaj tutaj wszystko!!!! czyli u Miska tez bylas???? Quote
danavas Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 no byłam mam foty...ale kurde wczoraj niepotrzebnie siedziałam...dzisiejsze wystąpienie przełożyli mi na jutro i murze trochę poczytać....czytam więc wiedzę tajemną i jedną ręką wysyłam zaproszenie na bazarki...jutro ciocie kochane po zajęciach opiszę Wam co widziałam i słyszałam.... Quote
Recommended Posts