Jump to content
Dogomania

Bezdomny Boczek z nadwagą.... pogryziony przez amstafa.... zbieramy stałe na dt....

Recommended Posts

Posted

[quote name='AltaCaraya']prosze bardzo;)
Bylismy 2 godzinki na spacerku:)

Pytanko do Lucynki. Doszly te moje piniadze bo
na jednym watku nie dotarly a wysylane w tym samym czasie;)[/QUOTE]

Lucynka miała teraz napięty czas ;)
bo się nam maleńka na inspektora szkoli i będzie lać po doopskach tych antyzwierzęcych.... wczoraj egzamin miała.... trzymta kciuki ciocie!!!!

Posted

prawidlowo spelniasz boczkowe obietnice. On chudnie my sie ruszamy;)
wiecie silownia seks spacer wsio dziala;)

Gratuluje gratuluje gratuluje
jak bedziech chciala wrocic pamietaj nie chrapiesz mam dla ciebie miejsce;)

Posted

ciocie to się trza mierzyć a nie ważyć.... celem jest obwód a nie waga... tak mówi moja pani od aerobiku...cokolwiek to oznacza...dodam że byłam 4 razy i go olałam...nadal jem i tyje;)

a mnie się na starość uczyć zachciało...i tez mnie egzaminy czekają.... wszystkie moje dotychczasowe etapy edukacji zlewałam z góry na dół,...więc tym razem postanowiłam sobie być sumienna....
i na postanowieniu się skończyło......
jak zwykle na ostatnią chwile i nieprzygotowana... jutro od rana trzymta kciuki bo będę się pocić przy tablicy..;)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ja chce wrocic caly czas....:(
szkoda gadac...
a ten seks to ze niby na silownie, czy tak w ogole???[/QUOTE]

Cioteczko kochana mam ci tlumaczyc jak na zmarchy i obwod w dupsku dziala seksior??;)

Danavas - zdasz napewno;) ja3 mamkciuki

Posted

[quote name='piescofajnyjest']hehhehheh:) na starosc?????? a ile Ty masz latek kochana???:eviltong:
kciuki beda trzymane:)[/QUOTE]

no kurde...już zapomniałam jak to było w szkole...heheh

Posted

no byłam mam foty...ale kurde wczoraj niepotrzebnie siedziałam...dzisiejsze wystąpienie przełożyli mi na jutro i murze trochę poczytać....czytam więc wiedzę tajemną i jedną ręką wysyłam zaproszenie na bazarki...jutro ciocie kochane po zajęciach opiszę Wam co widziałam i słyszałam....