natija Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 moze sie pojawi dzis mam nadzieje,Despera czekamy:) Quote
Bzikowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Toż ja się baaaardzo cieszę , ze się kuniowo zrobiło :loveu: bo sama w stajni nie byłam od 3 tygodni i już mnie coś rozsadza. :roll: Quote
despera Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Cześć!! Przyszłam się ukorzyć i przeprosić za nieobecność, ale miałam mnóstwo nauki, kiedy się nie uczyłam to siedziałam w stajni albo z Nesem gdzieś... A teraz znowu Warszawa:placz: Jedno dobre, jutro wybieram się na koncert Happysad :multi: Parysek jest przesłodki, ale charakterek ma po mamusi-Klucha mu się nie daje, za to Dalia dostała z kopa w łeb za to że weszła do JEGO boksu... Ale jest kochany:loveu: Nes był niesamowicie grzeczny przez te kilka dni, może dlatego że pobiegał trochę przy rowerze:evil_lol: Już za nim tęsknię a dopiero wyjechałam!!! Mam nadzieję, że mi wybaczycie nieobencność:oops: Pozdrawiam!! Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Wybaczymy jesli zarzucisz nas fotkami :evil_lol:. Quote
eria Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Wybaczymy jesli zarzucisz nas fotkami :evil_lol:.[/quote] tak jest, to jest warunek konieczny i niezbędny !!!!!!!:mad::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='despera']Cześć!! Przyszłam się ukorzyć i przeprosić za nieobecność, ale miałam mnóstwo nauki, kiedy się nie uczyłam to siedziałam w stajni albo z Nesem gdzieś... A teraz znowu Warszawa:placz: Jedno dobre, jutro wybieram się na koncert Happysad :multi: Parysek jest przesłodki, ale charakterek ma po mamusi-Klucha mu się nie daje, za to Dalia dostała z kopa w łeb za to że weszła do JEGO boksu... Ale jest kochany:loveu: Nes był niesamowicie grzeczny przez te kilka dni, może dlatego że pobiegał trochę przy rowerze:evil_lol: Już za nim tęsknię a dopiero wyjechałam!!! Mam nadzieję, że mi wybaczycie nieobencność:oops: Pozdrawiam!![/quote] A wogóle to robiłaś jakieś fotki i masz co wstawiać? Pzdr. Quote
natija Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 na pewno robila,mam nadzieje:)wiec jak masz to wstaw pare:) Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 despera napisał(a): Jedno dobre, jutro wybieram się na koncert Happysad :multi: aaa! Tobie to dobrze:loveu:! ja przegapiłam jak ostatnio byli u nas:placz: Quote
despera Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Cześć! Bardzo mi przykro ale nie mam żadnych fotek, chyba że koleżanka podeśle mi w końcu kilka ze spaceru nesowo-buniowego z plaży... Ale za 2 tygodnie jadę na chwilę do domu to wtedy wstawię:) Na koncercie niestety nie byłam, anatomia mnie zatrzymała:roll: Na szczęście zaliczyłam, więc się opłaciło;) Znalazłam dzisiaj cudowny, ogromny ponton dla Nesa, ale kosztował trochę za dużo jak na mój aktualny stan konta, a poza tym poczta była za daleko-a na pewno bym go wysłała, był za duży żeby tłuc się z nim pociągiem;) Parys rośnie, ustawia siostry-Klucha się nie daje, Dalia jest bardziej wyrozumiała i pozwala mu na bardzo dużo;) Już się boję, jaki łobuz z niego wyrośnie... Pozdrawiam wszystkich!!:multi: Quote
Paulina. Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ale masz silną wolę, zeby przepuścic taki fajny koncert dla nauki :cool3: Gdybym ja tyle miała.... eh. Quote
eria Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 gratuluję zdanej anatomii :loveu::multi::multi: Quote
Dorkaa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Gratulacje :multi: :] A to ogr mały :mad: Nie ładnie tak panie po kątach rozstawiac :lol: Quote
Dobcia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Będą inne koncerty... ;) Gratulację!:lol: Już za miesiąc święta majowe, będzie znów można byc na dłużej w domu:) Quote
Ka-ka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 wpadłam się przywitać (znad chemii, of course... :evil_lol:) :diabloti: :diabloti: :diabloti: :razz: :loveu: tu nas jeszcze nie było :bigok: Quote
Doginka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ucz się ucz, bo dobrych vetów mało jest tak naprawdę:diabloti::razz: I wielkie gratki z zaliczonej anatomii:multi::multi::loveu: Quote
despera Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Cześć wszystkim:multi: I witaj Kamilko kochana:multi::loveu: Wpadłam na moment, w końcu wolny wieczór więc mam okazję;) Dzisiaj byłam na okropnie męczących zakupach, ale cóż, jakoś przeżyłam i nawet kupiłam sobie sweterek:cool3: W międzyczasie dzwoniła do mnie mama, żeby powiedzieć, że wcięło gdzieś Demolkę, bonawet śniadania nie zjadła i nigdzie jej nie ma... 10 min później okazało się, ze tata rano zapomniał ją wypuścić i biedaczka cały dzień siedziała głodna w domu:roll: Dobrze że Nesa nie da się przeoczyć:evil_lol: Wczoraj byłyśmy z koleżanką na końskich zakupach, kupiłam sobie 2 książki-o chorobach koni i pracy z ziemi metodami naturalnymi:loveu: Tylko kiedy ja to przeczytam... Jak dobrze pójdzie to za 2 tygodnie pojadę na weekend do domu z koleżanką:multi: Jak pójdzie jeszcze lepiej to nawet z dwoma, a może i z trzema:multi::evil_lol: Zwierzaki się ucieszą i ja też:lol: Zmykam, rano mamy wykład z agronomii o 7:30, na szczęście tylko jednorazowo... Pozdrawiam:) Quote
Ka-Vanga Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Desperko, GRATULUJE zaliczonej anatomii :multi: :multi: :multi:! Quote
Doginka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Przyszłam chociaż na chwileczkę, żeby powiedzieć DOBRANOC:p Quote
eria Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 hihi pogratulować udanych zakupów -sweterkowych i końskich :cool3: kiedy książki przeczytasz=pół biedy, ale kiedy zastosujesz je w praktyce to już problem:cool3: Quote
jamnicze Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Witanko :multi: W końcu udało mi się trafić na ten psio-koński wątek :lol: Śliczne masz zwierzaczki. Bardzo mi się podoba umaszczenie Kluchy :loveu: daj więcej jej fotek :cool3:, ciekawe jak się będzie na niej jeździć? I oczywiście gratuluję zdawanych egzaminów, idziesz jak burza :loveu: i tak trzymać, bo jak to już ktoś tu pisał nadal mamy mało dobrych wetów!!! :p Quote
agaciaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Wpadłyśmy sie przywitać :) i czekamy aż zawitasz tu na dłużej, z fotkami oczywiście ;) Quote
Dorkaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja polecam "Prawdziwa więź z koniem, System TTouch" Lindy Tellington-Jones :P Quote
Recommended Posts