Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć!! Przyszłam się ukorzyć i przeprosić za nieobecność, ale miałam mnóstwo nauki, kiedy się nie uczyłam to siedziałam w stajni albo z Nesem gdzieś... A teraz znowu Warszawa:placz: Jedno dobre, jutro wybieram się na koncert Happysad :multi:
Parysek jest przesłodki, ale charakterek ma po mamusi-Klucha mu się nie daje, za to Dalia dostała z kopa w łeb za to że weszła do JEGO boksu... Ale jest kochany:loveu:
Nes był niesamowicie grzeczny przez te kilka dni, może dlatego że pobiegał trochę przy rowerze:evil_lol: Już za nim tęsknię a dopiero wyjechałam!!!
Mam nadzieję, że mi wybaczycie nieobencność:oops: Pozdrawiam!!

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Wybaczymy jesli zarzucisz nas fotkami :evil_lol:.[/quote]
tak jest, to jest warunek konieczny i niezbędny !!!!!!!:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='despera']Cześć!! Przyszłam się ukorzyć i przeprosić za nieobecność, ale miałam mnóstwo nauki, kiedy się nie uczyłam to siedziałam w stajni albo z Nesem gdzieś... A teraz znowu Warszawa:placz: Jedno dobre, jutro wybieram się na koncert Happysad :multi:
Parysek jest przesłodki, ale charakterek ma po mamusi-Klucha mu się nie daje, za to Dalia dostała z kopa w łeb za to że weszła do JEGO boksu... Ale jest kochany:loveu:
Nes był niesamowicie grzeczny przez te kilka dni, może dlatego że pobiegał trochę przy rowerze:evil_lol: Już za nim tęsknię a dopiero wyjechałam!!!
Mam nadzieję, że mi wybaczycie nieobencność:oops: Pozdrawiam!![/quote]
A wogóle to robiłaś jakieś fotki i masz co wstawiać?
Pzdr.

Posted

Cześć! Bardzo mi przykro ale nie mam żadnych fotek, chyba że koleżanka podeśle mi w końcu kilka ze spaceru nesowo-buniowego z plaży... Ale za 2 tygodnie jadę na chwilę do domu to wtedy wstawię:)
Na koncercie niestety nie byłam, anatomia mnie zatrzymała:roll: Na szczęście zaliczyłam, więc się opłaciło;)
Znalazłam dzisiaj cudowny, ogromny ponton dla Nesa, ale kosztował trochę za dużo jak na mój aktualny stan konta, a poza tym poczta była za daleko-a na pewno bym go wysłała, był za duży żeby tłuc się z nim pociągiem;)
Parys rośnie, ustawia siostry-Klucha się nie daje, Dalia jest bardziej wyrozumiała i pozwala mu na bardzo dużo;) Już się boję, jaki łobuz z niego wyrośnie...
Pozdrawiam wszystkich!!:multi:

Posted

wpadłam się przywitać (znad chemii, of course... :evil_lol:) :diabloti: :diabloti: :diabloti: :razz: :loveu:
tu nas jeszcze nie było :bigok:

Posted

Cześć wszystkim:multi: I witaj Kamilko kochana:multi::loveu: Wpadłam na moment, w końcu wolny wieczór więc mam okazję;) Dzisiaj byłam na okropnie męczących zakupach, ale cóż, jakoś przeżyłam i nawet kupiłam sobie sweterek:cool3: W międzyczasie dzwoniła do mnie mama, żeby powiedzieć, że wcięło gdzieś Demolkę, bonawet śniadania nie zjadła i nigdzie jej nie ma... 10 min później okazało się, ze tata rano zapomniał ją wypuścić i biedaczka cały dzień siedziała głodna w domu:roll: Dobrze że Nesa nie da się przeoczyć:evil_lol:
Wczoraj byłyśmy z koleżanką na końskich zakupach, kupiłam sobie 2 książki-o chorobach koni i pracy z ziemi metodami naturalnymi:loveu: Tylko kiedy ja to przeczytam...
Jak dobrze pójdzie to za 2 tygodnie pojadę na weekend do domu z koleżanką:multi: Jak pójdzie jeszcze lepiej to nawet z dwoma, a może i z trzema:multi::evil_lol: Zwierzaki się ucieszą i ja też:lol:
Zmykam, rano mamy wykład z agronomii o 7:30, na szczęście tylko jednorazowo... Pozdrawiam:)

Posted

hihi pogratulować udanych zakupów -sweterkowych i końskich :cool3: kiedy książki przeczytasz=pół biedy, ale kiedy zastosujesz je w praktyce to już problem:cool3:

Posted

Witanko :multi:
W końcu udało mi się trafić na ten psio-koński wątek :lol:
Śliczne masz zwierzaczki. Bardzo mi się podoba umaszczenie Kluchy :loveu:
daj więcej jej fotek :cool3:, ciekawe jak się będzie na niej jeździć?
I oczywiście gratuluję zdawanych egzaminów, idziesz jak burza :loveu: i tak trzymać, bo jak to już ktoś tu pisał nadal mamy mało dobrych wetów!!! :p