Asiaczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Gratuluję, Kochana!!! Nasze kciuki i pozytywne myslenie tez się przydały. No, i Twoja nauka i zaangazowanie! Quote
Dorkaa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 despera napisał(a): Tylko ciekawe gdzie będę spała:evil_lol: Na ziemi :evil_lol: A co ty myślisz :evil_lol: Quote
despera Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Cześć! Znowu korzystam z uprzejmości koleżanki(choć tym razem innej:evil_lol:) i wrzucam 3 nowe fotki Paryska:loveu: A o 21 idziemy do klubu studenckiego odpocząć po ciężkim tygodniu:cool3: po pierwsze-Nes:loveu: Parys:loveu: Za tydzień jadę do dom!!!:multi: Quote
eria Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 oooo :crazyeye:Nes na podłodze!! :crazyeye: :diabloti::diabloti: A Parys ->:loveu: Za to Despera tak biednie wygląda,taka..wyniszczona:-( Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jaki Parysek jest piękny:loveu::loveu::loveu: - kocham koniki:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Miłej zabawy ! :p Słoodki maluszek :loveu: Zostaje u Was? Quote
despera Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Rzeczywiście wyszła niekorzysnie, pewnie ta ciąza ją wymęczyła, wpakowała wszystko w źrebaka... Przed porodem wet kazał ograniczyć jej owies, bo była nieco za tłusta, więc zagodzona nie jest;) Swoje lata ma, ale to już jej ostatni źrebak, przechodzi na zasłużoną emeryturę:) A ze zdrowiem u niej w porządku, nie wydaje mi się wyniszczona, przynajmniej nie bardziej niż zwykle:roll: Paulina, jeszcze nie wiem jak będzie z małym, na pewno zostanie przeznajblizsze pół roku;) Quote
Dorkaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :) :) Ja mam takie pytanko. Jak przyjeżdżasz to wsiadasz na kobyłki? Że tak zapytam one sa "pod siodło"? Quote
agaciaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://i29.tinypic.com/i6ysma.jpg piękny maluszek :loveu: No i Nesik :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Parysek - jak sama anzwa wskazuje - coraz piękniejszy!:loveu: Pzdr. Quote
Bzikowa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Prześliczny źrebol :loveu: I Nesisko w śniegu:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Niedlugo pewnie Despera do domu zawita...? pzdr. Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 aaaaa widze widzę widzę wszystkie fotki :laola: ależ Nes jest piękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witam się po przerwie :oops: Pozdrawiam z Fuńcią :buzi: Quote
Dobcia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ale Ci dobrze, że już jedziesz do domu;) Ja dopiero we wtorek... Piękny śpioszek z Nestorka:loveu: A źrebaczek przeuroczy:lol: Quote
Bzikowa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Święta się zbliżają, Despera - do domu ! :evil_lol: Quote
despera Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Cześć!! Przyjechałam wczoraj rano, ale mam tyle zajęć że szkoda mi czasu na siedzenie przed komputerem:oops: Nes na szczęście mnie poznał i nie przytył za bardzo, Demolka trzyma formę, znowu padła mi rybka ale za to nie wiadomo skąd pojawiły się ślimaki:roll: Des jak zwykle wredna i wiecznie nienajedzona, Klucha wiecznie brudna i opanierowana-ma dziewczyna szczęście, wszędzie pełno błota:evil_lol: Dalia tak wyrosła że jej prawie nie poznałam! Zanosi się na to, że będzie większa od Kluchy... A Parysek jest cudowny!!! Kochany, słodki pieszczoch, nieco płochliwy ale nie do przesady:loveu: I uwielbia drapanie po grzywie :loveu: Tylko ma trochę krzywe nóżki, ale Dalii na początku wyglądały gorzej, więc mam nadzieję że kowal wystarczy;) Wstawiam kilka fotek, głównie źrebola, z Nesem nad morze wybiorę się jutro:cool3: Nasze pierwsze spotkanie:loveu: pierwszy spacer Dobciu, Wiq, a do kiedy macie wolne? Ja w czwartek po świętach mam już kolokwium:/ Dorka, na Desperze już nie jeżdżę, a na młodych jeszcze nie;) Klucha będzie zajeżdżana w te wakacje:razz: Za to chodzę na konie na w-f, w piątek jeździłam na kucyku, który miał chyba ze 130 cm w kłębie:evil_lol: Quote
Dorkaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Szurałas nnogami :evil_lol: ? A czemu na Desperze juz nie jesli mozna ocz. :) ? Fajny :loveu: Quote
eria Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 jakie cudne zdjęcia !!!!!! Parysek fantastyczny :loveu: Quote
despera Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Pancia, daj obiad... dobre było;) a po obiadku trzeba odpocząć reszta fotek później :) Quote
Dobcia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jaki on śliczny!:loveu::lol: Ehh... mam to samo... zaraz w czwartek po świętach kolos:shake: Dlatego uczę się teraz, bo przez święta szkoda czasu, zawsze jest coś ważniejszego do zrobienia:razz: edit http://i25.tinypic.com/qri04l.jpg :evil_lol:nooo nieźle sie zmęczył... jedząc:evil_lol: Quote
Recommended Posts