Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć! Znowu korzystam z uprzejmości koleżanki(choć tym razem innej:evil_lol:) i wrzucam 3 nowe fotki Paryska:loveu: A o 21 idziemy do klubu studenckiego odpocząć po ciężkim tygodniu:cool3:
po pierwsze-Nes:loveu:

Parys:loveu:

Za tydzień jadę do dom!!!:multi:

Posted

oooo :crazyeye:Nes na podłodze!! :crazyeye:

:diabloti::diabloti:

A Parys ->:loveu:
Za to Despera tak biednie wygląda,taka..wyniszczona:-(

Posted

Rzeczywiście wyszła niekorzysnie, pewnie ta ciąza ją wymęczyła, wpakowała wszystko w źrebaka... Przed porodem wet kazał ograniczyć jej owies, bo była nieco za tłusta, więc zagodzona nie jest;) Swoje lata ma, ale to już jej ostatni źrebak, przechodzi na zasłużoną emeryturę:) A ze zdrowiem u niej w porządku, nie wydaje mi się wyniszczona, przynajmniej nie bardziej niż zwykle:roll:
Paulina, jeszcze nie wiem jak będzie z małym, na pewno zostanie przeznajblizsze pół roku;)

Posted

Cześć!! Przyjechałam wczoraj rano, ale mam tyle zajęć że szkoda mi czasu na siedzenie przed komputerem:oops: Nes na szczęście mnie poznał i nie przytył za bardzo, Demolka trzyma formę, znowu padła mi rybka ale za to nie wiadomo skąd pojawiły się ślimaki:roll: Des jak zwykle wredna i wiecznie nienajedzona, Klucha wiecznie brudna i opanierowana-ma dziewczyna szczęście, wszędzie pełno błota:evil_lol: Dalia tak wyrosła że jej prawie nie poznałam! Zanosi się na to, że będzie większa od Kluchy... A Parysek jest cudowny!!! Kochany, słodki pieszczoch, nieco płochliwy ale nie do przesady:loveu: I uwielbia drapanie po grzywie :loveu: Tylko ma trochę krzywe nóżki, ale Dalii na początku wyglądały gorzej, więc mam nadzieję że kowal wystarczy;)
Wstawiam kilka fotek, głównie źrebola, z Nesem nad morze wybiorę się jutro:cool3:

Nasze pierwsze spotkanie:loveu:

pierwszy spacer

Dobciu, Wiq, a do kiedy macie wolne? Ja w czwartek po świętach mam już kolokwium:/
Dorka, na Desperze już nie jeżdżę, a na młodych jeszcze nie;) Klucha będzie zajeżdżana w te wakacje:razz: Za to chodzę na konie na w-f, w piątek jeździłam na kucyku, który miał chyba ze 130 cm w kłębie:evil_lol: