despera Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Cześć:multi: Cieszę się, że fotki się podobają, zaraz wstawię kilka dodatkowych:razz: Paulina, żółwik to po prostu Mała:diabloti: Jak to fotki się nie otwierają? Wklejałam tak jak zawsze:placz: Mam już plan zajęć na drugie półrocze-wynika z niego, że trzeba będzie zamieszkać na uczelni i sypiać po 2-3 godziny, żeby się wszystkiego nauczyć... Masakra, płakać się chce:placz: Jutro o 12 Demolka ma sterylkę, muszę ją zamknąć w domu żeby przypadkiem nie wybrała sie o tej porze na spacer;) Fotki: Głupio to przedpiersie wyszło...:roll: Quote
despera Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Witaj bGirl:multi: To miała być postawa... No cóż, doopka ciężka:evil_lol: Quote
eria Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 AŻ MI SIĘ PYSIO ROZEŚMIAŁ JAK TE WSZYSTKIE NESIOWE FOTKI ZOBACZYŁAM :loveu::loveu::loveu::loveu: BOSKI JEST:loveu: Quote
Pimpek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witanko :D http://aga_um.eu.interia.pl/P1060534.jpg Rzeczywiście trochę głupio to przedpiersie wyszło :roll: http://aga_um.eu.interia.pl/P1060536.jpg :evil_lol: http://aga_um.eu.interia.pl/P1060537.jpg Jaki dostojny olbrzym ;) http://aga_um.eu.interia.pl/P1060539.jpg Ale sobie usiadł :evil_lol: Quote
Paulina. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 despera napisał(a):Paulina, żółwik to po prostu Mała:diabloti: A mi się własnie ta Bomba najbardziej podoba :loveu: Szkoda, ze na to nie wpadłam jak wymyślałam imię dla Milki :roll::evil_lol: Nes jest moją wielką sznaucerzą miłością !! :loveu: Pięknie wygląda po fryzjerze, nawet jestem w stanie przeżyc te loczki :p Quote
Dorkaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://aga_um.eu.interia.pl/P1060539.jpg Wielkie "lol2" :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Właśnie obejrzałam foteczki:p To jest świetne:crazyeye::loveu::diabloti: http://aga_um.eu.interia.pl/P1060536.jpg Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witaj Despera :multi:. Wysciskaj koniecznie Nestorka od nas!!!! Super foty :loveu::loveu::loveu:. Quote
Paulina. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mam nadzieję, że ze sterylką Demolki wszystko ok? Może jakieś footki ? :cool3::cool3: Quote
despera Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Cześć! :multi: Witamy nesowego tatusia z pancią w naszej galerii:loveu: Fotek niestety dzisiaj nie będzie, nie bardzo mi się chce:diabloti: najpierw wypad z Demolką, teraz wysyłam rodzicom ogłoszenia o wynajem pokoi, a jeszcze chciałam obejrzeć film... fotki wstawię jutro. Co do Demolci, była bardzo grzeczna-nie mam transportera i nie mam od kogo pożyczyć-wszyscy mają koty ale ich nigdzie nie wożą, wsadziłam kicię do kartonu ale ledwo wyjechałyśmy i ona już była na zewnątrz... Na szczęście wpakowała mi się na kolana i podziwiała widoki, ale stres był;) Jeszcze nigdy nie prowadziłam tak długo jedną ręką:evil_lol: Teraz mała dochodzi do siebie. Dzisiaj byliśmy z Nesem na "spacerze" na łączce niedaleko domu, jest niewielka ale dla Nesa na lince wystarczy-w taką pogodę nie mam ochoty na dłuższe spacery, Nes zresztą też(przynajmniej takie sprawia wrażenie;)) Ale się chłopak wyszalał, głupawka i bieganie w kółko plus ćwiczenie posłuszeństwa:loveu: Muszę pochwalić Szczeniaka-na łaczce była sunia sąsiadów i namiętnie na nas szczekała, Nes tylko popatrzył na nią i nie zwracał uwagi, wracał na wołanie i w ogóle był podejrzanie grzeczny:loveu: Za to teraz łazi po domu i wszystkich denerwuje:evil_lol: Wyjaśniła sie sprawa imienia Dalii... Chodzi o te, że Des nie ma papierów, więc mała ma mieć imię po ojcu-Patryku-i ma zapisane... Pawana, a nie Tawana:roll: Mogli nam powiedzieć przy opisywaniu, sami byśmy coś wymyślili:angryy: Lecę pobuszować po galeriach, pozdrawiamy:multi: Quote
eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tak jak Tawana mi się podoba, tak Pawana kojarzy mi się z pawianem :evil_lol::shake: Dobrze że Demolcia była grzeczna:loveu: Braku fot nie wybaczę ! Quote
despera Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Braku fot nie wybaczę !Czyli już nie mam się po co tu pokazywać:-( :diabloti: Quote
Paulina. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zgadzam się z Erią ! ... ale pokazywac się możesz. Chociażby po to, zebym mogła podziwiac Twój bannerek :evil_lol: Nes ma bardzo ładego tatę, jeżeli to jest ten o którym myślę. Juz wiem po kim odziedziczył urodę :loveu: Quote
despera Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Pewnie że ładny po tatusiu:loveu: (jeśli myślisz o Ka-Vangowym Lordziku:loveu:) Quote
eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 nooo te cudne obfite owłosienie zapewne też tatkowe :loveu::loveu::loveu: bo mamusia chyba nie była bardzo ciciata ;) Quote
Avaloth Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 despera napisał(a):Czyli już nie mam się po co tu pokazywać:-( :diabloti: Pokazuj, bo jak więcej osób nie wybaczy to będzie gorzej :diabloti::evil_lol::mad:. Quote
eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 noo banerek Nesiowy piękny :diabloti:ale już bardzo staaaaaary:diabloti: zrobiłabym nowy:diabloti:ale nie mam z czego:diabloti: Quote
Paulina. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Aga, Eria Cię bierze pod włos ! :diabloti: Teraz juz musisz dac foty !! Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 despera napisał(a):Cześć! :multi: Witamy nesowego tatusia z pancią w naszej galerii:loveu: Dzieki za przywitanie :multi:. Ciesze sie dziewczyny, ze Wam sie moje Lordziatko podoba :loveu:, kochany chlopak z niego, choc jak to na sznaucera przystalo - lobuziak straszny :evil_lol:. W tym roku konczy 10 latek, a nadal zachowuje sie jak szczeniorek :evil_lol:. Tatus bardzo mocno pozdrawia syneczka i prosi o nowe foteczki :loveu:. Quote
Doginka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja też czekam na nowe foteczki:razz::p Pa pa:hand: Quote
despera Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Ania, dlaczego ja ci zawsze ulegam... Fotki wstawię wieczorem, już lecimy nad morze!!! (żartuję, byliśmy rano, ale idziemy jeszcze raz, a co:evil_lol:) Pozdrawiamy wszystkich serdecznie!!!:multi: tak na zachętę;) Quote
Dobcia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Czuję się bardzo zachęcona do oglądnięcia kolejnych zdjęć:lol: Cześć;) Quote
Recommended Posts