Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Cześć:multi: Cieszę się, że fotki się podobają, zaraz wstawię kilka dodatkowych:razz:
Paulina, żółwik to po prostu Mała:diabloti:
Jak to fotki się nie otwierają? Wklejałam tak jak zawsze:placz:
Mam już plan zajęć na drugie półrocze-wynika z niego, że trzeba będzie zamieszkać na uczelni i sypiać po 2-3 godziny, żeby się wszystkiego nauczyć... Masakra, płakać się chce:placz:
Jutro o 12 Demolka ma sterylkę, muszę ją zamknąć w domu żeby przypadkiem nie wybrała sie o tej porze na spacer;)
Fotki:
Głupio to przedpiersie wyszło...:roll:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

despera napisał(a):
Paulina, żółwik to po prostu Mała:diabloti:

A mi się własnie ta Bomba najbardziej podoba :loveu:
Szkoda, ze na to nie wpadłam jak wymyślałam imię dla Milki :roll::evil_lol:

Nes jest moją wielką sznaucerzą miłością !! :loveu:
Pięknie wygląda po fryzjerze, nawet jestem w stanie przeżyc te loczki :p

Posted

Cześć! :multi:
Witamy nesowego tatusia z pancią w naszej galerii:loveu:
Fotek niestety dzisiaj nie będzie, nie bardzo mi się chce:diabloti: najpierw wypad z Demolką, teraz wysyłam rodzicom ogłoszenia o wynajem pokoi, a jeszcze chciałam obejrzeć film... fotki wstawię jutro. Co do Demolci, była bardzo grzeczna-nie mam transportera i nie mam od kogo pożyczyć-wszyscy mają koty ale ich nigdzie nie wożą, wsadziłam kicię do kartonu ale ledwo wyjechałyśmy i ona już była na zewnątrz... Na szczęście wpakowała mi się na kolana i podziwiała widoki, ale stres był;) Jeszcze nigdy nie prowadziłam tak długo jedną ręką:evil_lol: Teraz mała dochodzi do siebie.
Dzisiaj byliśmy z Nesem na "spacerze" na łączce niedaleko domu, jest niewielka ale dla Nesa na lince wystarczy-w taką pogodę nie mam ochoty na dłuższe spacery, Nes zresztą też(przynajmniej takie sprawia wrażenie;)) Ale się chłopak wyszalał, głupawka i bieganie w kółko plus ćwiczenie posłuszeństwa:loveu: Muszę pochwalić Szczeniaka-na łaczce była sunia sąsiadów i namiętnie na nas szczekała, Nes tylko popatrzył na nią i nie zwracał uwagi, wracał na wołanie i w ogóle był podejrzanie grzeczny:loveu: Za to teraz łazi po domu i wszystkich denerwuje:evil_lol:
Wyjaśniła sie sprawa imienia Dalii... Chodzi o te, że Des nie ma papierów, więc mała ma mieć imię po ojcu-Patryku-i ma zapisane... Pawana, a nie Tawana:roll: Mogli nam powiedzieć przy opisywaniu, sami byśmy coś wymyślili:angryy:
Lecę pobuszować po galeriach, pozdrawiamy:multi:

Posted

tak jak Tawana mi się podoba, tak Pawana kojarzy mi się z pawianem :evil_lol::shake:

Dobrze że Demolcia była grzeczna:loveu:

Braku fot nie wybaczę !

Posted

Zgadzam się z Erią !

... ale pokazywac się możesz. Chociażby po to, zebym mogła podziwiac Twój bannerek :evil_lol:

Nes ma bardzo ładego tatę, jeżeli to jest ten o którym myślę. Juz wiem po kim odziedziczył urodę :loveu:

Posted

despera napisał(a):
Cześć! :multi:
Witamy nesowego tatusia z pancią w naszej galerii:loveu:

Dzieki za przywitanie :multi:.

Ciesze sie dziewczyny, ze Wam sie moje Lordziatko podoba :loveu:, kochany chlopak z niego, choc jak to na sznaucera przystalo - lobuziak straszny :evil_lol:. W tym roku konczy 10 latek, a nadal zachowuje sie jak szczeniorek :evil_lol:.

Tatus bardzo mocno pozdrawia syneczka i prosi o nowe foteczki :loveu:.

Posted

Ania, dlaczego ja ci zawsze ulegam... Fotki wstawię wieczorem, już lecimy nad morze!!! (żartuję, byliśmy rano, ale idziemy jeszcze raz, a co:evil_lol:)
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie!!!:multi:

tak na zachętę;)