despera Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Nes też różnie zachowuje sie rano-jeśli ja wstaję, z reguły udaje, że jeszcze śpi, ale kiedy ja chcę pospać, to wstaje wcześnie, staje mi nad głową i błagalnie patrzy... I koniec spania:angryy: A co do kotków-właśnie dorwały mysz przyniesioną przez mamusię i wczasowicze od sąsiadów robią im fotki:roll: Pianka, wygląda jak w koszyku;) ale jest mu wygodnie i to sie liczy:D Quote
eria Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 dobrze że tylko stoi patrzy:evil_lol: , Kreon stoi,patrzy i JĘCZY :cool1: Quote
despera Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Nes oszczędza głos na pyskowanie do mnie, do przejeżdżających bryczek, przechodzących ludzi z psami, autobusów, ciężarówek... I innych w zależności od nastroju ;) Quote
eria Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 oo to widzę że też ma dużo do powiedzenia :cool3: Kreoś pyskuje albo na mnie albo na inne psy :lol: na szczęście wszelkie pojazdy olewa:multi: Quote
despera Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 No niestety... To chyba wyrównanie za Toudusia, którego szczekanie słyszałam chyba tylko kilkanaście razy przez te 3 lata, które ze mną był... A ten czarny diabeł drze się kilka razy dziennie:mad: Za to nie miałam problemu, żeby nauczyć go dawać głos:evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja tam słyszałam, ze bulwy nie szczekają, a obie moje buldozki szczekają/szczekała/, a Milka to chyba najbardziej. Jak zobaczy psa, albo cos jej sie nie podoba to robi taką awanture :roll: :evil_lol: Co tam słychac u Nesika? Macie juz wczasowiczów? Bo pogoda nie bardzo :shake: Quote
despera Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Nesik był dzisiaj na spacerku na Ustroniu, jako że pierwszy dzień od dłuższego czasu nie pada:multi: Jest sporo ludzi, psów też, Nes powolutku przestaje zwracać tak wielką uwagę na wszystkich:multi: Mamy kilku wczasowiczów, ale dwie rodziny wyjechały przedwcześnie z powodu beznadziejnej pogody...:shake: A jutro wieczorem będą fotki:diabloti: Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jutro!? Eee... My chcemy dzisiaj, my chcemy dzisiaj!! :mad: Quote
eria Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 JUTRO WIECZOREM ????????? :mad: TO JEST SKANDAL!!!!!!!!!! TERAZ MAJĄ BYĆ!:mad: Quote
Dobcia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dopiero jutro... szkoda:roll: Ciesz się, że Nesik tak wygadany:cool3: Przynajmniej od razu słuchać, ze czegoś sobie życzy:razz: Quote
eria Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 czy wy czasem nie mieliście iść dzisiaj do fryzjera ??????? :multi: :multi: :multi: czekam na mnóstwo fotek pieknego Nesa!!!!!!! Nikt go już z CTR-em nie pomyli :evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No ciekawe jak Nes będzie wyglądał łysy :evil_lol: Czekamy na foty, bo jak narazie to widziałam go tylko kudłatego, i chyba takiego go wole :p Ale zobaczymy, moze Milce wpadnie w oko :razz: Quote
Dobcia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 eria napisał(a): Nikt go już z CTR-em nie pomyli :evil_lol: Prucz mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekamy dalej na fotki:cool3: Quote
Paulina. Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ja juz teraz wiem i go nie pomyle :razz: Despera, obiecałas i co? Co ty sobie myślisz? Nie mozesz sie tak bawic naszymi uczuciami :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ja chcę Nesa! :placz: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dobra dobra, ja chcę zdjęcia łysego Nesa :evil_lol: Quote
eria Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 dalej nie ma fot ?? :mad: :mad: :mad: :mad: normalnie trzeba od rana kijami wymachiwać :mad: Quote
despera Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 O matko, dziewczyny nie krzyczcie bo się wystraszę i więcej tu nie przyjdę:placz: Przepraszam najmocniej za opóźnienie, wczoraj miałam szalony dzień, byłam w domu chyba przez 2 godziny i do tego większość z załamaną przyjaciółką. Nesik już ostrzyżony, wstawiam obiecane fotki:D Nie wygląda rewelacyjnie, pani fryzjer troszku krzywo mu grzywkę obcięła, potem poprawiała... I do końca wizyty pluła sobie w twarz, że mu krzywdę zrobiła:placz: Zresztą to widać na fotkach. Ale cóż, zdarza się... Wczoraj byłam jeszcze na pikniku country, dokładniej na zawodach jeździeckich w stylu western, moja miłości:loveu: Niestety dowiedziałam sie, że nie ma już szkółki, i na dodatek nie miałam jak zabrać mojego sprzętu więc chwilowo mam przerwę w jeździe z przyczyn technicznych. Ale nie o tym miało być, tylko o tym, że na tym pikniku kupiłam Szczeniakowi chusteczkę z kowbojem:evil_lol: A to już Nesikowe fotki: przed... ... i po strzyżeniu:loveu: Quote
Paulina. Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Juz dobrze, dałas fotki jest ok :razz: Nes nie wygląda tak zle jak myślałam, wręcz ślicznie :loveu: Quote
despera Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Pewnie że ślicznie:loveu: Tylko grzyweczki brak... ale przynajmniej oczy widać:evil_lol: Quote
despera Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Tyle krzyku a teraz nikogo nie ma:mad: Ale i tak wstawiam jeszcze kilka fotek bo później nie będzie mi się chciało :evil_lol: Kupiłam Nesowi "szczotkę dla yorków" do brody, drucianej nie lubi, widać efekty? ;) Dziewczyno, daj mi spać:angryy: No już lepiej... :loveu: Quote
eria Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://despera_88.w.interia.pl/nes-ostrzyzony.jpg <mdleje> jaki on cudny teraz!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: tylko grzywki szkoda, ale ja mam manie na punkcie Kreonowego zarostu(zaraz wklejam foty) więc się nie przejmuj :evil_lol: :evil_lol: A w tej chustce jak mu ładnie:loveu: i pewnie wydaje Ci się teraz taki malutki nie?? ja tak mam, Kreon po strzyżeniu taki malutki się robi, po kilku dniach mija to wrażenie:p Quote
Recommended Posts