Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

eria ale ty nienasycona jesteś foteczki:eviltong: ze szkolenia będą ale w swoim czasie :diabloti: Narazie kilka z dzisiejszych odwiedzin labki koleżanki:) Plus, wybaczcie, dwa kiciusie:loveu:

Toaleta-trzeba myć się wszędzie:razz:

Widzicie ta ekstazę w oczach małego wampirka?:diabloti:

Ruby pływa w misce wody... Niestety nie mam fotki jak leżała z obiema przednimi łapkami w misce;)

Ruby i Nes

Z pancią na tle malowniczego kosza na śmieci:cool1:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='despera']eria ale ty nienasycona jesteś foteczki:eviltong: ze szkolenia będą ale w swoim czasie :diabloti: Narazie kilka z dzisiejszych odwiedzin labki koleżanki:) Plus, wybaczcie, dwa kiciusie:loveu:

Toaleta-trzeba myć się wszędzie:razz:

Widzicie ta ekstazę w oczach małego wampirka?:diabloti:

Śliczne te kotki !!
Rudy :loveu: :loveu: :loveu:
jaka poza :razz: , wygimnastykowane koty masz, nie ma co :eviltong:
A ten drugi, jakie ma sliczne oczkaa ! :razz:

Posted

Dzięki za te wszystkie komplementy wprawdzie kiciusiów ale to moje dzieci som;) Tak na marginesie, u mojej babi pojawiło się 6 już podrośniętych kociąt... Są od dwóch matek ale jedna jest wyrodna i druga opiekuje się wszystkimi :loveu: Są śliczne i w ogóle nie dzikie, 3 bure, rudy, szaro-biały i czarno-biały. Już je kocham:loveu: Tylko z czarno-białym muszę koniecznie do weta jechać, ma coś z oczkami... Następnym razem zrobię fotki:D

I jeszcze Nes:
Przed różą-może nie widać ale nie trzymam smyczy;)-ludzie robią sobie pod nią zdjęcia, czemu Nes ma nie mieć :diabloti:

Tak Nes spędza większość czasu kiedy zostanie przymusowo deportowany na dwór:evil_lol:

Mokra brudna broda:mad:

Posted

[quote name='Anecioreczek']mrrrr:loveu:Kociaki:loveu:
Musze się pochwalić,do nas przyjedzie w piątek lub Sobote kocika:loveu:
Mała śliczna:loveu:Zdjęcia wstawie jak przyjedzie:loveu:

Na pewno zajrzę do Twojej Galerii...:lol:

[quote name='despera']Dzięki za te wszystkie komplementy wprawdzie kiciusiów ale to moje dzieci som;) Tak na marginesie, u mojej babi pojawiło się 6 już podrośniętych kociąt... Są od dwóch matek ale jedna jest wyrodna i druga opiekuje się wszystkimi :loveu: Są śliczne i w ogóle nie dzikie, 3 bure, rudy, szaro-biały i czarno-biały. Już je kocham:loveu: Tylko z czarno-białym muszę koniecznie do weta jechać, ma coś z oczkami... Następnym razem zrobię fotki:D

I jeszcze Nes:
Przed różą-może nie widać ale nie trzymam smyczy;)-ludzie robią sobie pod nią zdjęcia, czemu Nes ma nie mieć :diabloti:

Tak Nes spędza większość czasu kiedy zostanie przymusowo deportowany na dwór:evil_lol:

Mokra brudna broda:mad:

Krzak róży - cudowności! Nestorek - to samo!!!:loveu:
Pzdr.

Posted

nie wiem jak to jest ale wciąż czuję niedosyt.................:evil_lol:
W Nesie to się zakochałam :loveu:
Kiciambry boskie, zwłaszcza poza rudego:evil_lol:
a kosz na śmieci naprawdę malowniczy:loveu: :diabloti:

Posted

:loveu: [quote name='despera']
I jeszcze Nes:

Musiałas pokazywac mi tą róże?To jest częsc Ustronia, a ja jeszcze nie wiem czy pojade do Ustronia, a teraz to sie tak napaliłam i zatęsknilam..:diabloti: :-(
Nesik wyszedl pięknie.. Boski jest.. :loveu:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
:loveu:

Musiałas pokazywac mi tą róże?To jest częsc Ustronia, a ja jeszcze nie wiem czy pojade do Ustronia, a teraz to sie tak napaliłam i zatęsknilam..:diabloti: :-(
Nesik wyszedl pięknie.. Boski jest.. :loveu:

Ja też tęsknie za Ustroniem tak tam pięknie :loveu::loveu: I ja też nie wiem czy tam jeszcze pojade :placz: Ale chciałabym pięknie tam:loveu:
Noo i fotki oczywiście też cudowne:loveu:

Posted

Paulina, ta część Ustronia to przed moim domem:loveu: Przyjeżdżajcie dziewczyny, wszyscy naokoło z DGM chodzą na spacerki a my z Nesem ciągle sami bo od wszystkich daleko:placz: Jego najlepszy kumpel też ostatnio nie ma czasu dla nas:shake: Ale narazie pilnie ćwiczymy przed wtorkową lekcją i nie narzekamy na brak zajęcia:cool1: Pozdrawiamy nesikowych wielbicieli:sweetCyb:

Posted

My chyba w tym roku nie jedziemy do Ustronia :placz: :placz: :placz:
Znajomi. u których zawsze mieszkalismy mają przykre sprawy osobiste i w tym roku nie przyjmują gości...:-(

Posted

Ooo gdzie można zobaczyć kiciusia? Ruby to piesek mojej koleżanki, czasami wpada w odwiedziny ;)
Wstawiam kilka fotek ze spacerku i z domu. Fotki ze spacerku głównie ustawiane, ciężko jest robić focie Szalonemu Szczeniakowi jednocześnie trzymając go na lince:mad: Nawiasem mówiąc, "w terenie" nadal nie reaguje, muszę go przyciągać linką a chyba nie o to chodzi:shake: Ale w końcu to dopiero początek szkolenia:cool1:
Podwiało chłopakowi grzywkę:evil_lol:

Wydobyć dziada z tej dziury!!:diabloti:

Morda po kopaniu

Pyszna ziemia:loveu:

Dzisiaj w nocy Nes miał chyba jakieś złe sny bo trochu się wiercił i skończył tak:razz:

Posted

[quote name='ß@$!@']:loveu::loveu:Cudne fotki :loveu::loveu::loveu:
A nie znalazłyby się fotki Ustronia? :roll: zakochałam się poprostu w tym mieście:loveu::loveu:

Taaak, taak ja tez chce fotki Ustronia! Chociaz sie napatrze....
Nesik jes śliczny... juz to chyba pisałam. :loveu:
( a jak on sie tak wwali na łozko to pewnie dla Ciebie juz miejsca nie ma? )
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

My narazie nie mamy galeryjki, ale zapraszamy tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72961

Posted

Basiu, przykro mi ale cię rozczaruję-Ustronie to wieś:diabloti:
Paulina, Nes nie może wchodzić na łóżko, choć czasami jak pancia zaśpi i trzeba ją wywlec na spacer to się pakuje, zwykle na mnie a nie obok... Nie polecam:shake:
Ja osobiście nie mam fotek z Ustronia, mogę wam podrzucić adres stronki: www.ustronie-morskie.pl
Eria, Nes się ślini głównie po bieganiu i przed jedzeniem :evil_lol:

Posted

[quote name='despera']Basiu, przykro mi ale cię rozczaruję-Ustronie to wieś:diabloti:
Paulina, Nes nie może wchodzić na łóżko, choć czasami jak pancia zaśpi i trzeba ją wywlec na spacer to się pakuje, zwykle na mnie a nie obok... Nie polecam:shake:
Ja osobiście nie mam fotek z Ustronia, mogę wam podrzucić adres stronki: www.ustronie-morskie.pl
Eria, Nes się ślini głównie po bieganiu i przed jedzeniem :evil_lol:
A tam :evil_lol: Wieś to nazwa, ale wygląda jak miasto :loveu::evil_lol: Szkoda, że nie masz fotek, ale za stronkę dziękujemy! :multi::loveu:

Posted

Bardzo ładne portrety Nesta:loveu:
Ale jakoś od takiej glebogryzarki nie chciałaby buziaka:evil_lol:
Szkoda, że Negro o tym nie wie i się o mnie wyciera:diabloti:

Posted

Witaj Luthien:)
Basiu niestety masz rację, miasto się powoli robi:shake: Ale dopóki mam za oknem widok na pastwisko koni sąsiada, dopóty mi się tu podoba:loveu:
Glebogryzarka na spacerkach olewa panciunie i się o nią nie ociera... Za to w domku czeka go zawsze płukanko wężem ogrodowym:evil_lol:

Posted

Despera dzięki, ze nas odwiedzasz na TM...
U mnie jest to samo... Przed chwilą przyszlysmy cale ochlapane blotem i w piachu :roll:
Ale szybciutko miseczka i wszytsko ok...
Aj tam, Ustronie to ma urok miasto-wsi. Takie piękne niewiadomo co:diabloti:
Padało u Was?