Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest Czoko... teraz tak wygląda, zdjęcie jest robione telefonem więc jest jakie jest, ale sunia urosła i ma się dobrze. Gębka uśmiechnięta, ciekawe jak duża urośnie...

Posted

czoko123 napisał(a):
Fakt,gdyby jej tak obciac ogon- to wyszlaby miniatura DOBERMANA.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Charakterek ten sam,tylko wzrost nie ten.:evil_lol:

Obetnij koniecznie, ale się Laluna wkurzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A jak jej jeszcze uszy przytniesz :p , to już będzie wypisz wymaluj pinczer średni w kolorze czekolady :evil_lol:
Niezłe ciacho z tej Delicji :loveu:

Posted

Dzisiaj sie uparlam i przeczytalam caly watek Slodziutkiej Watrobki- Delicji-Czoko. Lezka mi sie w oku kreci,jak sunia sie zmienila i ile musiala przejsc:shake: :shake: :shake: -zeby bylo dobrze!!! Wazylam i miezylam dzisiaj sunie- Waga: 4-5 kg. Wzrost:35cm. Niech ona juz nie rosnie,bo naprawde wyrosnie mi na dobermana!!!:evil_lol:

Posted

Gratulujemy Czoko, cieszy nas, że udało jej się wyzdrowieć i rośnie jak na drożdżach. A jaki ma charakter? Miała szczęście, w końcu szczeniaki bardzo chorują i umierają, jej się udało. Całuski dla dziewczynki.

Posted

Red- Delicja/Czoko,lepiej niech nie rosnie na tych drozdzach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. A co do jej charakteru- jest sunia kochajaca wszystko i wszystkich,choc czasem lubi sobie poszczekac.Ogromnie uwielbia biegac i bawic sie w aportowanie pilki-bez konca,az do zmeczenia Panci!:lol: :lol: :lol: .

Posted

Delicja zaczyna powoli "szalec", zaczyna mnie gryzc po rekach- ale oczywiscie dla niej,to jest zabawa a dla mnie nie! Delicja zmienia kolor!!!:shake: :shake: :shake: Caly czas jest ubarwiona,tak jak byla na poczatku- lecz dostala ciemniejsza prege,od lopatki do pgona,ale na tej predze robia sie jej bialo-siwe wlosy!!! Czyzby,to juz starosc?!:oops: Zupelnie jak Arab,ktoremu tez zmienia sie kolor siersci,gdy dorasta!

Posted

Red - Na pewno ma w sobie cos z ratlerka,jesli by spojrzec na jej mordke.:razz: A co do reszty,to Charto-Doberman,z charakteru i zamilowania do biegania.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale- I TAK JEST PRZEKOCHANA SUNIA!!!:lol: :lol: :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Chyba juz wiem z jakim zwierzakiem Delicja jest zmieszana!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niektore jej zachowania podchodza pod zajaca!!! Nigdy nie widzialam,zeby pies tak "stawal slupka". POza tym,Delicja kilka dni temu dostala w koncu cieczke. Nie mam sumienia jej pozniej kroic:oops: :oops: :oops: .

Posted

Ja chyba najbardziej ciesze sie z tego,ze udalo mi sie Delicje wyleczyc!!!:multi: :multi: :multi: Prawdopodobnie wybiore sie z Delicja na Wystawe Psow Rasowych,ktora juz niedlugo ma sie odbyc w Gdyni- niestety,bede tam tylko jako widz,ale moze uda mi sie sunie pokazac na ringu psow nierasowych.Bo wiem,ze takie cos ostatnio odbywa sie na takich wystawach rasowcow.

Posted

No,wdziek to ona ma!!! Ale,to wcale nie idzie w parze z charakterkiem. Maly diabelek,w anielskiej skorze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Co pewien czas,udaje raz- zajaca, a innym razem udaje kreta:eviltong: . Zapraszam wszystkie Cioteczki z Dogo..,ktore chcialyby zobaczyc Delicje na zywo- na ta wystawe! To nawet bylaby doskonala okazja do zapoznania sie!!! SAHARA - co ty na to???!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

Co mam zrobic,gdy Delicji jedno uszko zaczyna stawac a drugie jest klapniete??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Moze spiac,to ucho spinaczem do bielizny?:evil_lol:

Posted

Ja pytalam sie powaznie, moze masowac to stojace ucho,zeby oklaplo? A czy nie pisalam niedawno,ze Delicja ma cos z Dobermana??? I teraz to wychodzi,zaczynaja stawac jej uszy,na razie tylko jedno,ale kto wie jaka Delicja jeszcze przejdzie metamorfoze?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

czoko123 napisał(a):
No,wdziek to ona ma!!! Ale,to wcale nie idzie w parze z charakterkiem. Maly diabelek,w anielskiej skorze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Co pewien czas,udaje raz- zajaca, a innym razem udaje kreta:eviltong: . Zapraszam wszystkie Cioteczki z Dogo..,ktore chcialyby zobaczyc Delicje na zywo- na ta wystawe! To nawet bylaby doskonala okazja do zapoznania sie!!! SAHARA - co ty na to???!!!:multi: :multi: :multi:

Niestety nie dam rady, własnie zaczynam kurs i do połowy lipca jestem uziemniona. A potem wyjazdy służbowe.
Chyba, że zajdzie potrzeba wspomożenia rodziny która będzie się aktywnie przemieszczac na trasie Radom - Gdańsk i zajrzę nad morze dosłownie na kilka godzin.
Kurcze, jaka szkoda, że nie masz możliwości zrobienia Delicji zdjęcia, jak popatrzyłam na te zdjęcia które jej robiłam, na ten delikany pyszczek, drobniutkie łapki. Jak sobie przypomniałam chwile grozy jakie razem przeszłysmy w boksie dla szczeniaków.......
Tęsknię za ta malutką panienką.