Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sie ciesz , że ją chciałaś :loveu: . Zmarnowałaby się w schronisku.
Jak wstawiasz zdj na imageshack to kopiujesz pierwszy link do forum, pierwszy od góry, w okienku odpowiedzi klikasz na ikonkę "widoczek" i wklejasz link w okienku które dodatkowo wyskakuje. Zatwierdzasz i masz.;)
Adres obrazka musi być poprzedzony i zakończony [/IMG]. Wtedy zdjecie będzie widoczne.
Pewnie od razu wklejałaś link w odpowiedź.

Posted

Przeżyłam dzisiaj lekki szok, zobaczyłam sobowtóra Leny :crazyeye: .
W pierwszej chwili myślałam, że to ona, jak go lepiej obejrzałam to zauważyłam różnice....brązowy nos, potężniejsza postura, ale koloryt, sierści i ogólny look wypisz, wymaluj Lena.
Zatanawiam się czy to nie jest jej rodzina, w sumie Lena zostałą znaleziona blisko mojego miejsca zamieszkania, a pies też mieszka blisko mnie. Postaram się dyskretnie zrobić mu zdjęcie, to same ocenicie.
A jak się czuje dziewczynka?

Posted

Saharo koniecznie zrób zdjecie, może też uda się Tobie dowiedziec czegoś więcej na temat tego psiaka, hmm ale w sumie ciekawy przypadek..:cool1:
A mała juz zdrowa jak ryba teraz wg zaleceń weta musze odczekać 10 dni i Lenę czekają szczepienia część II :evil_lol:
I muszę Wam powiedzieć, że paskudna z niej zazdrośnica :evil_lol: wczoraj przyuważyła pewnego pieska i ciągnie mnie jak opetana do niego i wszystko pięknie, pieski się wąchały do czasu kiedy piesek nie skoczył na mnie z radością prosząc o głaski, wtedy...Lena ruszyła na niego wściekła i zaczeła tym razem szczekać na niego jak opętana :cool1: i musiałam z nią odejść

Posted

Dzisiaj dostałam miły liścik
Bardzo się wzruszyłam, chucas , to Ja Tobie i Supergodze jestem wdzięczna za wszystko.
A że Lena zazdrosna to wiedziałam , mało mi Mychy nie zjadła...:evil_lol:
Z płytą poczekaj do maja, wymienimy się , ja przywiozę Ci pamiątkę po tym jak ona wyglądała zaraz po zabraniu. I wystarczyła tylko kąpiel.....:cool3:

Posted

Dzisiaj dostałam miły liścik
Bardzo się wzruszyłam, chucas , to Ja Tobie i Supergodze jestem wdzięczna za wszystko.

:oops:

W takim razie podziekujmy jeszcze raz Super Godze :lol: Jej najwieksza zasługa
a Lena wczoraj szalała cały dzień na działce :evil_lol: i na wieczorym spacerze po prostu powłóczyła nogami ze zmęczenia zreszta dzisiaj też będzie szalała i jutro...i tak cały tydzień;)
Saharo a co z tym drugim białym baranem? juz cos wiecej?

Posted

chucas napisał(a):
chyba muszę zjeść sniadanie bo zjadłam słowo "wiesz" :eviltong:
a w jaki sposób przytacza się czyjąś wypowiedź, bo nie potrafię? :oops:

Na dole po prawej masz przycisk quote, wciskasz pod postem który chcesz zacytować.
Nie wiem jeszcze nic o tym Baranku, na tej posesji jest kilka psów. Nie chodzę tamtędy zbyt często, a teraz jeszcze jestem czasowo ograniczona, bo nie dośc, że praca to jeszcze Olga idzie do Pierwszej Komunii. Doba jest za krótka :roll:

Posted

próbuję, ciekawe czy się uda?

sahara napisał(a):
Nie wiem jeszcze nic o tym Baranku, na tej posesji jest kilka psów :roll:

kilka psów, hmm..a to bardzo ciekawe?? ale poczekam cierpliwie za jakimiś newsami teraz lepiej zajmij sie spokojnie pzrygotowaniami do I Komunii :lol:
pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Oto kilka nowych fotek Leny:lol: nieco wymęczona jest na tych zdjęciach, ale wtedy najłatwiej ja uchwycić (brakuje jej cierpliwości przy pozowaniu do zdjęc):diabloti: ale co ciekawe przy kapieli i skracaniu pazurów wykazuje anielską cierpliwość po prostu grzecznie stoi i patrzy co jej tworzymy:evil_lol:

Posted

A tak poza tym Lena miewa się bardzo dobrze rozrabia nieco szczególnei z piłką, jeżeli ktoś się nią nie zajmuje dłużej jak 15 minut to wrzuca niby całkowicie przypadkowo piłkę pod szafę po czym drapie z całych sił panele i nie ma wyjścia trzeba rzucać pieskowi piłkę :evil_lol: (niby przyapdkowo czytajcie głowa prawie pod szafą )albo w najgorszym wypadku wyrzuca ja przez balkon to już wyjscie 2 awaryjne gdyby nie zadziałał plan z szafą:loveu: oj bardzo lubi byc w centrum uwagi :eviltong: i kocha piłki, teraz ma nową na punkcie, której dostała świra, nie spuszcza jej w ogóle z oka nawet z nia spi i potrafi chodzić parę godzin dziennie i sobie radośnie ja podrzucać i łapać - super zabawa:cool1:
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
P.s aha juz w ogóle nei przejawia agresji wobec dzieci, a ze znajomymi juz dziećmi potrafi się godzinami bawić z czego bardzo się cieszę ,bo początki były różne

Posted

chucas napisał(a):
A tak poza tym Lena miewa się bardzo dobrze rozrabia nieco szczególnei z piłką, jeżeli ktoś się nią nie zajmuje dłużej jak 15 minut to wrzuca niby całkowicie przypadkowo piłkę pod szafę po czym drapie z całych sił panele i nie ma wyjścia trzeba rzucać pieskowi piłkę :evil_lol: (niby przyapdkowo czytajcie głowa prawie pod szafą )albo w najgorszym wypadku wyrzuca ja przez balkon to już wyjscie 2 awaryjne gdyby nie zadziałał plan z szafą:loveu: oj bardzo lubi byc w centrum uwagi :eviltong: i kocha piłki, teraz ma nową na punkcie, której dostała świra, nie spuszcza jej w ogóle z oka nawet z nia spi i potrafi chodzić parę godzin dziennie i sobie radośnie ja podrzucać i łapać - super zabawa:cool1:
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
P.s aha juz w ogóle nei przejawia agresji wobec dzieci, a ze znajomymi juz dziećmi potrafi się godzinami bawić z czego bardzo się cieszę ,bo początki były różne

Ale fantastyczna opowiesc. A przynosi Ci te piłke ?
Widac dziewczyna bardzo sportowa.