Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alpina']A więc sprawy mają się tak:[U]
[COLOR=Blue]
Bezpośrednio do hoteliku wpłynęło już[/COLOR][/U] (liczę z tymi 200 Zeta od znajomej Beatki)[B] 385 PLN[/B] + wpłynie teraz [B]207.50 PLN[/B] = [U][COLOR=Red][B]592.50 PLN[/B][/COLOR] [/U]Czyli mamy opłatę za jeden miesiąc! :multi::multi::multi:
Na koncie [COLOR=Blue]ANF[/COLOR] jest [U][COLOR=Red][B]589 PLN[/B][/COLOR] [/U]- [COLOR=Blue]nie ruszane[/COLOR] czyli na drugi miesiąc! :multi::multi::multi:

Do tego dojdzie jeszcze Twój bazarek...[/quote]

[B]Kolejny wpis...[/B]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alpina']No to jeszcze do bezpośredniej wpłaty do hoteliku trzeba dodać [U][B]160 PLN[/B][/U] od Irenki i właśnie "poszło" do hoteliku te [U][B]207.50[/B] [B]PLN[/B] [/U]z mojego bazarku!:loveu:
Podsumowując, to bezpośrednio do hoteliku wpłynęło [COLOR=Red][B]752.50 PLN.
[COLOR=Black]A na ANF -ie mamy[/COLOR] 589 PLN.
[COLOR=Blue]
Ja tu wszystkiego pilnuję[/COLOR] ;)
[/B][/COLOR][/quote]

[B]Tu widać że te [COLOR=Red]160 PLN[/COLOR] za transport zostało doliczone...[/B]

Posted

[quote name='Alpina']Podsumowując, to bezpośrednio do hoteliku wpłynęło [COLOR=Red][B]752.50 PLN.
[COLOR=Black]A na ANF -ie mamy[/COLOR] 589 PLN. + 100 PLN [/B][COLOR=Black]od cioci Sabinki :multi:[/COLOR][B]

[COLOR=Black]
[/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]
[/COLOR][/B][/COLOR][/quote]

[B]I kolejny wpis....[/B]

Posted

[quote name='Alpina']Łoooj....Ale nowych wieści...
Beatko Ty się w ogóle nie musisz usprawiedliwać...Wiadomo, że masz multum zajęć...I tak Cię podziwiam, że jakoś wyrabiasz na zakrętach...
Super, że mała już po zabiegach:multi:
Paulinko powiedż mamie, żeby wystawiła fakturę przelewową na ANF.
Koniecznie weżcie taką fakturę za zabieg od veta...
Faktura musi być wystawiona na [B]Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie
ul.Jagiełły 5 m19 14-100 Ostróda
[COLOR=Red]NIP 7412025929[/COLOR]
KRS 0000264523

[/B]Proponuję wziąć fakturę za zabieg a na resztę pieniążków żeby wszystko wybrać, wystawić fakturę za pobyt w hoteliku.
Obie faktury należy przesłać na adres:
[COLOR=Blue][I]Agnieszka Szwed AL.Słowackiego17a pok.9 31-159 Kraków[/I][/COLOR]

[I] Na [B][COLOR=Blue]ANF[/COLOR][/B] jest do wzięcia[/I][COLOR=Red][I] [U][B][COLOR=Blue]689 PLN[/COLOR]
[/B][/U]Na konto hoteliku wpłynęło już[/I] [U][B]942.50PLN[/B][/U]
[COLOR=Black](było [B]752.50PLN[/B] +[B]190PLN [/B]od Ulki 18 :Rose:)
[/COLOR][/COLOR][/quote]

[B]

Czyli jak widać powyżej bezpośrednio na konto hoteliku wpłynęło[COLOR=Red] 942[/COLOR] PLN!
Na ANF-ie jest do wzięcia[COLOR=Red] 689 PLN[/COLOR] - Niepołomice wystawiajcie fakturę za hotelik i bierzcie pieniążki!
[/B]

Posted

[QUOTE]Na ANF jest do wzięcia 689 PLN
Na konto hoteliku wpłynęło już 942.50PLN[/QUOTE]
Alpinko,
dziekujemy za podsumowanie :calus:
Adopcje ruszyly w Niepolomicach, mam nadzieje, ze Jagulka tez niedlugo znajdzie domek :kciuki:

Posted

[quote name='Ulka18']Alpinko,
dziekujemy za podsumowanie :calus:
Adopcje ruszyly w Niepolomicach, mam nadzieje, ze Jagulka tez niedlugo znajdzie domek :kciuki:[/quote]
Ta dziewczyna co dostalam maila od jej chlopaka z Wrocławia ,ze jest zainteresowana Jagusia ma 17 lat i mieszka z rodzicami,powiedzialam jej ,ze w takim razie to rodzice musza podjąc decyzje czy sie zgadzaja na jagusie i mieli wczoraj oddzwonić ale niestety nie zadzwonili.

Posted

Alpinko przespraszam ,że ci zawracam głowy rozliczniami ,jak ty masz takie problemy ,jak bym lepiej watek czytała to bym nie pytala.

Wiecie co chyba nie będe brała pod opieke do hotelków żadnych psiaków bo jak tylko mam swoich ulóbieńców to potem nie moge im znaleść domków.
W schronisku jak jestem lub z gazet psiakow schroniskowych wydaje bardzo duzo ,a jak tylko staram się dla ulubieńców to z trudem te domki znajduje .Irenka wie jak było z Puszkiem w schronisku ,szukałam mu domku pół roku ,a z Pedrusiem .
Dzisja tylko wydałam dwa podrosniete szczeniaki ,jeden był z ogłoszenia w krakowskiej w sprawie Mopsika ,który poszedł do domku .
Wydałam znajomym mojej koleżance setera irladckiegio przywiazanego do schroniska z kartką jak ma na imie ,ile ma lat i że lubi dzieci ,wydałam z ogłoszenia w telewizji 8 miesięcznego szczeniaka z połamana miednica i sukę Lore wilka odebranego włascicielowi z powdou pozostawienia bez opieki i wychudzonej.
I co ,a jagusi szukam już dwa miesiące i Lolusiowi prawie tyle samo.:shake:

Posted

Nie martw się kochana Beatko...W końcu przecież Jaga znajdzie dom...
Miałam wystawić bazarek dla niej ale na razie nie ma mowy bo kompletnie nie mam czasu na pilnowanie i bycie na bieżąco...Dzisiaj mam ciut więcej czasu to nadrabiam zaległości...
Beatko czy Laura jeszcze jest w hoteliku?
Widzisz moja koleżanka szuka bardzo spokojnego psa...Ma dwoje małych dzieci i spory ogródek...Jej jest obojętnie jakiej rasy będzie piesek czy sunia byle by był bardzo spokojny i szczeknął od czasu do czasu...To są jej wymagania...
U niej pies miałby dobrze to gwarantuję ale są też tam dwa koty...
Ona już sie raz sparzyła - kupiła rodowodowego psa rasy Berneński Pies Pasterski- hodowca zapewniał ją, że suczka jest spokojna ale okazało się zupełnie inaczej - sama widziałam, więc wiem co mówię :roll:...
Ewa szuka pieska na spokojnie, bo to taki typ człowieka, że jak weżmie, to już trzyma...Tamtą suczkę musiała oddać do hodowcy bo nie dość, że zdarł z niej niemiłosiernie, to jeszcze wbrew prośbom, wybrał nadpobudliwego szczeniaka - sam jej przywiózł:roll:...
Ja pomyślałam o Laurze ale nie mam czasu teraz czytać jej wątku...
Proszę napiszcie mi więcej o niej na PW...

Posted

Dzięki - cieszę się, że Laura już w domku...
Jakbyście coś cioteczki wiedziały o bardzo spokojnym psiaczku to dajcie znać...Ewa jest przewrażliwiona po tamtej suni - Ponad trzymiesięczna skakała od tyłu na dzieci, przewracała i stojąc nad dzieckiem warczała...O uczesaniu brzuszka nie było mowy...Rzucała się jak tylko ktoś przychodził i na Ewkę też... Tak dominującego szczeniaka naprawdę trudno spotkać...więc nie dziwcie się, że teraz szuka dorosłego i przede wszystkim spokojnego, zrównoważonego pieska lub sunię..

Posted

[quote name='agusiazet']A ja, przyznam szczerze, poproszę o zdjęcia Foksi - dawno nie było nowych:)[/quote]
ja też poproszę...:oops: Taką miałam ochotę ją kiedys wziać i stchórzyłam :oops: Mam za to Zulkę i zero postepów w oswajaniu :placz:

Posted

[quote name='agusiazet']A ja, przyznam szczerze, poproszę o zdjęcia Foksi - dawno nie było nowych:)[/quote]
Dzisjjaj wieczorem jak znajdę chwilkę wolna przeslę z prosbą do Irenki.Mam sporo zdjęc ,nawet jeszcze jak była w ubranku po sterylce i z ostatniego spacerku ,a jutro znowu będe u mojej śliczność.:multi:

Posted

Beatko! Czytam co piszesz w sprawie Jagusi i chyba dzisiaj jak się spotkamy w Niepołomicach to Twoja pupa będzie obita!!!!
Ja chyba wiem najlepiej ile dla Jagusi robisz i jak okrutnie kochasz.
Wiec nie pisz, że nie będziesz brała pod opiekę psiaków do hotelu bo zamorduję. Szykuj jakieś szerokie majty na popołudnie, bo jak obiję Ci dzisiaj pupę to te które masz będą za ciasne.
Nie ma co brać pod uwagę jakiś beznadziejnych domów, bo wszystkie psiaki po przejściach muszą mieć najlepsze, kochające domy i nie ma co poganiać losu. Gdzieś tam czeka dla Jagusi ten kochający człowiek, trzeba tylko do niego dotrzeć.
A przy okazji zawiadamiam cioteczki, że był dzisiaj sensowny telefon z Gliwic i prawdopodobnie przyjadą w piątek na spotkanie z Jagusią.
A teraz zdjęcia.

Posted

[quote name='Ulka18']Czyli trzymamy kciuki w piatek za Jagusie, zeby sie ladnie zaprezentowala :kciuki:

To beda dwa domki chetne? Jeden z Gliwic, drugi z Oswiecimia?[/quote]

Sory ale pomyliłam miejscowości to sa Gliwice , akurat dzwonił tteż do mnie pan z oświęcimia w sprawie suczki owczarka niemieckiego Lory z reklamy telewizyjne i mi sie miejscowości pomyliły.
Może ktoś ma suczke ,młoda owczarka niemieckiego do domku z ogródkiem i 13 letniej suczki owczarka.