Alpina Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Agusiu bazarek może trwać krócej... [U] Z ostatniego bazarku wpłynie do hoteliku[/U] [U][B][COLOR=Red][COLOR=Blue]207.50 PLN[/COLOR] Dziękujemy wszystkim licytującym, cudownym cioteczkom :Rose: :Rose: :Rose: [/COLOR][/B][/U] Quote
Ulka18 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 No to naprawde sukces bazarkowy :multi: wystarczy na 10 dni Jagulkowego hoteliku :multi: Quote
Alpina Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A więc sprawy mają się tak:[U] [COLOR=Blue] Bezpośrednio do hoteliku wpłynęło już[/COLOR][/U] (liczę z tymi 200 Zeta od znajomej Beatki)[B] 385 PLN[/B] + wpłynie teraz [B]207.50 PLN[/B] = [U][COLOR=Red][B]592.50 PLN[/B][/COLOR] [/U]Czyli mamy opłatę za jeden miesiąc! :multi::multi::multi: Na koncie [COLOR=Blue]ANF[/COLOR] jest [U][COLOR=Red][B]589 PLN[/B][/COLOR] [/U]- [COLOR=Blue]nie ruszane[/COLOR] czyli na drugi miesiąc! :multi::multi::multi: Do tego dojdzie jeszcze Twój bazarek... Quote
Ulka18 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Czyli nie jest tak zle :cool3: Moze w sierpniu jak juz wakacje beda w polowie ludzie zaczna myslec o innych rzeczach niz tylko wakacyjne wyprawy. I Jagulka znajdzie domek. Quote
Ulka18 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ciekawe czy w weekend byli jacys goscie u Jagulki? Domek by sie sunce przydal :modla: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alpina']TAAAK...Z tą kasą ... Ale tak od jutra to cała nie pójdzie...[U][COLOR=red]200PLN[/COLOR][/U] było dane prosto do hoteliku od znajomej Beatki no i nie zapominajcie o bazarku z którego pieniążki też wpłynęły bezpośrednio do hoteliku [B]Agusiazet[/B]-[COLOR=red][U]45PLN [/U][/COLOR][B]Han&Dom[/B] [U][COLOR=red]80 PLN[/COLOR][/U] i [B]monikusf [/B]- [COLOR=red][U]60 PLN[/U] =[U][B] 385 PLN![/B][/U][/COLOR] [COLOR=red][COLOR=black]A jeszcze coś będzie z dzisiaj kończącego się bazarku i też wpłaty pójdą[/COLOR] bezpośrednio do hoteliku. [COLOR=black]Więc proszę mnie tu nie przyprawiać o nagły zawał serca ;)[/COLOR] [/COLOR]Trzeba będzie znowu ogłosić alarm na wątku jak się pieniążki będą miały ku końcowi... Przecież do schronu jej nie odeślemy...:shake: Mam nadzieję, że na to nie pozwolicie..[/quote] Jeszcze 160 zł od Irenki za transport ,które dziwewczyny dostały tez bezposredni wieć pieniążków jest sporo i ja mysle ze moga juz pisac rachunki do zwrtu z konta ,a jak zostanie z pieniążków co były wpłacane bezposrednio to po uzgodnieniu ze sponsorami pomozecie innej psince w ptrzebie z mielca. Ja wysłałam jeszcze Jagusie do gazety krakowskiej i wiem ,że znajdzie domek ale to musi byc wyjątkowy więć arto poczekać na niego. Quote
Ulka18 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Beatko, mam nadzieje, ze Dziennikowe ogloszenie pomoże Jagulce znalezc dobry, spokojny domek :kciuki: Quote
Alpina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alpina']A więc sprawy mają się tak:[U] [COLOR=Blue] Bezpośrednio do hoteliku wpłynęło już[/COLOR][/U] (liczę z tymi 200 Zeta od znajomej Beatki)[B] 385 PLN[/B] + wpłynie teraz [B]207.50 PLN[/B] = [U][COLOR=Red][B]592.50 PLN[/B][/COLOR] [/U]Czyli mamy opłatę za jeden miesiąc! :multi::multi::multi: Na koncie [COLOR=Blue]ANF[/COLOR] jest [U][COLOR=Red][B]589 PLN[/B][/COLOR] [/U]- [COLOR=Blue]nie ruszane[/COLOR] czyli na drugi miesiąc! :multi::multi::multi: Do tego dojdzie jeszcze Twój bazarek...[/quote] No to jeszcze do bezpośredniej wpłaty do hoteliku trzeba dodać [U][B]160 PLN[/B][/U] od Irenki i właśnie "poszło" do hoteliku te [U][B]207.50[/B] [B]PLN[/B] [/U]z mojego bazarku!:loveu: Podsumowując, to bezpośrednio do hoteliku wpłynęło [COLOR=Red][B]752.50 PLN. [COLOR=Black]A na ANF -ie mamy[/COLOR] 589 PLN. [COLOR=Blue] Ja tu wszystkiego pilnuję[/COLOR] ;) [/B][/COLOR] Quote
Ulka18 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dobrze Gosiu, ze czuwasz :p Mamy wszystko czarno na bialym :p A Jagusia na 2 miesiace hoteliku (jest w hoteliku od 9.czerwca). Quote
agusiazet Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 czyli prawie miesiąc mija, ale zleciało. A na Jagusię aż miło popatrzeć!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jagusia jest dzisiaj w gazecie krakowskiej .:lol: Quote
Ulka18 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Beatko, super :multi: Mam nadzieje, ze bedzie duzo solidnych dzwoniacych :kciuki: Quote
irenaka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [IMG]http://img242.imageshack.us/img242/9118/jadzia44yi9.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/2340/jadzia47dj2.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/1206/jadzia48nk3.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [IMG]http://img264.imageshack.us/img264/7548/lauraimawi5cf7.jpg[/IMG] Quote
Alpina Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ale SUUUPER zdjęcia!:multi: Dziękujemy cudnie wszystkim cioteczkom! Jagula jest taka urocza...No i szczęśliwa... Wiesz Beatko,tak się przyglądam i widzę, że Jaga "strasznie" do Ciebie pasuje...;):evil_lol: Quote
Ulka18 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Do Beatki to wszystkie pieski pasuja :evil_lol: Moja Ulka mowi o Beatce, ze jest ja Krolewna Sniezka :loveu: Fantastycznie jest ogladac tak szczesliwe psiaczki w komplecie :multi: Foksia, Mawi, Laura kochane przytulaki :lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
Alpina Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Aga - przyznaj - bo przecież Ty miałaś pełny obraz Foksi w schronie- jak tak się teraz na nią patrzy, to aż się wierzyć nie chce, że ona była "agresywnym" nie reagującym na nic, przerażonym psiaczkiem... Quote
Ulka18 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Gosiu, nikt ze schroniska nie uwierzylby w taka przemiane. Ja to zaluje, ze nie poglaskalam Foksi po tym szorstkim futerku ;) Mawi tez nie do poznania :multi: A co przemian to wierze w nie calkowicie. Najlepszy przyklad mam w domu na Casablance, ktora jak do mnie przyjechala, to nie umiala chodzic, tylko sie czolgac, nie umiala chodzic na smyczy, bala sie obrozy, a teraz prosze jaka zmiana. I szczekac zaczela na obcych za bramka :evil_lol: Quote
Hakunia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cieszę się, że mogłam pomóc Foksi poprzez bazarek:diabloti: . Fajna z niej psinka!!!! I fajne rzeczy na bazarku cioteczki na nią wystawiają:loveu: . Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Niestey wczoraj nie miałam żadnego telefonu ale za to byłam u Foksi i innych psiaczków.Jagusia sama dopomina sie o wyjście z kojca jak tylko ktoś pojawi sie na choryzoncie i chodzi po ogrodzie jak dama.Jagusia coraz bardziej robi postepy.Przychodzi jak się ja woła i bez problemu daje sie głaskac nawet widac że sprawia jej to przyjemność .Wieczorkiem prześlę zdjęcia do Irenki to sami zobaczycie. Jagulke nie mozna nie kochać jest przeuroczym stworzonkiem i napewno nie jedna osoba się w niej zakocha.:lol: ;) Quote
Ulka18 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Szkoda, ze nie bylo zadnych telefonow :-( Dla mnie wakacje to bylby najlepszy moment na adopcje psa, a dla zwyklych smiertelnikow na odwrot :roll: Beatko, co mozemy jeszcze zrobic? Gdzie oglosic Foksie, zeby miala szanse? Quote
Alpina Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dzwoniła do mnie Beatka z informacją, że Foksia ma bardzo,bardzo dużo kamienia nazębnego. Pytała, czy przy okazji sterylki mogą zająć się też tymi ząbkami. Wiem, jakie niebezpieczeństwo niosą za sobą zęby w takim stanie: min. dają stany zapalne dróg oddechowych, moczowych i wszelkie inne infekcje.Powiedziałam, że nie tylko mogą ale nawet koniecznie trzeba... Dziewczyny mają negocjować cenę - normalnie taki zabieg kosztuje 0k.100 PLN ale razem ze sterylką będzie trochę taniej... Uważam, że skoro powiedziało się [B]A[/B] to trzeba (dla zdrowia psiny) powiedzieć i [B]B[/B]. Quote
Recommended Posts