Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agusiu bazarek może trwać krócej...

[U] Z ostatniego bazarku wpłynie do hoteliku[/U] [U][B][COLOR=Red][COLOR=Blue]207.50 PLN[/COLOR]

Dziękujemy wszystkim licytującym, cudownym cioteczkom :Rose: :Rose: :Rose:
[/COLOR][/B][/U]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc sprawy mają się tak:[U]
[COLOR=Blue]
Bezpośrednio do hoteliku wpłynęło już[/COLOR][/U] (liczę z tymi 200 Zeta od znajomej Beatki)[B] 385 PLN[/B] + wpłynie teraz [B]207.50 PLN[/B] = [U][COLOR=Red][B]592.50 PLN[/B][/COLOR] [/U]Czyli mamy opłatę za jeden miesiąc! :multi::multi::multi:
Na koncie [COLOR=Blue]ANF[/COLOR] jest [U][COLOR=Red][B]589 PLN[/B][/COLOR] [/U]- [COLOR=Blue]nie ruszane[/COLOR] czyli na drugi miesiąc! :multi::multi::multi:

Do tego dojdzie jeszcze Twój bazarek...

Posted

Czyli nie jest tak zle :cool3:
Moze w sierpniu jak juz wakacje beda w polowie ludzie zaczna myslec o innych rzeczach niz tylko wakacyjne wyprawy. I Jagulka znajdzie domek.

Posted

[quote name='Alpina']TAAAK...Z tą kasą ...
Ale tak od jutra to cała nie pójdzie...[U][COLOR=red]200PLN[/COLOR][/U] było dane prosto do hoteliku od znajomej Beatki no i nie zapominajcie o bazarku z którego pieniążki też wpłynęły bezpośrednio do hoteliku [B]Agusiazet[/B]-[COLOR=red][U]45PLN [/U][/COLOR][B]Han&Dom[/B] [U][COLOR=red]80 PLN[/COLOR][/U] i [B]monikusf [/B]- [COLOR=red][U]60 PLN[/U] =[U][B] 385 PLN![/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=black]A jeszcze coś będzie z dzisiaj kończącego się bazarku i też wpłaty pójdą[/COLOR] bezpośrednio do hoteliku.
[COLOR=black]Więc proszę mnie tu nie przyprawiać o nagły zawał serca ;)[/COLOR]
[/COLOR]Trzeba będzie znowu ogłosić alarm na wątku jak się pieniążki będą miały ku końcowi...
Przecież do schronu jej nie odeślemy...:shake:
Mam nadzieję, że na to nie pozwolicie..[/quote]
Jeszcze 160 zł od Irenki za transport ,które dziwewczyny dostały tez bezposredni wieć pieniążków jest sporo i ja mysle ze moga juz pisac rachunki do zwrtu z konta ,a jak zostanie z pieniążków co były wpłacane bezposrednio to po uzgodnieniu ze sponsorami pomozecie innej psince w ptrzebie z mielca. Ja wysłałam jeszcze Jagusie do gazety krakowskiej i wiem ,że znajdzie domek ale to musi byc wyjątkowy więć arto poczekać na niego.

Posted

[quote name='Alpina']A więc sprawy mają się tak:[U]
[COLOR=Blue]
Bezpośrednio do hoteliku wpłynęło już[/COLOR][/U] (liczę z tymi 200 Zeta od znajomej Beatki)[B] 385 PLN[/B] + wpłynie teraz [B]207.50 PLN[/B] = [U][COLOR=Red][B]592.50 PLN[/B][/COLOR] [/U]Czyli mamy opłatę za jeden miesiąc! :multi::multi::multi:
Na koncie [COLOR=Blue]ANF[/COLOR] jest [U][COLOR=Red][B]589 PLN[/B][/COLOR] [/U]- [COLOR=Blue]nie ruszane[/COLOR] czyli na drugi miesiąc! :multi::multi::multi:

Do tego dojdzie jeszcze Twój bazarek...[/quote]

No to jeszcze do bezpośredniej wpłaty do hoteliku trzeba dodać [U][B]160 PLN[/B][/U] od Irenki i właśnie "poszło" do hoteliku te [U][B]207.50[/B] [B]PLN[/B] [/U]z mojego bazarku!:loveu:
Podsumowując, to bezpośrednio do hoteliku wpłynęło [COLOR=Red][B]752.50 PLN.
[COLOR=Black]A na ANF -ie mamy[/COLOR] 589 PLN.
[COLOR=Blue]
Ja tu wszystkiego pilnuję[/COLOR] ;)
[/B][/COLOR]

Posted

Ale SUUUPER zdjęcia!:multi:

Dziękujemy cudnie wszystkim cioteczkom!

Jagula jest taka urocza...No i szczęśliwa...
Wiesz Beatko,tak się przyglądam i widzę, że Jaga "strasznie" do Ciebie pasuje...;):evil_lol:

Posted

Do Beatki to wszystkie pieski pasuja :evil_lol: Moja Ulka mowi o Beatce, ze jest ja Krolewna Sniezka :loveu:

Fantastycznie jest ogladac tak szczesliwe psiaczki w komplecie :multi:
Foksia, Mawi, Laura kochane przytulaki :lilangel: :lilangel: :lilangel:

Posted

Aga - przyznaj - bo przecież Ty miałaś pełny obraz Foksi w schronie- jak tak się teraz na nią patrzy, to aż się wierzyć nie chce, że ona była "agresywnym" nie reagującym na nic, przerażonym psiaczkiem...

Posted

Gosiu,
nikt ze schroniska nie uwierzylby w taka przemiane.
Ja to zaluje, ze nie poglaskalam Foksi po tym szorstkim futerku ;)
Mawi tez nie do poznania :multi:

A co przemian to wierze w nie calkowicie. Najlepszy przyklad mam w domu na Casablance, ktora jak do mnie przyjechala, to nie umiala chodzic, tylko sie czolgac, nie umiala chodzic na smyczy, bala sie obrozy, a teraz prosze jaka zmiana. I szczekac zaczela na obcych za bramka :evil_lol:

Posted

Cieszę się, że mogłam pomóc Foksi poprzez bazarek:diabloti: . Fajna z niej psinka!!!! I fajne rzeczy na bazarku cioteczki na nią wystawiają:loveu: .

Posted

Niestey wczoraj nie miałam żadnego telefonu ale za to byłam u Foksi i innych psiaczków.Jagusia sama dopomina sie o wyjście z kojca jak tylko ktoś pojawi sie na choryzoncie i chodzi po ogrodzie jak dama.Jagusia coraz bardziej robi postepy.Przychodzi jak się ja woła i bez problemu daje sie głaskac nawet widac że sprawia jej to przyjemność .Wieczorkiem prześlę zdjęcia do Irenki to sami zobaczycie. Jagulke nie mozna nie kochać jest przeuroczym stworzonkiem i napewno nie jedna osoba się w niej zakocha.:lol: ;)

Posted

Szkoda, ze nie bylo zadnych telefonow :-( Dla mnie wakacje to bylby najlepszy moment na adopcje psa, a dla zwyklych smiertelnikow na odwrot :roll:

Beatko, co mozemy jeszcze zrobic? Gdzie oglosic Foksie, zeby miala szanse?

Posted

Dzwoniła do mnie Beatka z informacją, że
Foksia ma bardzo,bardzo dużo kamienia nazębnego.
Pytała, czy przy okazji sterylki mogą zająć się też tymi ząbkami.
Wiem, jakie niebezpieczeństwo niosą za sobą zęby w takim stanie: min. dają stany zapalne dróg oddechowych, moczowych i wszelkie inne infekcje.Powiedziałam, że nie tylko mogą ale nawet koniecznie trzeba...
Dziewczyny mają negocjować cenę - normalnie taki zabieg kosztuje 0k.100 PLN ale razem ze sterylką będzie trochę taniej...
Uważam, że skoro powiedziało się [B]A[/B] to trzeba (dla zdrowia psiny) powiedzieć i [B]B[/B].