Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie podoba mi się podejście tego faceta - a to z ogonkiem, a to przewrażliwiona, a to to, a to tamto...Miałaś rację Beatko - nich sobie szuka gdzie indziej...Jaga musi trafić to odpowiedzialnych i ciepłych ludzi...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu Beatko!
Jak ja się cieszę, że Ty też jesteś przewrażliwiona. Już nie raz słyszałam, że jestem zbyt wybredna i co to za "fochy", że chyba lepiej żeby pies nie siedział za kratkami. A pamiętasz jaką miałam awanturę od Pani Marty za to, że nie chciałam jej dać Sonii? Ludzie nie rozumieją, że psiaki dla nas są na pierwszym miejscu i nie możemy sobie pozwolić na to, żeby po tak ciężkich przejściach tarfiały do nieodpowiedzialnych ludzi.
A Jagusia będzie miała wspaniały, ciepły domek i może kiedyś zapomni o złym losie.

Posted

[IMG]http://ww6.tvp.pl/images/2006/09/30/519333/img200.jpg[/IMG]

Żałuję ale na TVP3 nie ma aktualnego odcinka - na razie video jest tylko z maja...:placz:
Tak więc która cioteczka widziała dzisiejszy program na żywo proszona jest o recenzję..;) ( czy dzisiaj miała być Foksia vel Jaga czy mi się coś poplątało?)

Posted

Byla dzisiaj fotka Foksi vel Jagi prezentowana w Kundlu.
Beatka pokazywala Marcepanka, a Foksia z Mawim ma byc w przyszly czwartek (filmik byl krecony w hoteliku)

A do schroniska dotarla maszynka do strzyzenia psow od kochanej Sabinki :loveu: Mam nadzieje, ze pomoze Paniom ze schroniska w przygotowywaniu psow do wyjazdow do nowych domow :p
[QUOTE]Od: [email][email protected][/email]
Do: Ulka1813 z dogomanii <[email protected]>
Temat: Re: Maszynka do strzyzenia psow od Pani Sabinki z USA
Data: 21 czerwca 2007 14:20

[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="5"]Maszynka dotarła do schroniska. Jeszcze nie próbowana. Dziękujemy.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

Posted

[quote name='Alpina']Świetnie! To naprawdę piękny gest ze strony Sabinki...
Dziękuję za wyjaśnienie bo myślałam, że to dzisiaj debiut w TVP Foksi i Mawiego...[/quote]
Wystę foksi w nastepny czwartek ale foksi zdjęcie było pokazane bo ja wysłałam to zdjęcie wcześniej niż pani magda ją nagrała ,a razem z foksia wysłałam zdjęcie foksika z Białki i paNI mAGDA POKAZAŁA zdjęcie foksi ,a powiedziała ,że foksik z Białki czeka na domek.
Ja miałam wczoraj telefony w sprawie pieseczka ,którego wczoraj było zdjęcie w krakowskiej-starszy biszkoptowy kudłaty piesek.Psiak poszedł do domku ,a dwum osoba powiedziałam o naszej foksi i w poniedziałek jak będę jechać do niej mam zadzwonić do pani ,która CHCE JĄ ZOBACZYĆ.
Dzisiej też dzwoniła pani z ogłoszenia w kundlu ,ma podjechąc do dziwewczyn bo okazało sie ,że pani jest z Niepołomic.
Tak ,że myslę że dla NASZEJ PIĘKNOŚĆI WYBIERZEMY NAJLEPSZY DOMEK.;)

Posted

To bardzo dobre wiadomości...:multi:
Foksiula zasługuje na domek najlepszy z najlepszych..;) I wiem, że Beatka i Paulinka tego dopilnują...
No to trzymam kciuki ....:kciuki:

Posted

Mała owszem już jest dużo odważniejsza, wczoraj byłyśmy na spacerku nad wisłą to Jaga była w swoim żywiole, biegala i skakała i byla bardzo niezadowolona z faktu ze byla na smyczy i nie mogla sobie skakac gdzie chciala:) Poza tym Jaga jest bardzo przyjacielska do innych psów i kotów, a ostatnio zaczela szczekac w ten sposob dopomina sie zeby wypuscic ją z kojca bo najchetniej siedziala by na ogrodzie z nami:)

Posted

Jaga widac przypomniala sobie jak to jest byc znowu w domu i dlatego domaga sie uczestniczenia w 'zyciu ogrodowym' ;)
Ja sie jej wcale nie dziwie, tyle miesiecy spedzila zamknieta w boksie :shake: gdzie nikt nie dawal jej szans na adopcje i nie mial czasu popracowac :-(

Posted

Paulinko - :multi::multi::multi:
Naprawdę bardzo się cieszę, że mała staje się takim kochanym psiaczkiem...
Wierzę, że szybko znajdzie swojego, kochającego człowieka...
Brawo dziewczyny jesteście wspaniałe!
Dziękuję Wam wszystkim...
Paulinko dziękuję za PW...:cool3:

Posted

Jeszcze jedna wiadomość od Jagi, dzisiaj mała bardzo zaprzyjaznila sie z koleżanką Laurą, ktora przyjechala wczoraj z Lodzi, bardzo nam towarzyszyła przy kąpieli Laury, sama jednak nie skusila sie na dawke szamponu i wody:) ale za to wyczesać sie dała co zostało uwiecznione na zdjęciach wyslalam zdj do pani Irenki wiec niedlugo powinno sie ukazac:) tak jak wspomnialam mamy teraz dwie przyjaciółki Jaga i Laura chodzą po ogrodzie razem, weszly do jednego kojca same mimo ze mialy wczesniej osobne i zadna nie chciala wyjsc, tak wiec zamieszkaly razem kazda ma swój kocyk ale najchetniej leza razem na jednym:)

Posted

Lomatko,
Foksia Jagulka daje sie czesac :crazyeye: i jest przy tym bardzo zadowolona :loveu: niesamowite :multi:
[img]http://img265.imageshack.us/img265/9079/jadzia33ve0.jpg[/img]

Posted

dzisiaj jade z jedną pania z ogłoszenia o foksika z Białki pokazać Jagusię ,Pani bardzo odpowiedzialna miała 18 lat foksterierke ale mówi ,że sunka musi jej przypaść do serca ale chyba o to chodzi lepiej żeby to była miłość od pierwszego wejrzenia.

Posted

Beatko...Napisz co i jak po tej wizycie...
Ja trzymam mocno kciuki...:happy1:

Informuję, że na ANF-ie jest w skarpecie Foksi [U][B]589 PLN
Doszła wpłata od Viris ( za ringówkę) i ode mnie (wpłacam, jak co miesiąc do schroniska a teraz na ANF)

[/B]Za bazarek[/U] bezpośrednio na konto hoteliku wpłynęło od :
Cioci [I]monikusf [/I]- [U][B]60 PLN[/B][/U] za srebrne kolczyki z zielonymi bursztynami.:Rose:
Od wójcia [I]Han&Dom [/I]-[U][B] 80 PLN [/B][/U]za srebrny wisiorek z mlecznym bursztynem i kolczyki srebrne z mlecznymi bursztynami.:Rose:
Ciocia [I]Agusiazet [/I]za srebrny łańcuszek i srebrne kolczyki z ciemnymi bursztynami wpłaciła również na konto hoteliku więc tylko patrzeć wpłaty...:Rose: