Alpina Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nie podoba mi się podejście tego faceta - a to z ogonkiem, a to przewrażliwiona, a to to, a to tamto...Miałaś rację Beatko - nich sobie szuka gdzie indziej...Jaga musi trafić to odpowiedzialnych i ciepłych ludzi... Quote
irenaka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ciociu Beatko! Jak ja się cieszę, że Ty też jesteś przewrażliwiona. Już nie raz słyszałam, że jestem zbyt wybredna i co to za "fochy", że chyba lepiej żeby pies nie siedział za kratkami. A pamiętasz jaką miałam awanturę od Pani Marty za to, że nie chciałam jej dać Sonii? Ludzie nie rozumieją, że psiaki dla nas są na pierwszym miejscu i nie możemy sobie pozwolić na to, żeby po tak ciężkich przejściach tarfiały do nieodpowiedzialnych ludzi. A Jagusia będzie miała wspaniały, ciepły domek i może kiedyś zapomni o złym losie. Quote
Alpina Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [IMG]http://ww6.tvp.pl/images/2006/09/30/519333/img200.jpg[/IMG] Żałuję ale na TVP3 nie ma aktualnego odcinka - na razie video jest tylko z maja...:placz: Tak więc która cioteczka widziała dzisiejszy program na żywo proszona jest o recenzję..;) ( czy dzisiaj miała być Foksia vel Jaga czy mi się coś poplątało?) Quote
Ulka18 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Byla dzisiaj fotka Foksi vel Jagi prezentowana w Kundlu. Beatka pokazywala Marcepanka, a Foksia z Mawim ma byc w przyszly czwartek (filmik byl krecony w hoteliku) A do schroniska dotarla maszynka do strzyzenia psow od kochanej Sabinki :loveu: Mam nadzieje, ze pomoze Paniom ze schroniska w przygotowywaniu psow do wyjazdow do nowych domow :p [QUOTE]Od: [email][email protected][/email] Do: Ulka1813 z dogomanii <[email protected]> Temat: Re: Maszynka do strzyzenia psow od Pani Sabinki z USA Data: 21 czerwca 2007 14:20 [COLOR="RoyalBlue"][SIZE="5"]Maszynka dotarła do schroniska. Jeszcze nie próbowana. Dziękujemy.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Quote
Alpina Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Świetnie! To naprawdę piękny gest ze strony Sabinki... Dziękuję za wyjaśnienie bo myślałam, że to dzisiaj debiut w TVP Foksi i Mawiego... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Alpina']Świetnie! To naprawdę piękny gest ze strony Sabinki... Dziękuję za wyjaśnienie bo myślałam, że to dzisiaj debiut w TVP Foksi i Mawiego...[/quote] Wystę foksi w nastepny czwartek ale foksi zdjęcie było pokazane bo ja wysłałam to zdjęcie wcześniej niż pani magda ją nagrała ,a razem z foksia wysłałam zdjęcie foksika z Białki i paNI mAGDA POKAZAŁA zdjęcie foksi ,a powiedziała ,że foksik z Białki czeka na domek. Ja miałam wczoraj telefony w sprawie pieseczka ,którego wczoraj było zdjęcie w krakowskiej-starszy biszkoptowy kudłaty piesek.Psiak poszedł do domku ,a dwum osoba powiedziałam o naszej foksi i w poniedziałek jak będę jechać do niej mam zadzwonić do pani ,która CHCE JĄ ZOBACZYĆ. Dzisiej też dzwoniła pani z ogłoszenia w kundlu ,ma podjechąc do dziwewczyn bo okazało sie ,że pani jest z Niepołomic. Tak ,że myslę że dla NASZEJ PIĘKNOŚĆI WYBIERZEMY NAJLEPSZY DOMEK.;) Quote
Ulka18 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Beatko, wierzymy wszyscy, ze Foksia znajdzie wspanialy dom :p Pani Magda pomylila zdjecia, ale i tak wazne jest, ze jakis foksik sie pokazal w Kundlu. Quote
Alpina Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 To bardzo dobre wiadomości...:multi: Foksiula zasługuje na domek najlepszy z najlepszych..;) I wiem, że Beatka i Paulinka tego dopilnują... No to trzymam kciuki ....:kciuki: Quote
Alpina Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ciekawe co tam u Foksi.... Paulinko odezwij się na PW w sprawie przekazów z bazarku... Quote
Reno2001 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 A ja dzis widziałam Foksie vel Jadzię "na żywo" :eviltong: . Jest świetna. A te jej uszka podniesione do góry sa przesłodkie. I wcale nie jest juz wystraszona !!! Quote
PaulinaB Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Mała owszem już jest dużo odważniejsza, wczoraj byłyśmy na spacerku nad wisłą to Jaga była w swoim żywiole, biegala i skakała i byla bardzo niezadowolona z faktu ze byla na smyczy i nie mogla sobie skakac gdzie chciala:) Poza tym Jaga jest bardzo przyjacielska do innych psów i kotów, a ostatnio zaczela szczekac w ten sposob dopomina sie zeby wypuscic ją z kojca bo najchetniej siedziala by na ogrodzie z nami:) Quote
Ulka18 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jaga widac przypomniala sobie jak to jest byc znowu w domu i dlatego domaga sie uczestniczenia w 'zyciu ogrodowym' ;) Ja sie jej wcale nie dziwie, tyle miesiecy spedzila zamknieta w boksie :shake: gdzie nikt nie dawal jej szans na adopcje i nie mial czasu popracowac :-( Quote
Alpina Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Paulinko - :multi::multi::multi: Naprawdę bardzo się cieszę, że mała staje się takim kochanym psiaczkiem... Wierzę, że szybko znajdzie swojego, kochającego człowieka... Brawo dziewczyny jesteście wspaniałe! Dziękuję Wam wszystkim... Paulinko dziękuję za PW...:cool3: Quote
PaulinaB Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jeszcze jedna wiadomość od Jagi, dzisiaj mała bardzo zaprzyjaznila sie z koleżanką Laurą, ktora przyjechala wczoraj z Lodzi, bardzo nam towarzyszyła przy kąpieli Laury, sama jednak nie skusila sie na dawke szamponu i wody:) ale za to wyczesać sie dała co zostało uwiecznione na zdjęciach wyslalam zdj do pani Irenki wiec niedlugo powinno sie ukazac:) tak jak wspomnialam mamy teraz dwie przyjaciółki Jaga i Laura chodzą po ogrodzie razem, weszly do jednego kojca same mimo ze mialy wczesniej osobne i zadna nie chciala wyjsc, tak wiec zamieszkaly razem kazda ma swój kocyk ale najchetniej leza razem na jednym:) Quote
irenaka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/6494/jadzia31la1.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [IMG]http://img523.imageshack.us/img523/1671/jadzia32mi7.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/9079/jadzia33ve0.jpg[/IMG] Quote
Ulka18 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Lomatko, Foksia Jagulka daje sie czesac :crazyeye: i jest przy tym bardzo zadowolona :loveu: niesamowite :multi: [img]http://img265.imageshack.us/img265/9079/jadzia33ve0.jpg[/img] Quote
Alpina Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 I tak trzymać Jagula! Świetne te zdjęcia..:loveu::loveu::loveu: Quote
agusiazet Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='irenaka'][IMG]http://img156.imageshack.us/img156/6494/jadzia31la1.jpg[/IMG][/quote] Foksiu Jagusiu jesteś cudnym pieskiem!!! Quote
ewatonieja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ona mi przypomina psa z filmu Asterix i Obelix :) Quote
Alpina Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Eeee tam....Jaki z niej Idefix...Coś się Wam tylko tak wydaaaaje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 dzisiaj jade z jedną pania z ogłoszenia o foksika z Białki pokazać Jagusię ,Pani bardzo odpowiedzialna miała 18 lat foksterierke ale mówi ,że sunka musi jej przypaść do serca ale chyba o to chodzi lepiej żeby to była miłość od pierwszego wejrzenia. Quote
Alpina Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Beatko...Napisz co i jak po tej wizycie... Ja trzymam mocno kciuki...:happy1: Informuję, że na ANF-ie jest w skarpecie Foksi [U][B]589 PLN Doszła wpłata od Viris ( za ringówkę) i ode mnie (wpłacam, jak co miesiąc do schroniska a teraz na ANF) [/B]Za bazarek[/U] bezpośrednio na konto hoteliku wpłynęło od : Cioci [I]monikusf [/I]- [U][B]60 PLN[/B][/U] za srebrne kolczyki z zielonymi bursztynami.:Rose: Od wójcia [I]Han&Dom [/I]-[U][B] 80 PLN [/B][/U]za srebrny wisiorek z mlecznym bursztynem i kolczyki srebrne z mlecznymi bursztynami.:Rose: Ciocia [I]Agusiazet [/I]za srebrny łańcuszek i srebrne kolczyki z ciemnymi bursztynami wpłaciła również na konto hoteliku więc tylko patrzeć wpłaty...:Rose: Quote
Recommended Posts