Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rozbrajające są te dwa czarnuszki razem na poslanku :loveu:
U mnie do aż takiej komitywy jeszcze nie doszło. Ale teraz to już głównie tylko przez to,że Bono stale molestuje Amigę:evil_lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Zgadzają się - ale to zestaw głośnomówiący. :evil_lol: Każdy pies czy rowerzysta widziany z samochodu to wróg.

Hahaha skąd ja to znam! Ale u nie najlepszym motywem do włączenia zestawu są motorzyści

Posted

Wkleję zdjęcia ( tylko dwa ) :eviltong: Tak na dobre popołudnie ;)

PyZulka dzisiaj na balkonie - oczywiście woli spać na gołej podłodze :diabloti:

I drugie najlepsze :p Wreszcie udało mi się je zrobić :cool1:

Jeśli Nasza kochana PyZulka nie śpi na balkonie,lub psim fotelu, to oblega koszyczek Maksia :diabloti: Oczywiście ma swoje posłanie, ale nie raczy na nim spać :mad: Ale co tam, fajniej się śpi w takim malutkim koszyczku :eviltong:

Posted

No pewnie - dlaczego ona ma mieć coś innego, niż rezydent??? A zauważyłam że jeszcze gustowne woreczki sa na podłodze! Czyżby jeszcze zdarzały się "wpadki"??

Posted

AMIGA napisał(a):
No pewnie - dlaczego ona ma mieć coś innego, niż rezydent??? A zauważyłam że jeszcze gustowne woreczki sa na podłodze! Czyżby jeszcze zdarzały się "wpadki"??

Pod koniec maja, czekają mnie meega zakupy ( dla PyZulki ma się rozumieć ) :p

Jakoś nie mam czasu, żeby je zdjąć ;)

Kilka dni temu była "wpadka" :p Ale w tygodniu muszę się już pozbyć, tych dywanów ;)

Posted

Aha i jeszcze jedna sprawa, dosyć ważna.

PyZulka znowu ma problemy, z gruczołami przy odbycie :shake: Niedawno miała wyciskane, ale od kilku dni, dalej niespokojnie się zachowuje :shake: I ciagle "grzebie" przy tyłku :???:

Kiedyś czytałam na dogo ( w jakimś wątku ) że suki mają nieraz problemy z tymi gruczołami i trzeba je, co jakiś czas wyciskać :???:

Właśnie przed momentem uciekła ze swojego posłania z piskiem, kuląc przy tym tyłek :shake:

Posted

Amiga miała własnieostatnio wyciskany ten gruczoł, ale oprócz nieprzyjemnego zapachu z doopki nie widac nigdy po niej,żeby ją coś bolało:shake:

Posted

Niestety gruczołki się czasem zatykają i robi się stan zapalny. Jeśli Pyzula będzie saneczkować i interesować się doopcią to będziesz musiała z nią podjechac do weta.

Posted

AnkaG napisał(a):
Moje nie miały nigdy czyszczonych gruczołów i się na tym nie kumam.

Głaskanko dla naszej pięknotki i jej kolesia.

Było głaskanko i całowanko ;)

Posted

weszka napisał(a):
Niestety gruczołki się czasem zatykają i robi się stan zapalny. Jeśli Pyzula będzie saneczkować i interesować się doopcią to będziesz musiała z nią podjechac do weta.

Dzisiaj był spokój - więc może to jakieś chwilowe :roll:

Posted

oj moja Zulka slodziutka:) Monita dbasz o me pekniete serce podsylajac nam tu te foteczki...
niestety z gruczolami lepiej do wetabo zapalenie moze bardzo bolec:(

Posted

kaLOlina napisał(a):
oj moja Zulka slodziutka:) Monita dbasz o me pekniete serce podsylajac nam tu te foteczki...

No No jaka Twoja ;)

Postaram się Was porozpieszczać i jak będę iść na jakiś dłuższy spacer, to wezmę aparat :p

Posted

weszka nowy avatar :mdrmed:

Ja miałam zamiar dać, dwie czarne mordki, ale mi to nie wychodzi ( nie wiem, który adres zdjęcia mam skopiować ze stronki ImageShack ) :hmmmm:

Posted

Tak nowy mazurski avatarek a na nim Dirki, która odkryła tam po raz pierwszy radość z taplania się w wodzie :)

Avatarka nie musisz wrzucać na serwer, jest opcja dodania bezpośrednio z komputera (w edytuj avatar).