Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majku33krakow napisał(a):
pamietam tylko cały czas mysle dlaczego zabroniła mi karusiap wziasc ja do domu

wujek Ty nie zaprzątaj sobie głowy takimi myslami tylko podrzucaj Syriunie na pierwsza strone ... dla niej to szansa , że ktos ja w końcu zauwazy :lol::lol:

Posted

[quote name='Jagienka']Wzruszające są takie psie naturalne zachowania, w tej nienaturalnej ich rzeczywistości :-(
To silna sunia , ma pełno radości w sobie , tlyko nikt ODPOWIEDNI tego nie potrafi docenić

FOTKA OD mAJKI ...

Posted

w gore na spacerek.

ciocia marysia55 sobie zapomniała o tobie to ja cie wezme

oj zapomniała, zapomniała , to fakt ..... ale ciocia marysia jest wytłumaczona bo pisała teksty dla psiaków ze schronu . Dzisiaj to nadrobimy , lecimy piesku na pierwsza stronę , dobrze , że chociaz wujek majku33 o Tobie pamięta .... dziekujemy :lol::lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
oj zapomniała, zapomniała , to fakt ..... ale ciocia marysia jest wytłumaczona bo pisała teksty dla psiaków ze schronu . Dzisiaj to nadrobimy , lecimy piesku na pierwsza stronę , dobrze , że chociaz wujek majku33 o Tobie pamięta .... dziekujemy :lol::lol:

podnosze syrie

Posted

nasza karusap :loveu: ma parcie na szklo, nawet na allegro trafiła :lol::lol:
agamika mnie osobiscie bardzo podoba sie ostatnie zdjęcie z komentarzem nad nim. Wykorzystam chyba kiedys to zdanie w jakims kolejnym tekście. Jest piekne :p .

Posted

syria na pierwsza bo ciocia marysia55 chyba juz cie nie lubi bo cie nie wyprowadza.

i vice-wersa wujeczku majku :evil_lol::evil_lol: tez masz poslizg :diabloti:
ale juz szybciutko nadrabiamy zaległości i lecimy na deptaczek czyli na pierwsza stronę :lol::lol::lol:

Posted

ciocia marysia55 mamy sporo zaległosci:mad:.

podnosimy do gory sunie

oj wiem :evil_lol: kurcze zawsze mnie uprzedzasz :diabloti: a ja sie tak staram , tylko doba ma coraz mniej godzin chyba :evil_lol::evil_lol: