monika&karol Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Bestyjko spóźnione ale szczere życzonka :BIG: STO LAT!! :new-bday: Tort jest czadowy!!! Ostatnio Figowa robiła ciastka, Ty tort. Mam motywacje żeby moim następnym razem taki prezent upichcić :lol: Quote
Besti Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Bobryna']Co tam ciekawego słychać? ;)[/QUOTE] Dobrze:) Właśnie kontaktuje się z fundacja Rottka, byćmoże będę ich wolontariuszem:multi: chociaż nie mam o tym najmniejszego pojęcia hehe [quote name='monika&karol']Bestyjko spóźnione ale szczere życzonka :BIG: STO LAT!! :new-bday: Tort jest czadowy!!! Ostatnio Figowa robiła ciastka, Ty tort. Mam motywacje żeby moim następnym razem taki prezent upichcić :lol:[/QUOTE] Bestyja dziękuję za życzenia:) Jak następnym razem? Rób teraz. Ja pokroiłam wątróbkę, wcale nie mieliłam, reszta składników do michy, pomerdałam łyżką i już:lol: [quote name='Ptysiak']Dobry wieczór Bestyjki :)[/QUOTE] Dobry wieczór Ptyśki:) Mam pytanie. Też Was wkurza ta reklama na tvn-ie z małpami o king-kongu?:angryy: Mój pies dostaje przy niej szału........ Quote
Guest wolfheart Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Bestyjko kochana wybacz spóźnialskim:oops: Wszystkiego najlePSIEgo:loveu: [IMG]http://i49.tinypic.com/10xvcer.jpg[/IMG] Quote
Ptysiak Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Besti']Mam pytanie. Też Was wkurza ta reklama na tvn-ie z małpami o king-kongu?:angryy: Mój pies dostaje przy niej szału........[/QUOTE] Na szczęście mało oglądam TV a właściwie w ogóle i nie widziałam reklamy. Sądząc jednak po tym co piszesz i nawet Bestyjkę wkurza to się cieszę, że jej nie widziałam :evil_lol: Miłego dnia Bestyjki :) Quote
szalej Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Spóźnione życzenia i od nas! Ten czas strasznie leci, zaraz i moja będzie tyle miała... Quote
Bobryna Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Daj znać, jak wolontariat dojdzie do skutku ;) Tej reklamy z king-kongiem nie widziałam, a psy nie interesują się w ogóle TV. Za to wkurza mnie reklama plusa z tymi facetami, co śpiewają no no, there's no limit! :onfire: Quote
Besti Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='marta.k9080']Bestyjko kochana wybacz spóźnialskim:oops: Wszystkiego najlePSIEgo:loveu: [IMG]http://i49.tinypic.com/10xvcer.jpg[/IMG][/QUOTE] Ojej torcik:lol: Dziękujemy, szkoda że nie można zjeść, wygląda smakowicie:evil_lol: [quote name='Ptysiak']Na szczęście mało oglądam TV a właściwie w ogóle i nie widziałam reklamy. Sądząc jednak po tym co piszesz i nawet Bestyjkę wkurza to się cieszę, że jej nie widziałam :evil_lol: Miłego dnia Bestyjki :)[/QUOTE] U mnie najczęściej leci tvn dlatego tylko bo też malo oglądam tv. A na marginesie moja Bestia ogląda telewizje, kiedyś Wam pokażę:evil_lol: [quote name='Kaaasia']Cześć Bestyjki :smile:[/QUOTE] Cześć Olijki:) [quote name='szalej']Spóźnione życzenia i od nas! Ten czas strasznie leci, zaraz i moja będzie tyle miała...[/QUOTE] Dziękujemy za życzenia:) To szykuje się kolejna imprezka! [quote name='marta.k9080']witaj Bestyjko,co słychać?[/QUOTE] Wiatanko, zaraz napiszę co słychać........ [quote name='Bobryna']Daj znać, jak wolontariat dojdzie do skutku ;) Tej reklamy z king-kongiem nie widziałam, a psy nie interesują się w ogóle TV. Za to wkurza mnie reklama plusa z tymi facetami, co śpiewają no no, there's no limit! :onfire:[/QUOTE] No no, no no no there's no limit!!!! Specjalnie dla Ciebie:evil_lol: [quote name='Ptysiak']Dobrej nocy Bestyjki :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy i wzajemnie Ptysiaczki:) Jechałam dzisiaj do schroniska, pierwszy raz, niechcący minęłam, wjechałam w najbliższa ulicę na prawo żeby gdzieś dalej zawrócić i co? I wjechał we mnie jakiś baran, przyjechała policja i stwierdzili że to moja wina:angryy: Normalnie koniec świata się zbliża chyba, myślałam że stwierdzą tak jak było naprawdę a oni zrobili tak jak było najprościej dla nich. Zadawali mi pytania jakbym była pustą dziewuchą... Na sądzenie się nie mam czasu więc przyjęłam mandat. Nie chce mi się o tym myśleć nawet. Szkoda mi tych piesków których nie odwiedziłam, a mam prezenty dla nich, pojadę w niedzielę. Ehhhhh....:-( Quote
rashelek Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 W końcu wpadłam tu do was :D Bestyjka jest po prostu piękna, możnaby na nią ciągle patrzeć :loveu: A jeszcze w różowych obrożach wygląda epicko :D Spóźnione życzonka dla ślicznotki! Quote
Guest wolfheart Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Besti'] Jechałam dzisiaj do schroniska, pierwszy raz, niechcący minęłam, wjechałam w najbliższa ulicę na prawo żeby gdzieś dalej zawrócić i co? I wjechał we mnie jakiś baran, przyjechała policja i stwierdzili że to moja wina:angryy: Normalnie koniec świata się zbliża chyba, myślałam że stwierdzą tak jak było naprawdę a oni zrobili tak jak było najprościej dla nich. Zadawali mi pytania jakbym była pustą dziewuchą... Na sądzenie się nie mam czasu więc przyjęłam mandat. Nie chce mi się o tym myśleć nawet. Szkoda mi tych piesków których nie odwiedziłam, a mam prezenty dla nich, pojadę w niedzielę. Ehhhhh....:-([/QUOTE] Ojej to bardzo niefajna sytuacja:watpliwy::glaszcze: Quote
Bobryna Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Nie mam co prawda prawka, ale współczuję mandatu (i ogólnie nieprzyjemnej sytuacji), zwłaszcza, że nie zasłużony :shake: A z autem ok? Quote
Karro Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Besti'] Jechałam dzisiaj do schroniska, pierwszy raz, niechcący minęłam, wjechałam w najbliższa ulicę na prawo żeby gdzieś dalej zawrócić i co? I wjechał we mnie jakiś baran, przyjechała policja i stwierdzili że to moja wina:angryy: Normalnie koniec świata się zbliża chyba, myślałam że stwierdzą tak jak było naprawdę a oni zrobili tak jak było najprościej dla nich. Zadawali mi pytania jakbym była pustą dziewuchą... Na sądzenie się nie mam czasu więc przyjęłam mandat. Nie chce mi się o tym myśleć nawet. Szkoda mi tych piesków których nie odwiedziłam, a mam prezenty dla nich, pojadę w niedzielę. Ehhhhh....:-([/QUOTE] Ale sytuacja :roll: Quote
Besti Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='rashelek']W końcu wpadłam tu do was :D Bestyjka jest po prostu piękna, możnaby na nią ciągle patrzeć :loveu: A jeszcze w różowych obrożach wygląda epicko :D Spóźnione życzonka dla ślicznotki![/QUOTE] Witamy! W końcu się doczekałyśmy odwiedzin:eviltong: Dziękujemy za komplementy i życzenia! [quote name='marta.k9080']Ojej to bardzo niefajna sytuacja:watpliwy::glaszcze:[/QUOTE] Bardzo bardzo:shake: [quote name='Bobryna']Nie mam co prawda prawka, ale współczuję mandatu (i ogólnie nieprzyjemnej sytuacji), zwłaszcza, że nie zasłużony :shake: A z autem ok?[/QUOTE] Nie ma sprawiedliwości, jeździ człowiek spokojnie, codziennie a bez mandatów i punktów karnych, wiecznie prawym pasem to uderzą we mnie i stwierdzą że moja wina, brak słów. Moje auto ma wielką zaletę: jest niezniszczalne i niezawodne. Felga trochę wygięta, ślady plastiku które da się zetrzeć i kilka rysek, nie jest źle. [quote name='understandme']Ale sytuacja :roll:[/QUOTE] Do pozazdroszczenia;) A tu dowód na to że ten potwór ogląda telewizję:lol: Chociaż najczęściej robi to z kanapy. [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/7290/dsc08039q.jpg[/IMG] Quote
Leokadia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Telemaniak sobie oczęta przez takie oglądanie popsuje:lol: Quote
Kaaasia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Nie pozwalaj jej oglądać z takiej odległości bo będzie musiała nosić okulary :evil_lol: Quote
Besti Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Hahaha okulary:evil_lol: Tego jeszcze by brakowało! Nie martwcie się Cioteczki, tak jak pisałam- Besti ogląda tv z kanapy, to zdjęcie zrobione jako dosadny dowód że telewizja odgrywa w jej życiu bardzo ważną rolę:evil_lol: Quote
Leokadia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [url]http://img87.imageshack.us/img87/7290/dsc08039q.jpg[/url] Albo po prostu kocha Arsenal:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Bestyjko przybij łapkę z Lunką haha ona też się czasami wgapia w TV:evil_lol: Quote
Ana :) Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [url]http://img87.imageshack.us/img87/7290/dsc08039q.jpg[/url] telemaniaczka jak nic :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 cześć Bestyjki,jak wizyta w schronisku? Quote
Recommended Posts