Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bobryna']Co tam ciekawego słychać? ;)[/QUOTE]

Dobrze:) Właśnie kontaktuje się z fundacja Rottka, byćmoże będę ich wolontariuszem:multi: chociaż nie mam o tym najmniejszego pojęcia hehe

[quote name='monika&karol']Bestyjko spóźnione ale szczere życzonka :BIG: STO LAT!! :new-bday:

Tort jest czadowy!!! Ostatnio Figowa robiła ciastka, Ty tort. Mam motywacje żeby moim następnym razem taki prezent upichcić :lol:[/QUOTE]

Bestyja dziękuję za życzenia:) Jak następnym razem? Rób teraz. Ja pokroiłam wątróbkę, wcale nie mieliłam, reszta składników do michy, pomerdałam łyżką i już:lol:

[quote name='Ptysiak']Dobry wieczór Bestyjki :)[/QUOTE]

Dobry wieczór Ptyśki:)

Mam pytanie. Też Was wkurza ta reklama na tvn-ie z małpami o king-kongu?:angryy: Mój pies dostaje przy niej szału........

Guest wolfheart
Posted

Bestyjko kochana wybacz spóźnialskim:oops:

Wszystkiego najlePSIEgo:loveu:
[IMG]http://i49.tinypic.com/10xvcer.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Besti']Mam pytanie. Też Was wkurza ta reklama na tvn-ie z małpami o king-kongu?:angryy: Mój pies dostaje przy niej szału........[/QUOTE]
Na szczęście mało oglądam TV a właściwie w ogóle i nie widziałam reklamy. Sądząc jednak po tym co piszesz i nawet Bestyjkę wkurza to się cieszę, że jej nie widziałam :evil_lol:

Miłego dnia Bestyjki :)

Posted

Daj znać, jak wolontariat dojdzie do skutku ;) Tej reklamy z king-kongiem nie widziałam, a psy nie interesują się w ogóle TV. Za to wkurza mnie reklama plusa z tymi facetami, co śpiewają no no, there's no limit! :onfire:

Posted

[quote name='marta.k9080']Bestyjko kochana wybacz spóźnialskim:oops:

Wszystkiego najlePSIEgo:loveu:
[IMG]http://i49.tinypic.com/10xvcer.jpg[/IMG][/QUOTE]

Ojej torcik:lol: Dziękujemy, szkoda że nie można zjeść, wygląda smakowicie:evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Na szczęście mało oglądam TV a właściwie w ogóle i nie widziałam reklamy. Sądząc jednak po tym co piszesz i nawet Bestyjkę wkurza to się cieszę, że jej nie widziałam :evil_lol:

Miłego dnia Bestyjki :)[/QUOTE]

U mnie najczęściej leci tvn dlatego tylko bo też malo oglądam tv. A na marginesie moja Bestia ogląda telewizje, kiedyś Wam pokażę:evil_lol:

[quote name='Kaaasia']Cześć Bestyjki :smile:[/QUOTE]

Cześć Olijki:)

[quote name='szalej']Spóźnione życzenia i od nas!
Ten czas strasznie leci, zaraz i moja będzie tyle miała...[/QUOTE]

Dziękujemy za życzenia:) To szykuje się kolejna imprezka!

[quote name='marta.k9080']witaj Bestyjko,co słychać?[/QUOTE]

Wiatanko, zaraz napiszę co słychać........

[quote name='Bobryna']Daj znać, jak wolontariat dojdzie do skutku ;) Tej reklamy z king-kongiem nie widziałam, a psy nie interesują się w ogóle TV. Za to wkurza mnie reklama plusa z tymi facetami, co śpiewają no no, there's no limit! :onfire:[/QUOTE]

No no, no no no there's no limit!!!! Specjalnie dla Ciebie:evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Dobrej nocy Bestyjki :loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy i wzajemnie Ptysiaczki:)

Jechałam dzisiaj do schroniska, pierwszy raz, niechcący minęłam, wjechałam w najbliższa ulicę na prawo żeby gdzieś dalej zawrócić i co? I wjechał we mnie jakiś baran, przyjechała policja i stwierdzili że to moja wina:angryy: Normalnie koniec świata się zbliża chyba, myślałam że stwierdzą tak jak było naprawdę a oni zrobili tak jak było najprościej dla nich. Zadawali mi pytania jakbym była pustą dziewuchą... Na sądzenie się nie mam czasu więc przyjęłam mandat. Nie chce mi się o tym myśleć nawet. Szkoda mi tych piesków których nie odwiedziłam, a mam prezenty dla nich, pojadę w niedzielę. Ehhhhh....:-(

Posted

W końcu wpadłam tu do was :D
Bestyjka jest po prostu piękna, możnaby na nią ciągle patrzeć :loveu: A jeszcze w różowych obrożach wygląda epicko :D
Spóźnione życzonka dla ślicznotki!

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Besti']

Jechałam dzisiaj do schroniska, pierwszy raz, niechcący minęłam, wjechałam w najbliższa ulicę na prawo żeby gdzieś dalej zawrócić i co? I wjechał we mnie jakiś baran, przyjechała policja i stwierdzili że to moja wina:angryy: Normalnie koniec świata się zbliża chyba, myślałam że stwierdzą tak jak było naprawdę a oni zrobili tak jak było najprościej dla nich. Zadawali mi pytania jakbym była pustą dziewuchą... Na sądzenie się nie mam czasu więc przyjęłam mandat. Nie chce mi się o tym myśleć nawet. Szkoda mi tych piesków których nie odwiedziłam, a mam prezenty dla nich, pojadę w niedzielę. Ehhhhh....:-([/QUOTE]

Ojej to bardzo niefajna sytuacja:watpliwy::glaszcze:

Posted

[quote name='Besti']
Jechałam dzisiaj do schroniska, pierwszy raz, niechcący minęłam, wjechałam w najbliższa ulicę na prawo żeby gdzieś dalej zawrócić i co? I wjechał we mnie jakiś baran, przyjechała policja i stwierdzili że to moja wina:angryy: Normalnie koniec świata się zbliża chyba, myślałam że stwierdzą tak jak było naprawdę a oni zrobili tak jak było najprościej dla nich. Zadawali mi pytania jakbym była pustą dziewuchą... Na sądzenie się nie mam czasu więc przyjęłam mandat. Nie chce mi się o tym myśleć nawet. Szkoda mi tych piesków których nie odwiedziłam, a mam prezenty dla nich, pojadę w niedzielę. Ehhhhh....:-([/QUOTE]

Ale sytuacja :roll:

Posted

[quote name='rashelek']W końcu wpadłam tu do was :D
Bestyjka jest po prostu piękna, możnaby na nią ciągle patrzeć :loveu: A jeszcze w różowych obrożach wygląda epicko :D
Spóźnione życzonka dla ślicznotki![/QUOTE]

Witamy! W końcu się doczekałyśmy odwiedzin:eviltong: Dziękujemy za komplementy i życzenia!

[quote name='marta.k9080']Ojej to bardzo niefajna sytuacja:watpliwy::glaszcze:[/QUOTE]

Bardzo bardzo:shake:

[quote name='Bobryna']Nie mam co prawda prawka, ale współczuję mandatu (i ogólnie nieprzyjemnej sytuacji), zwłaszcza, że nie zasłużony :shake:
A z autem ok?[/QUOTE]

Nie ma sprawiedliwości, jeździ człowiek spokojnie, codziennie a bez mandatów i punktów karnych, wiecznie prawym pasem to uderzą we mnie i stwierdzą że moja wina, brak słów. Moje auto ma wielką zaletę: jest niezniszczalne i niezawodne. Felga trochę wygięta, ślady plastiku które da się zetrzeć i kilka rysek, nie jest źle.

[quote name='understandme']Ale sytuacja :roll:[/QUOTE]

Do pozazdroszczenia;)

A tu dowód na to że ten potwór ogląda telewizję:lol: Chociaż najczęściej robi to z kanapy.
[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/7290/dsc08039q.jpg[/IMG]

Posted

Hahaha okulary:evil_lol: Tego jeszcze by brakowało!
Nie martwcie się Cioteczki, tak jak pisałam- Besti ogląda tv z kanapy, to zdjęcie zrobione jako dosadny dowód że telewizja odgrywa w jej życiu bardzo ważną rolę:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Bestyjko przybij łapkę z Lunką haha ona też się czasami wgapia w TV:evil_lol: