Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

neverend napisał(a):
Karatek - gagatek...

mój Karat ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
nie wierze, mój najkochańszy Karacik ????
ja nie mogę, co go ugryzło... ???

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='lidka_park']

tylko skąd ta tęcza na zdjęciu ????
Rysio... ty to jesteś łobuziak... czy ja zawsze po spacerze z toba musze miec siniaki ??? :roll:

lidzia, ja zawsze po spacerku z Lejlą:loveu: moją kochaną mam siniaczki i bolące łokcie :evil_lol::evil_lol:

Posted

No Lidzia dzisiaj wyprowadziłam męża mojej ukochanej. wyskakał się na mnie wyskakał i nawet stwierdzilam z on az takim zlym ADHD-owcem nie jest do czasu kiedy zaczal robić bupę i stwierdzil ze jest higienicznym psem a skoro nie ma w poblizu papieru toaletowego to wytarł pupe w moje buty.... nie musze dodawac ze zmienilam zdanie... RYsio nie jest az tak bardzo energiczny jak Lejla (po ktorej odziwo ja nie mam siniakow mateusz - jak to jest ze ty masz? ) , wracajac do Rysia wiec nie jest tak bardzo energiczny jak lejla ale za to potrafi zrobic rzeczy niewykonalne. Na dodatek juz wiem jak to jest ze on sie podoba lejli.... Drugiego tak higienicznego psa w schronisku nie ma.... a moje buty nadaja sie tylko do prania ...

Posted

[quote name='sisia0']No Lidzia dzisiaj wyprowadziłam męża mojej ukochanej. wyskakał się na mnie wyskakał i nawet stwierdzilam z on az takim zlym ADHD-owcem nie jest do czasu kiedy zaczal robić bupę i stwierdzil ze jest higienicznym psem a skoro nie ma w poblizu papieru toaletowego to wytarł pupe w moje buty.... nie musze dodawac ze zmienilam zdanie... RYsio nie jest az tak bardzo energiczny jak Lejla (po ktorej odziwo ja nie mam siniakow mateusz - jak to jest ze ty masz? ) , wracajac do Rysia wiec nie jest tak bardzo energiczny jak lejla ale za to potrafi zrobic rzeczy niewykonalne. Na dodatek juz wiem jak to jest ze on sie podoba lejli.... Drugiego tak higienicznego psa w schronisku nie ma.... a moje buty nadaja sie tylko do prania ...

co jak co ale mi takiego numeru jeszcze nie odstawił :lol:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

ale jednak cos napiszę :P
mój kochany Rysio... bidulek ma paskudną ranę na podgardlu... jakiś inny pies przeskoczył do jego boksu przez siatkę i sie pogryzły... Rysieńku mój kochany, wracaj szybko do zdrówka :calus: