Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='neverend']ale się zeźliłeś,że trafnie strzeliłam....:-( gadasz głupoty :evil_lol::evil_lol: Quote
neverend Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz'] gadasz głupoty :evil_lol::evil_lol: :cool1:.................. Quote
lidka_park Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 neverend napisał(a):Karatek - gagatek... mój Karat ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie wierze, mój najkochańszy Karacik ???? ja nie mogę, co go ugryzło... ??? Quote
lidka_park Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Rychu, jutro spacer... ale juz niekoniecznie ze mną, bo chyba ktos inny polubił z toba spacerki :p Quote
lidka_park Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Rychu... ty moj kochany wariacie, jutro spacerek :painting: Quote
cytrynka10 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 no lidzia uzbruj sie jurto na spacerek z Ryszardem Quote
lidka_park Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 tylko skąd ta tęcza na zdjęciu ???? Rysio... ty to jesteś łobuziak... czy ja zawsze po spacerze z toba musze miec siniaki ??? :roll: Quote
sisia0 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 a tym razem to w jakim ksztalcie ? ... Quote
Matusz Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='lidka_park'] tylko skąd ta tęcza na zdjęciu ???? Rysio... ty to jesteś łobuziak... czy ja zawsze po spacerze z toba musze miec siniaki ??? :roll: lidzia, ja zawsze po spacerku z Lejlą:loveu: moją kochaną mam siniaczki i bolące łokcie :evil_lol::evil_lol: Quote
cytrynka10 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Matusz']lidzia, ja zawsze po spacerku z Lejlą:loveu: moją kochaną mam siniaczki i bolące łokcie :evil_lol::evil_lol: Ryszard to teczowy chłopak Lidko :) i dlatego ta tecza Quote
sisia0 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 No Lidzia dzisiaj wyprowadziłam męża mojej ukochanej. wyskakał się na mnie wyskakał i nawet stwierdzilam z on az takim zlym ADHD-owcem nie jest do czasu kiedy zaczal robić bupę i stwierdzil ze jest higienicznym psem a skoro nie ma w poblizu papieru toaletowego to wytarł pupe w moje buty.... nie musze dodawac ze zmienilam zdanie... RYsio nie jest az tak bardzo energiczny jak Lejla (po ktorej odziwo ja nie mam siniakow mateusz - jak to jest ze ty masz? ) , wracajac do Rysia wiec nie jest tak bardzo energiczny jak lejla ale za to potrafi zrobic rzeczy niewykonalne. Na dodatek juz wiem jak to jest ze on sie podoba lejli.... Drugiego tak higienicznego psa w schronisku nie ma.... a moje buty nadaja sie tylko do prania ... Quote
lidka_park Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='sisia0']No Lidzia dzisiaj wyprowadziłam męża mojej ukochanej. wyskakał się na mnie wyskakał i nawet stwierdzilam z on az takim zlym ADHD-owcem nie jest do czasu kiedy zaczal robić bupę i stwierdzil ze jest higienicznym psem a skoro nie ma w poblizu papieru toaletowego to wytarł pupe w moje buty.... nie musze dodawac ze zmienilam zdanie... RYsio nie jest az tak bardzo energiczny jak Lejla (po ktorej odziwo ja nie mam siniakow mateusz - jak to jest ze ty masz? ) , wracajac do Rysia wiec nie jest tak bardzo energiczny jak lejla ale za to potrafi zrobic rzeczy niewykonalne. Na dodatek juz wiem jak to jest ze on sie podoba lejli.... Drugiego tak higienicznego psa w schronisku nie ma.... a moje buty nadaja sie tylko do prania ... co jak co ale mi takiego numeru jeszcze nie odstawił :lol: Quote
sisia0 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Rysio coraz bardziej nas zaskakuje :P:P:P Lidzia jeszcze nie odstawił ...JESZCZE !! uwazaj u mnie to byly buty ...ale jeszcze wiele moze mu przyjsc do glowy Quote
neverend Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 woow, sisia jestem dumna z Ciebie, że wyszłaś z Rysiem...brawo:) Quote
sisia0 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 i to nie byl pierwszy ani tym bardziej ostatni raz :D:D Quote
neverend Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 sisia0 napisał(a):i to nie byl pierwszy ani tym bardziej ostatni raz :D:D trzymamy za słowo!!! Quote
Asia_M Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Wszystkiego najlepszego maluszku, dużo zdrowia a w Nowym Roku wspaniałego domku!!! Quote
lidka_park Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 dalsze info o losach Rysia na www.afn.pl Quote
lidka_park Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 ale jednak cos napiszę :P mój kochany Rysio... bidulek ma paskudną ranę na podgardlu... jakiś inny pies przeskoczył do jego boksu przez siatkę i sie pogryzły... Rysieńku mój kochany, wracaj szybko do zdrówka :calus: Quote
Recommended Posts