lidka_park Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 >>> RYSIO <<< [SIZE=2]Rysio to bardzo przyjazny i żywotny psiak. Jednak ciężko będzie znaleść mu dom... Trafił do schroniska, ponieważ ugryzł dziecko. Nie wiadomo co było tego przyczyną, ale czy to jest powód aby psiak do końca swoich dni przebywał w schronisku ???? Na pewno potrzeba z nim popracować i poświęcić mu dużo pracy, ale wierzę, że to się opłaci :) Kontakt [email protected] lub PW Quote
lidka_park Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 neverend napisał(a):Jaki Rysio... cioteczko, masz coś do mojego Rysia ???? :diabloti: Quote
lidka_park Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dzis Rysio był ze mną na spacerku...ufff, ciężko było bo psiak nie umie chodzić na smyczy. Gdy juz się zmęczył męczeniem mnie było lepiej ;) Myśle, że jak z nim troche popracujemy to szybciutko się nauczy :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tutaj w budynku...wbijanie Rysia w szelki ;) Quote
lidka_park Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Na dobranoc maleńki hopsaj na pierwszą, niech ci sie przyśni kochający domek albo chociaż pożadny spacerek ;) Quote
Matusz Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cioteczko Lupe bardzo proszę o banerki dla Klary, Lucka i Bońka :) link na pierwszej stronie ogolnego watku ostródy, z góry wielkie dzięki :) Quote
lidka_park Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='lupe'] Dziękuje cioteczko :Rose: Quote
lidka_park Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Rysiu, z toba tez jutro nie wyjde na spacerek... ale mam nadzieje ze i ty sie załapiesz na przechadzke ;) na dobranoc hopsaj na pierwsza !!!! Quote
lidka_park Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 A jak tam spacerek z Rysiem ???? :cool3: Quote
cytrynka10 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 rysio w góre kochanie i wklejam zdjecia z wczorajszego twojego spaceru z ciocia Edyta :loveu: jaki on szczesliwy ze mogł wyjsc z budy Quote
lidka_park Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Rysio, hopsaj na pierwsza po domek !!!! Quote
lidka_park Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Rysio był dziś na spacerku z Edytka :) nie poznaje mojego rozrabiaki, 2 tygodnie temu szalał na smyczy tak, ze miałam całe nogi podrapane a tu nagle taka zmiana. Szedł tak jakby od zawsze umiał chodzic na smyczy :crazyeye: Rysio, mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos, kto ciebie pokocha... Quote
lidka_park Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Do góry maleńki, biegnij a pierwsza po domek !!!! Quote
cytrynka10 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 chyba czas juz isc do domku nie uwazasz tak ciotka trzeba szybko odstawic tego kawalera do domu Quote
Recommended Posts