Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cytrynka10 napisał(a):
chyba czas juz isc do domku nie uwazasz tak ciotka trzeba szybko odstawic tego kawalera do domu

też tak uważam cioteczko ;) wkoncu takie postępy zrobił w chodzeniu na smycze ze domek jak najbardziej mu sie nalezy i to jak najszybciej !!!! Rysio, biegnij po domek !!!!

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lidka_park napisał(a):
Rysio, łobuzie porwałeś mi spodnie ;) ale ja wiem, ze to ze szczęścia, że mogłeś troche pobiegać na spacerku :loveu: na dobranoc chodź na wirtualny spacerek :painting:

ciotka ale przynajmiej masz pamiatke a ja Tygrysek nie chcial mi zostawic zadnej pamiatki po sobie :) zaprtaszam z rana na spacer :painting:

• 3 weeks later...
Posted

łał....jaki popularny wątek :diabloti:

dzisiaj Rysio wyszedł w końcu na spacer :)

a jaki był grzeczny jakby myślał, że nie wychodził przez swoje zachowanie (i miałby rację ;))...więc dziś był przykładem ...dla innych ;)

• 2 weeks later...
Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Dzisiaj przyjechała do nas Ciotka Green ...i zaraz dostało jej się zadanie specjalne..."spacer z Ryśkiem" :)

A jak cioteczka Green sobie poradziła na spacerku z Ryszardem ??? :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Spójrzcie jaki Rysio jest zmęczony siedzeniem w schronisku. On wolałby wyjść na spacerek z nową mamą i tatą. W okolicy swojego własnego, ciepłego domku. Uciekaj z tąd. Biegnij na góre po nowy domek :)

• 2 weeks later...