Lemoniada Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No to podnoszę Ryszarda Lwie Serce i proszę o nowe wieści i fotkiii:) Quote
lidka_park Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 never nagrała filmik, mam nadzieje, ze niedługo wstawi ;) Quote
Lemoniada Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Rysiek nie spadaj! Co nowego u Ciebie, kochany?:loveu: Quote
neverend Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 wstawię...jak się wyrobię ze wszystkim... Quote
lidka_park Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Na dobranoc kochanie moje na pierwsza Quote
neverend Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 o kurczę...filmik!!! ale to po południu,jak wrócę od weta z moją koszatnicą... Quote
lidka_park Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Rysio, chłopie... ale mi dzis na spacerze dałeś popalić... zresztą, tak jak zwykle :p Quote
neverend Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 lidka_park napisał(a):Rysio, chłopie... ale mi dzis na spacerze dałeś popalić... zresztą, tak jak zwykle :p przepraszam za filmik...jak go znajdę na płycie, to wrzucę:cool3: Quote
sisia0 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 proszę bardzo powstała emotikonka spacerku z rysiem ---> Quote
lidka_park Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='sisia0'] Sisia0 wielkie dzieki z emotkę , rzeczywiscie idealnie pasuje do rysia ;) Quote
Matusz Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='lidka_park']Sisia0 wielkie dzieki z emotkę , rzeczywiscie idealnie pasuje do rysia ;) a tym bardziej do Lejli :D Quote
lidka_park Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='matusz5']a tym bardziej do Lejli :D dobra, niech to bedzie ich wspolna emotka :p Quote
neverend Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 wyżej jest filmik wstawiony... można zobaczyć na własne oczy temperament Rysia... emotikonka...to za mało...:lol: Quote
lidka_park Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Rychu dziś miał spiecie z Puszkiem... a efektem tego była wizyta na pogotowiu i wielki siniak na mojej nodze... Quote
Lemoniada Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 lidka_park napisał(a):Rychu dziś miał spiecie z Puszkiem... a efektem tego była wizyta na pogotowiu i wielki siniak na mojej nodze... O Boże!:placz:Ale co to za wizyta w pogotowiu, czy Rysiowi i Puszkowi nic się nie stało? Quote
neverend Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Lemoniada napisał(a):O Boże!:placz:Ale co to za wizyta w pogotowiu, czy Rysiowi i Puszkowi nic się nie stało? nie im nie...tylko Lidka ma sińce na nodze po ratowaniu psiaków... Quote
Lemoniada Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tylko sińce? Czy coś poważniejszego? Z powodu sińców raczej nie leci się na pogotowie, Lidka, powiedz, mocno Ci nogę poharatały?:( Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Lemoniada napisał(a):Tylko sińce? Czy coś poważniejszego? Z powodu sińców raczej nie leci się na pogotowie, Lidka, powiedz, mocno Ci nogę poharatały?:( powinna żyć ;)... widziałam ranę....jest całkiem "ciekawa"... na pogotowie poszłyśmy aby sprawdzić czy aktualne są chociażby szczepienia jej na tężec...ona ma aktualne, ja załapałam się na gratisową ;) no i jutro mamy się zgłosić do zakaźnego..;) na konsultację... Quote
Matusz Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 mnie jak wtedy ugryzła ta jamnica, to nie szedłem do zakaźnego na tą konsultacje... chciałem oszczędzić obserwacji i tych całych procedur.. Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='matusz5']mnie jak wtedy ugryzła ta jamnica, to nie szedłem do zakaźnego na tą konsultacje... chciałem oszczędzić obserwacji i tych całych procedur.. o ile w przypadku Rysia to możliwe to w przypadku Centa trudniejsze....Rysio szczepiony, Cent nie... Quote
Matusz Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Aga_Mazury']o ile w przypadku Rysia to możliwe to w przypadku Centa trudniejsze....Rysio szczepiony, Cent nie... a no chyba, że... ale pamiętam, że dzwoniła do mnie jakaś pani właśnie z Zakaźnego i wypytywała... Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='matusz5']a no chyba, że... ale pamiętam, że dzwoniła do mnie jakaś pani właśnie z Zakaźnego i wypytywała... ja zresztą nie wiem kiedy ja ię tam pokażę....czy mnie puszczą z pracy ;) i kiedy... ale ale....gdzie jest lidka...? żyjesz??? Quote
Lemoniada Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):ja zresztą nie wiem kiedy ja ię tam pokażę....czy mnie puszczą z pracy ;) i kiedy... ale ale....gdzie jest lidka...? żyjesz??? Może się wściekła?:nerwy: Quote
Recommended Posts