Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lidka_park napisał(a):
Rychu dziś miał spiecie z Puszkiem... a efektem tego była wizyta na pogotowiu i wielki siniak na mojej nodze...

O Boże!:placz:Ale co to za wizyta w pogotowiu, czy Rysiowi i Puszkowi nic się nie stało?

Posted

Lemoniada napisał(a):
Tylko sińce? Czy coś poważniejszego? Z powodu sińców raczej nie leci się na pogotowie, Lidka, powiedz, mocno Ci nogę poharatały?:(

powinna żyć ;)... widziałam ranę....jest całkiem "ciekawa"...
na pogotowie poszłyśmy aby sprawdzić czy aktualne są chociażby szczepienia jej na tężec...ona ma aktualne, ja załapałam się na gratisową ;)
no i jutro mamy się zgłosić do zakaźnego..;) na konsultację...

Posted

[quote name='matusz5']mnie jak wtedy ugryzła ta jamnica, to nie szedłem do zakaźnego na tą konsultacje... chciałem oszczędzić obserwacji i tych całych procedur..

o ile w przypadku Rysia to możliwe to w przypadku Centa trudniejsze....Rysio szczepiony, Cent nie...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']o ile w przypadku Rysia to możliwe to w przypadku Centa trudniejsze....Rysio szczepiony, Cent nie...

a no chyba, że... ale pamiętam, że dzwoniła do mnie jakaś pani właśnie z Zakaźnego i wypytywała...

Posted

[quote name='matusz5']a no chyba, że... ale pamiętam, że dzwoniła do mnie jakaś pani właśnie z Zakaźnego i wypytywała...

ja zresztą nie wiem kiedy ja ię tam pokażę....czy mnie puszczą z pracy ;) i kiedy...

ale ale....gdzie jest lidka...? żyjesz???