Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Na początku to Loti próbował zdominować Harnasia, Harnaś schodził mu z drogi. Teraz chyba już są w komitywie.

Tu jeszcze kilka informacji o Lotim, które otrzymałam:
- Loki jest niezawodnym budzikiem: co rano ok. 6:00 podchodzi do mnie i drapie po głowie z całej siły. Nie muszę chyba dodawać, że robi to do skutku (czyli aż wstanę)
- psy zaczęły się od siebie uczyć - Harnaś już też wie, że można mnie drapać po głowie żebym wstała
- Loki nauczył się aportować - na razie wychodzi mu tylko w domu ze skarpetkami i tylko w jedną stronę (tzn. póki co nie przynosi), ale i to już coś

Loki jest niedościgniony w polowaniu na wrocławskie gawrony i tak naprawdę dopiero na spacerach widać, jaki z niego łobuz;-)

Posted (edited)

BUDRYSEK napisał(a):
wyglądaja na przyjaciół...czy tylko udaja ;):)

Loki/Loti na pewno uważa się za przyjaciela Harnasia, bo wszędzie za nim łazi i zaczepia go na spacerze;) Jak raz Harnaś poszedł z moją znajomą, a my z Lokim mieliśmy się wybrać do sklepu, to on tak się wyrywał do Harnasia, że musieliśmy im pozwolić jednak iść razem:lol: Harnaś za to może nie jest wielkim zwolennikiem Lokiego (po prostu na niego zlewa w dużej mierze), ale śpią już zazwyczaj razem.

Chciałabym jeszcze dodać, że adopcja była strzałem w dziesiątkę, wszystko sprawnie się odbyło, Loki jest moim najukochańszym synkiem i nie wyobrażam sobie teraz jakiegoś innego psiaka na jego miejscu. Patrząc na jego zdjęcia ze schronu aż nie można uwierzyć, że to ten sam gościu, któremu ogon prawie się urywa od merdania jak wracam z pracy!:-) Lokuś jest cudownym, wesołym, przyjacielskim psem - bardzo dziękuję jeszcze raz Agnieszce za wspaniałą adopcję w świetnej atmosferze i wielki szacun dla niej i wszystkich DT, które dają psiakom szanse na nowy dom!:klacz::klacz::klacz:

Edited by piesek_ryżowniczek
  • 4 months later...