ewatonieja Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Morus gdzie jest człowiek ,który nadaje się na do bycia twoim właścicielem? Quote
szajbus Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Morusku, pokazuj sie wszystkim. Nie daj o sobie zapomniec Quote
Szyszka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Morusku ja o tobie myślę non stop, Tak bym chciała żebyś trafił do dobrego domku.:-( Quote
szajbus Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Morusku kiedy ktoś dostrzeże w tobie piękno i kochające srece? Quote
ewatonieja Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 bawilismy sie dzisiaj świetnie na spacerze, biegalismy skakalismy, Morus stratował Kleszcza vel kanapę ;) było przytulanie, podgryzki(Morus mnie) turlanie po trawie, hasanie po wysokich trawach,tarzanie się Morus ciagle siedzi w budzie ,nikt go nie pokochał :( po zębach to on wcale nie wygląda na 5 lat ,myśle ze ma mniej Quote
szajbus Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Jak pięknie byłoby sie tak tarzać w trawce ze swoim panem.......... Jak piękne byłoby z nim pobiegać.......... Jak wspaniale byłoby sie do niego przytulić Czekam na ciebie, właśnie an ciebie MORUS Quote
Szyszka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Morusku pokaż swój śliczny pyszczek, ktoś musi cię pokochać. Cioteczki, na pomoc, czy macie problem z Dogo? Mnie strony ładują się, każda co najmniej po minucie. Pomocy! Quote
szajbus Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Po minucie? To nie narzekaj! Mnie o wiele dłużej. Na niektórych wątkach wysalanie postu graniczy z cudem. Morusek mimo problemów z dogo pokazuje się wszystkim na pierwszej stronie Quote
szajbus Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Morusek pokazuje się wszystkim w to niedzielne południe z nadzieją na domek Quote
Szyszka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Już tracę cierpliwość. Morusku pokaż się, bo z tymi problemai z postami, to nie wiem kiedy znowu cię podniose do góry..... Quote
szajbus Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Morusek wciąz jest samotny. Pokochaj go i zabierz do domu Quote
ewatonieja Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='luka1'] Morusku, uszki do góry - zaczynamy :multi: czy to nie jest smutne? taki radosny,wspaniały pies a nie ma swojego człowieka :placz: Quote
Szyszka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Pies na medal poszukuje domu na stałe. Jest mądry i kochany. Uwielbia pieszczoty i bieganie w trawie. Czego jeszcze chcesz? Quote
Szyszka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Morusek, najmilszy i najukochańszy pies w schronie ciągle bez swojego pana:placz: Quote
luka1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 To jest ten jeden z wielu niezrozumiałych wypadków - wszyscy go kochają a on ciągle sam. Quote
Recommended Posts