Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany!!!! :multi::multi::multi::multi:
Jaka niespodzianka. Człowiek sobie na działce grilluje a tu Morus wędruje do domu, a ja w nieświadomości :evil_lol:
Morusku, obyś był najszczęśliwszym psem na ziemi.
Natalko byłaś przy tym? Jak Pani wypatrzyła Morusa?
Ja się upije normalne ze szczęścia:loveu:

Posted

luka1 napisał(a):
No chyba przestanę pracować. Przez to tyle wspaniałych wieści mi umknęło. :multi: :multi: :multi:

Ja czasami też mam takie przeczucie :evil_lol: .
Ciekawe co u Moruska???

• 2 weeks later...
Posted

Witam, tu Ewelina właścicielka Morusa. Morusek świetnie się sprawuje. A jaki ma apetyt!!! Nie sprawia nam ŻADNYCH problemów. Co weekend jeździmy z nim na działeczke a wtedy biega jak szalony. Niestety ostatnio był zbyt ciekawski i wsadził nos do ula (mój tata jest pszczelarzem:)) no i zakończyło się to spuchniętą mordką... Mam nadzieję, że bedzie sie uczył na własnych błędach. Ogólnie ma się bardzo dobrze.

Posted

Cieszę sie bardzo, ze ta kochana psina doczekała sie domku, tak wspaniałego domku.
Ma możliwość pohasania sobie na działce o zielonej trawce. Tak bardzo mu jej brakowało w schronisku. Biedaczek poznaje świat od nowa.
Chyle głowę przed wami , za to co dla niego robicie, za to, że okazaliście serce temu naprawdę wspaniałemu psiakowi. Dzięki wam znów odzyskał wiarę w ludzi.
Na szczęście schronisko jest już dla niego wspomnieniem. Bez was byłoby to niemożliwe.

Posted

dziewczyno ,najwyższy czas !!!! przeciez ja tu od zmysłów odchodze!mi sie po nocy śniło ,że Morus się zgubił :placz:
teraz moge odetchnąc :p mogę Was odwiedzić mieszkam koło Praku Julianowskiego ;)

• 4 months later...