Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie i to jest najpiękniejsze, że w końcu wysilą się na wydatek 200 złotch, kupią rasowego kundla i przychodzą póżniej ze zdjęciem z wystawy i chcą aby zrobić im "takiego jak na zdjęciu".Raz nawet pan chciał abym wyprostowała klapnięte uszy bo ktoś mu powiedział że jak się podstrzyże uszki to staną :lol: .

Och Morusku strzeż się przed takim człowiekiem.

Posted

Morus dzisiaj miał debiut biegał bez smyczy,odważyłam się na to bo Morus polubił mnie, i rzeczywiscie smigał jak wariat w najwyższe trawy, przez krzaki,skakał ścigał się z wiatrem az miło było popatrzeć a co najwazniejsze przychodził po kilku zawołaniach :loveu: Morus kocha wolnośc i przestrzeń a ja uwielbiam Morusa

Posted

Sobota minęła, ludzie przyszli, przeszli obok obojętnie jakby nie istniał. Nie pozwól żeby zrezygnował z czekania, spraw aby to czekanie miało sens. Przyjdź i zabierz go do domu, nie sprawi dużo kłopotu. Psy ze schronu to oddani przyajciele:loveu:

Posted

Natalko, ale super zdjęcie. No to teraz człowieku Morusa co Ty na to???? Taka wesoła psina, żeby w schronie przy budzie czekała??? Marsz mi jutro po Morusa, ale szybciutko;)