Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Grażynka oczarowana Minni, że cudowna , przekochana i nie miała wyobrażenia że aż tak mała z niej kruszynka. Zadzwonię dzisiaj i dowiem sie jak tam noc minęła. :loveu:

Posted

[quote name='majuska']No tak, nie mogło być inaczej. Czekamy na wieści :)[/QUOTE]

Minni była dzisiaj u weterynarza, dostała pastę na odrobaczenie, jakiś syropek bo gardełko chrypi. W sobotę będzie szczepiona. Wszystko w najlepszym porządku, jest całowana, pieszczona i noszona na rączkach. Cudeńko - jak mówi p.Grażyna,, słów zachwytu nie ma końca...:loveu:

Posted

[quote name='Nutusia']Trafiłam tu przez przypadek i tak się cieszę, że omatkomojaicórkojedyna! :) To kolejny dowód na to, że nie ma sytuacji beznadziejnych i nigdy nie należy wątpić w cuda ;)[/QUOTE]
Fajnie Nutusiu, ze trafiłaś do Minii :lol:

Posted

[quote name='figa33']a ja jutro mam nadzieję zobaczyć Minni !! tra la la :loveu:[/QUOTE]

o jejku, jak się cieszę !!! :loveu: Umówiłaś się już Figuniu ? weź aparat proszę i zrób Mini bodaj jedno zdjęcie z Grażynką. Plissss....

Posted

a tak , a tak :loveu:
wstępnie jesteśmy umówione
wiem ,ze rano Minni będzie szczepiona , a potem mamy się spotkać
zdjęcia murowane
jeszcze zastanawiam się czy wziąć moje psy , duże nie są , czy jedno chociaż , ale może Minni będzie zaniepokojona
no bo przecież tyle nowych wrażeń dla niej , a to taka kruszynka
w każdym razie p. Grażynka życia bez Minni już sobie nie wyobraża :loveu:

Posted

Figuniu ona spoko do psów jeśli jej tylko nie niepokoją. Jak wiesz ja mam 2 suczki i to duuuużo od niej większe i nie było żadnych problemów. W przytulisku też nie.

Posted

Minni zostala dzisiaj zaszczepiona i poza tym wet wyczyścił jej gruczoły odbytnicze gdyż już u mnie zauważyłam, że ma problem z wypróżnieniem. Oj było tego sporo i bolało trochę ale teraz kruszynka będzie miała spokój i lekkie kupki. Dostała imię Zuzia. :loveu:

Posted

Tak ,Minni jest teraz Zuzią :lol:
To jest taka kochana mała przylepka , miałam szczęście ją dzisiaj ponosić i poprzytulać :loveu:
Co za cierpliwa i łagodna psinka , po prostu słodkie maleństwo .
Dzisiaj miała szczepienia i wyciskanie gruczołów , niestety były mocno zapchane , maleńka płakała ...
Ale teraz już po wszystkim , byliśmy razem z p. Grażynką na jej działce , zebraliśmy mnóstwo owoców , a potem okazało się ,że to większość dla nas !
p. Grażyno BARDZO DZIĘKUJEMY !!

Pogoda nie dopisała , jak na złość padało , dopiero po powrocie do domu wyszło słońce:mad:.
Mam beznadziejne jakościowo zdjęcia , zupełnie mi się nie udały , jestem zła na siebie .
Tak że proszę o wyrozumiałość .
Zuzia po powrocie do domu było bardzo zmęczona . Dużo wrażeń ,tyle przeżyć , znów nowe miejsca , na działce leżała sobie na posłanku ,
przypięta smyczką , na działkach są niezbyt dobre ogrodzenia ,wysokie rośliny, piesek mógł nam zaginąć , choć Zuzia wypatrywała człowieka .
Ja mojego Rudolfa też przypinałam ,ale to jest wędrownik .

[IMG]http://imageshack.us/a/img690/875/dsc0475aw.jpg[/IMG]

To z boku to blond kita mojego Rudolfa :lol:

[IMG]http://imageshack.us/a/img684/2808/dsc0477a.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img594/3020/dsc0486a.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img39/5492/dsc0246a.jpg[/IMG]

a tu z ukochaną Panią :loveu:

[IMG]http://imageshack.us/a/img402/4598/dsc0490a.jpg[/IMG]

Posted

[COLOR=#3E3E3E]Piękne zdjęcia , co ty mówisz Figuniu że beznadziejne. Czyż nie cudna nasza kruszynka ? Słodkie maleństwo, nie dziwię się ze ..Grażyna wciąż nosi ja na rękach, to samo robiłam u mnie w domu, po prostu same ręce sie rwały.[/COLOR][COLOR=#3E3E3E] A twój Rudolf bardzo urodziwy. [/COLOR]:loveu:

Posted

U kruszynki wszystko dobrze, otwiera sie coraz bardziej i przywiązyje do Grażynki. Wita ja podskokami gdy ta na chwilę wychodzi, a w nocy sypia z nią w łóżeczku. Dzień natomiast spędza najchętniej na fotelu, Grażynka podłożyła jej taki podnóżek i szybko załapała po co on pod fotelem stoi. :diabloti:
Nie załatwiła się w domu ani razu, jak chce na zewnątrz to idzie pod drzwi....ot, taka mądra z niej kruszynka.

Posted

[quote name='Becia66']U kruszynki wszystko dobrze, otwiera sie coraz bardziej i przywiązyje do Grażynki. Wita ja podskokami gdy ta na chwilę wychodzi, a w nocy sypia z nią w łóżeczku. Dzień natomiast spędza najchętniej na fotelu, Grażynka podłożyła jej taki podnóżek i szybko załapała po co on pod fotelem stoi. :diabloti:
Nie załatwiła się w domu ani razu, jak chce na zewnątrz to idzie pod drzwi....ot, taka mądra z niej kruszynka.[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...cudnie:loveu: