NikaEla Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Zaglądam i proszę o reklamowanie bazarku dla Fizi, bo pustki na nim Quote
tamb Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Fizia oblizała się pierwszy raz z językiem na wierzchu, jest poprawa. Wczoraj pierwszy raz dostała karmę w proszku (którą dostałam od togaa) i smakowała. Jak się skończy rozpakuję tą drugą, drobne granulki. Quote
Poker Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Jak to dobrze ,że jest lepiej.A jak brzusio ? Quote
tamb Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Brzusio okrągły, bo ciągle ją karmię. Musi jeszcze troszkę przybrać na wadze i wzmocnić mięśnie. Nie rośnie jakoś niepokojąco. Za tydzień będzie USG już bardziej wiarygodne. Sunia jest u mnie miesiąc. Jeśli byłaby w ciąży, byłaby za tydzień w piątym tygodniu, albo jeszcze później. Edited September 30, 2012 by tamb Quote
Lobaria Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='tamb']Fizia oblizała się pierwszy raz z językiem na wierzchu, jest poprawa. Wczoraj pierwszy raz dostała karmę w proszku (którą dostałam od togaa) i smakowała. Jak się skończy rozpakuję tą drugą, drobne granulki.[/QUOTE] Jejku - dobre wieści - [B]tamb[/B] - jesteś kochana, że opiekujesz się Fizią :) Quote
b-b Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Przelałam na konto stowarzyszenia - podane w 1 poście cały dochód z bazarku 363,10zł [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232066-KONIEC-ROZLICZAM!Misz-masz-ciuszki-damskie-i-dziecięce-i-dla-piesków-do17-09godz22-00"]- http://www.dogomania.pl/forum/threads/232066-KONIEC-ROZLICZAM!Misz-masz-ciuszki-damskie-i-dziecięce-i-dla-piesków-do17-09godz22-00[/URL] pomimo iż bazarek robiony był na dwie sunie. Niestety Zorka tego nie doczekała._Aga_ opiekunka Zorki zgodziła się na przekazanie części Zorki na Fizie. Jak pieniążki dojdą proszę o potwierdzenie na bazarku. Edited September 30, 2012 by b-b Quote
Malgoska Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='tamb']Fizia oblizała się pierwszy raz z językiem na wierzchu, jest poprawa. Wczoraj pierwszy raz dostała karmę w proszku (którą dostałam od togaa) i smakowała. Jak się skończy rozpakuję tą drugą, drobne granulki.[/QUOTE] to wspaniale:) Quote
Poker Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 b-b, ale to potężny zastrzyk finansowy.bomba !! Quote
b-b Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Poker']b-b, ale to potężny zastrzyk finansowy.bomba !![/QUOTE] Podziękować tylko kupującym :) To i tak kropla w potrzebach ale postaram się za jakiś czas coś znowu dla niej zrobić. Teraz mam jeszcze "zobowiązania " :) Quote
togaa Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='b-b']Przelałam na konto stowarzyszenia - podane w 1 poście cały dochód z bazarku 363,10zł [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232066-KONIEC-ROZLICZAM!Misz-masz-ciuszki-damskie-i-dziecięce-i-dla-piesków-do17-09godz22-00"]- http://www.dogomania.pl/forum/threads/232066-KONIEC-ROZLICZAM!Misz-masz-ciuszki-damskie-i-dziecięce-i-dla-piesków-do17-09godz22-00[/URL] pomimo iż bazarek robiony był na dwie sunie. Niestety Zorka tego nie doczekała._Aga_ opiekunka Zorki zgodziła się na przekazanie części Zorki na Fizie. Jak pieniążki dojdą proszę o potwierdzenie na bazarku.[/QUOTE] Potwierdziłam i bardzo, bardzo dziękujemy . Konto [B]Fizi [/B]bogatsze o [B]364,00 [/B]zł Ta smakowita kaszka to prezent od [B]baster i lusi[/B] . Do zalewania wodą. Super, że się sprawdził i małej smakuje. Quote
tamb Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 W poniedziałek jest termin wizyty, chyba wtedy. Quote
NikaEla Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Z bazarku podręcznikowego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232640[/URL] przelałam 6zł . Niewiele... ale ziarnko do ziarnka.... Quote
tamb Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Wspaniale, że Fizia ma taką pomoc. Bez tego nie byłoby możliwości ją leczyć. Dziękujemy. Quote
edyseja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Zaglądam do Fizi - umknął mi ten wątek i nie mogłam znaleźć. Cieszę się, że są postępy, dzięki tamb że tak troskliwie zajmujesz się malutką. :) Quote
AtaO Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Sprawdziłam swoje konto na Paypal-u, nic więcej nie wpłynęło dla Fizi, poza tą jedną 212,04 od A. Michaelis. Pytały wówczas jeszcze dwie osoby na fb i wysłałam im namiary, ale najwidoczniej się rozmyśliły:(. Quote
tamb Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Tak i nie mamy dobrych wieści. Rozwieralność szczęki zmniejszyła się o 3 milimetry (jest chyba 18 mm, nie chciałabym przekręcić). Togaa ma wypis z lecznicy i dokładniej napisze. Fizia w ciąży nie jest, waży już 9,60 kg. Więcej przytyć nie powinna bo jest w sam raz. Kolejna wizyta pod koniec listopada. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='tamb']Tak i nie mamy dobrych wieści. Rozwieralność szczęki zmniejszyła się o 3 milimetry (jest chyba 18 mm, nie chciałabym przekręcić). Togaa ma wypis z lecznicy i dokładniej napisze. Fizia w ciąży nie jest, waży już 9,60 kg. Więcej przytyć nie powinna bo jest w sam raz. Kolejna wizyta pod koniec listopada.[/QUOTE] :( nie na takie wieści czekaliśmy :( walcz maleńka ... Quote
togaa Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Wróciłyśmy z [B]tamb[/B] ledwo żywe, bo ze mnie d. wołowa nie kierowca ( po zmroku ). Nie mamy dobrych wieści. Jest regres w stosunku do tego co było ostatnim razem ( rozwieralność pysia ). Być może poprawę przyniosłaby specjalistyczna rehabilitacja , ale trzeba by[B] Fizi [/B]na początek choćby na tydzień zapewnić DT w Krakowie . Jeśli byłyby postępy, to isć dalej tą drogą... [B]tamb[/B], jeśli coś przekręciłam to popraw kochana... Za to[B] Fizia[/B] swoim wyglądem i zachowaniem absolutnie nie sprawia wrażenia psa z jakąkolwiek dysfunkcją. Nabrała ciałka , futerko prześliczne, charakter...miodzio ! Cudo nie pies ! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='togaa']Wróciłyśmy z [B]tamb[/B] ledwo żywe, bo ze mnie d. wołowa nie kierowca ( po zmroku ). Nie mamy dobrych wieści. Jest regres w stosunku do tego co było ostatnim razem ( rozwieralność pysia ). Być może poprawę przyniosłaby specjalistyczna rehabilitacja , ale trzeba by[B] Fizi [/B]na początek choćby na tydzień zapewnić DT w Krakowie . Jeśli byłyby postępy, to isć dalej tą drogą... [B]tamb[/B], jeśli coś przekręciłam to popraw kochana... Za to[B] Fizia[/B] swoim wyglądem i zachowaniem absolutnie nie sprawia wrażenia psa z jakąkolwiek dysfunkcją. Nabrała ciałka , futerko prześliczne, charakter...miodzio ! Cudo nie pies ![/QUOTE] Kurcze , a Fizia ma wydarzenie na fb bo już się pogubiłam , może by tam szukać DT w Krakowie . Quote
tamb Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Fizia bardzo się do mnie przywiązała, przytula się, śpi w łóżku. DT byłby potrzebny na 7 dni ale u kogoś absolutnie zaufanego, najlepiej znajomego. Jeśli byłaby poprawa, musiałaby być na dwa domy, zabiegi w Krakowie, przerwa w zabiegach u mnie. Albo idealny dom stały w Krakowie. Sama już nie wiem. Quote
Recommended Posts