Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwonamaj']Piękni są, młodzi, grzeczni... Jeszcze tylko 3 brakuje...Czekamy na resztę fotek i imion...[/QUOTE]

[quote name='sharka']żeby chociaż ta 4 domki znalazła...[/QUOTE]

[quote name='yucca']Trzymam kciuki za chłopaków :thumbs:[/QUOTE]

Cioteczki na ogloszenia jednego psiaka nieraz udaje się wyadoptować innego.
Nie wiecie czy w ogóle są o nie jakieś telefony ?

Posted (edited)

doszło do mnie 10 zł od cioteczki yucca a 10 zł od cioteczki Sylwiia_ jest w drodze - za wyróżnienie ogłoszenia na tablica.pl, dziękuję :):)

edit: doszło 10 zł od cioteczki Sylwiia_ :]

Edited by sharka
Posted

Otóż tak: nadal pod opieką p. dr znajduje się siedem psiaków, telefonów żadnych w ich sprawie nie było. Ponieważ są bardzo podobne do siebie nie ma sensu każdemu z osobna robić zdjęcia. Lekarka prosi, aby do niej esemesowo podawać ewentualne nr. telefonów, jeśli ktoś zainteresowany zgłosi się np w formie mailowej i poda do siebie numer. Wtedy sama do takiej osoby zadzwoni i poda szczegóły, jakoś zachęci może.

Posted

cioteczko iwonamaj,

w rozliczeniach:
yucca 10 zł i Sylwiia_ 10 zł - wyróżnienie ogłoszenia na tablica.pl
iwonamaj 2,60 zł - wyróżnienie na alegratka.pl

Dzieki barb za alegratkę :*

Posted

[quote name='sharka']
iwonamaj 2,60 zł - wyróżnienie na alegratka.pl

Dzieki barb za alegratkę :*[/QUOTE]
Zostało juz niestety tylko wyrożnienie o 2 punkty. Dołożę jeszcze wieczorem punkt od siebie.

Posted

Wczoraj porobiłam Uszatkowi indywidualne ogłoszenia na tablicy, alegratce i przygarnij zwierzaka. Dzisiaj dzwoniła do mnie p. dr, niestety brak telefonów. Nie wiem dlaczego bo jest dużo odsłon :( Porobi nowe zdjęcia.
Psiaki są małe, młode kudłate i żadnego chętnego? jak będą zdjęcia, to porobię im ogłoszenia indywidualne (nauczyłam się :D ) albo wykupię pakiecik bo już nie wiem co robić :/

Posted

[quote name='sharka']Wczoraj porobiłam Uszatkowi indywidualne ogłoszenia na tablicy, alegratce i przygarnij zwierzaka.
Wkleisz linki ?

Dzisiaj dzwoniła do mnie p. dr, niestety brak telefonów. Nie wiem dlaczego bo jest dużo odsłon :(

Niestety ilość odslon nie zawsze przekłada sie na telefony.

Porobi nowe zdjęcia
Psiaki są małe, młode kudłate i żadnego chętnego? jak będą zdjęcia, to porobię im ogłoszenia indywidualne (nauczyłam się :D ) albo wykupię pakiecik bo już nie wiem co robić :/

[quote name='iwonamaj']Ja też nie mam pomysłu, takie cudeńka i nic... A cudeniek jest aż 7 :(
Też myślałam, że takie młode, ładne, sympatyczne psiaki szybko znajdą domy.
Ja mialam tylko ten jeden mail z alegratka i cisza...

Dziwczyny moze wydrukować ogloszenie z tablicy i powiesić np. u weta w sklepie zoologicznym i gdzie tylko to mozliwe ?

Posted

[quote name='Handzia55']Oczywiście! To przecież także zwiększa szanse na domek. Ja, niestety, mieszkam na drugim końcu Polski:shake: i plakatów powiesić nie mogę:-([/QUOTE]

Ja też na drugim końcu...

Posted

popołudniu jeszcze raz rozmawiałam z p. dr i jest decyzja żeby z ogłoszenia usunąć fragment że są pod opieką, zaraz spróbuję przeredagować